"Takımlar Yakıt İkmalini Görüşecek, Kubica Ferrari'ye mi Geçecek?"

yazar:

kategori:

Fransız Auto Hebdo gazetesi yakıt ikmali kuralının listedeki en önemli konulardan biri olduğunu yazdı.

Ayrıca Fransız gazetesi bir diğer haberinde de Ferrari’nin 2011 yılında Robert Kubica’yı Fernando Alonso’nun takım arkadaşı olarak takıma katabileceğini yazdı. 

Polonyalı pilotun 2011 yılında serbest kalmak için Renault ile bir yıllık anlaşma imzaladığı belirtiliyor. Hatta ön anlaşmanın bile imzalandığını belirten gazete bunun bir 1 Nisan olmadığını da ütüne basarak belirtti.

Massa’nın anlaşması 2010 sezonu sonunda bitiyor.


Yorumlar

  1. ''Çok doğru söylüyorsun Alonsothebest…
    Herşey kendş haline geldi.Şimdi çıkıp;yok Alonso dediki Ferrari ye gitmem ,yok şu bu… bunların hepsi geçti ve Alonso nun her başarısında McLaren incilerin bu saldırılarıda bitmeli.Herkess kendi yolunda herkes baksın işine. ''
    Yukardaki yazı buraya özel yazılmamışdır.Ondan dolayı herhangi birşeyden esinlenmeye yada kaşınmaya gerek yok.Alonso 18 den 4 olarak bitirdi ve bişz çok mutlu olmakla birilikte bu mutluluğunuzu yazıverdik ama birileri o da kimmiş adam ne imişde bu kadar abartılırmış…. Bu lafların karşısına birde Hamiltonum felan yazılınca küçük cevaplar bir yerlere yazılabilinir.
    Birileri biz Alonsoya ve severlere hakaret etti ; bizlerde alenen cevaplarını verince(terbiyeler ölçücünde) yazılarımızın silinmesi bir tarafa yazma kısıtlamasıyla bile karşılaştık.Herkesin aklının bir yerlerinde hala takıntı olarak bazı konular duruyor.Sizler Ferrari ve BallıAlonso yu bırakında hayatına baktığınızda Bal kazanına düşmüş kendi halinize bakın.Birileri bir kaç yarış daha kendi kazanır ve başkalarına ekstra sorumluluklar verilirse bakalım o diğerleri takımın gırtlağına ne zaman dayanır.

  2. Eger Ferrari muhendisleri Sigapurda o hatayi yapmasaydi Felipe benzin hortumunu koparmazdi ,ona devam isareti verilmisti,onun icin Massanin hicbir sucu yoktu.Sezon sonundada sampion olacakti cunku Hemiltonla cok az pun farki vardi.Ferraride onunla birkac sene daha devam edecekti.Bu yil Ferrari Massayi ekipte tutu sanki gunah icin.Macarisatanda kaza icin.Eskimisse at gitsin oylemi.Ferrai taraftarlarindan ozur dilerim ama Ferrari bu bakimda cok kotu davraniyor.Kendi yanlisliklariyla pilotlari sucluyor.En iyisi Felipe Ferrariden gitsin.Insallah bir baska takimla bir kere bari sampionluguna ulassin.

  3. Nizamettin Demircioğlu avatarı
    Nizamettin Demircioğlu

    Kubica Puan Barajına girdiği zaman
    her sırayı kendıne uygun goren bır pılot..evet Eger Ferrari seneye muhtesem otesı bır araba cıkartırsa Robert başarılı olur.Cünkü gerçekten "sıfır"pılotaj hatası yapan bir pilot.ama eger pozisyon için savaşmak zorunda kalırsa Çok kotu goruntuler sergıleye de bilir..

    Ferrari koltuğu için en uygun aday
    Sebastian Vettel derim.

  4. AArank ilk saldıran biz değiliz bu haberde lütfen çamur atma!!!
    Yorumları okursan abuzer kadayıf (hangi takım taraftarı olduğunu bilmiyorum) ferraride sorun olduğundan kaynak belirtmeden bahsetmiş. Alonsocu olarak bildiğim yaşar koçyiğit de hiç alakası yokken casusluk davası ile ilgili gereksiz bir yorum yapmış (bana göre).
    Marlboro Project 4ün yorumu bu saldırı üzerine yazılmış.
    O olayda mclaren kadar alonso da suçlu sonuçta verileri fia tehdit edene kadar da kullanmış eğer mclarene hırsız diyorsa (yaşar Koçyiğit) alonso da o takımın parçasıydı ve de o da hırsızlardan biri.
    Aramızdan hiç biri yakın zamanda bu konuyu kullanarak alonsoya laf atmamıştı. ve ayrıca alonsonun başarısı şu kadarcık da umrumuzda değil, biz kendi işimize bakıyoruz.
    Yaşar koçyiğit de kendi işine baksın, ısıtıp önümüze koymasın.
    Son olarak şu anki tartışmayı başlatan bizmişiz gibi iftira atılmasın (bu eleştirim de sana) önce biz alonsoya sataşmadık!!!

  5. nizamettin, ayni "robert kubica" dan bahsediyoruz degil mi? uzun boylu, koca burunlu hani, ilginc sacli?

    sadece son 2-3 yildir f1 izleyen cogu kisi bile heralde kubica'nin garantici yarismadigini ama tum buna ragmen pilotaj hatasi ile cok az yaris disi kaldigini bilir. kubica araci el verdigince atak yapan bir pilottur. nokta.

    ama bunlara ragmen ferrari'de gormek ister miyim kubica'yi? hayir… bmw tekrar gelse yine o takima gitmesini isterim ama demeclerine gore "ten uyusmazligi" varmis takim ile aralarinda 🙂 kubica renault'yu, renault da kubica'yi ust siralara cok hizli adimlarla olmasa da makul seviyede ust siralara tasisa yeter. emeklerinin karsiliklarini her iki taraf da er ya da gec alacaktir ve bence takim da kubica da bu haliyle mutlu.

  6. Nizamettin Demircioğlu avatarı
    Nizamettin Demircioğlu

    Evet Kimi'nin Fernando'yla aynı takımda olması çok güzel olurdu ama bence sadece güzel bi hayaL…Çünkü Raikkonen bu saatten sonra servet bile alsa kovulduğu takıma dönmez tahmin etmiyorum..

    Kimi'nin RedBull'a Gideceği söylentileri bana daha mantıklı geliyor..

    Kubica'ya gelince . Herkese göre değişir ama iyi bir pilot diyememç..Tipik pozisyon korumaya çalışan Savunma Pilotlarından.Agresif ve ust sıralar için saldırmıycak bir pilotun Ferrari efsanesinde yarışacak olması yanlış bence.. olmamalı

  7. Nizamettin Demircioğlu avatarı
    Nizamettin Demircioğlu

    Evet Kimi'nin Fernando'yla aynı takımda olması çok güzel olurdu ama bence sadece güzel bi hayaL…Çünkü Raikkonen bu saatten sonra servet bile alsa kovulduğu takıma dönmez tahmin etmiyorum..

    Kimi'nin RedBull'a Gideceği söylentileri bana daha mantıklı geliyor..

    Kubica'ya gelince . Herkese göre değişir ama iyi bir pilot diyememç..Tipik pozisyon korumaya çalışan Savunma Pilotlarından.Agresif ve ust sıralar için saldırmıycak bir pilotun Ferrari efsanesinde yarışacak olması yanlış bence.. olmamalı

  8. Massa'yı mercedese alalım muhteşem ikili geri dönsün.

  9. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Massa gitsin Kimi-Alonso ikilisi yarışsın acayip bir takım olurdu…

  10. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    sağlam olan hastaya durduk yere farklı bi ilaç verirseniz kötü etkiler olabilir… Şu anda uyum çok güzel. Alonso'nun puan kaybettiği yerde bu puanları toplayabilecek bir Massa, Massa'nın hata yaptığı yerde yine bunu telafi edebilecek bir Alonso var…İkisinin hata veya olaya karışmadıkları zamanda zirveyi yakından takip ettikleride ortada… Kubica çok başarılı ama Massa'da öyle. Massa istemediği sürece bu beraberlik devam edecek gibi geliyor bana…

  11. kerim sisman avatarı

    massanın 2 yarışlık performansı memnun edici olmayabilir. ilk yarışta problem yaşamış tı zaten. ama bundan sonra daha iyi olabileceğine inanıyorum. bence şun u konuşmak lağzım. massanın performansı bu sene şampiyonada 2. liğe giderse, yinede kubicanın gelmesi doğru olurmu. bence massa uzun yıllar ferraride yarışıyor. bence vereceği başka bi şey yok massanın. 2.cilikten başka. bi kan değişikliği ii olabilir. kubicada sonuc olarak kötü bi pilot değil. altına ferrariyi verdikten sonra görmek lağzım bide. ii olabilir diye düşünüyorum

  12. Çok doğru söylüyorsun Alonsothebest…
    Herşey kendş haline geldi.Şimdi çıkıp;yok Alonso dediki Ferrari ye gitmem ,yok şu bu… bunların hepsi geçti ve Alonso nun her başarısında McLaren incilerin bu saldırılarıda bitmeli.Herkess kendi yolunda herkes baksın işine.

  13. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hyır Massa nın göndrilmesine kesinlikle karşıyım.Bu takıma oldukça fazla şeyler vermiş biri ve severim Massa yı.Hele Kubica ile değiştirilmesini hiç istemem.Ancak olursa Vettel ki o durumda bile tercihim Massa olur.Dediğim gibi en sevdiğim 3 pilottan ikisi takımda.O arkadaşta neden her haberde Massa nın gönderilmesini istiyor anlamadım.Evet gerçek Massa bu değil ama hızlanıyor.O kazadan sonra iyi döndü bence.

  14. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hayır bu hırsız kelimesinin kullanılmasına karşıyım.2010 daki karşılıklı hatalar,ancak unutmaki Lewis te kullandı.Bence o konu artık kapanmalı.Zaten Fia vediği cezayla kapattı.Burda insanlara ve yorumculara o şekilde yakıştırma yapmaya gerek yok

  15. 'İşin komik kısmı olaylar Bahreynle başlıyormuş ama yarıştan sonra Alonso ve Massa kucaklaşıyor ve Alonso bekliyor.'
    bende tam bu konuyu aktaracaktım.Çok özel bir karhgaşa olduğunu sanmıyorum belki küçük didişmeler olabilir.Verilerinin düşüklüğ sonucunda daha iyi bir takım arkadaşının olmasını talep eden Alonso dur.Hamilton la atıştığı zamanda dahi veri bolluğunun kazancından bahseden Alonso nun takım arkadaşından uzaklaşacağını sanmıyorum. 2.yarışda Massa nın geçilmemesindeki ana sebeplerden birisinin bu olacağından zaten bahsettik ama sizin gibi çekişme meselesi haline getirmedik.

  16. alonsothebest birincisi ben mclaren taraftarı değilim. schumacher ve massa fanıyım. eğer bu takım massa ya bu performansı ile rekabete girmesine izin vermeyecekse ferrari nin bu politikasının sonuna kadar karşısında durururum. kimse sevdiği pilotun kötü şeylere maruz kalmasını istemez. 2007 de alonso nun yaşadıklarına sizin verdiğiniz tepkiyi hatırlayın. benim ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. şuan böyle bir şey yok gibi görünüyor. umarım da olmaz. ayrıca ben vettel'in ferrari'ye geleceğini sanmıyorum. schumacher onu büyük ihtimalle mercedes'e yönlendirebilir.

  17. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    it's just theories of some forum user. no source, no nothing, and he seems to be the only one blessed with those team secrets. not at all reliable.

    İngilizceniz muhakkaki vardır sanırım bu güzel cevap.Hayır neden kavga görmeye meraklısınız veya dört gözle bekliyorsunuz onu anlamadım.

    İşin komik kısmı olaylar Bahreynle başlıyormuş ama yarıştan sonra Alonso ve Massa kucaklaşıyor ve Alonso bekliyor.Öyle olsaydı bkz 2007 Monza-Spa yarışlarınını sonlarına.

    Avustralyada devam ediyormuş.Öyle olsaydı muhakkak pist üstünde bir iki agresif hareket görürdük.

    Ben inanmıyorum.Öyle aman ne güzel oldu Massa giden arkadaşte heveslenmesin.Ferrari Massa yı Kubica ile değil Vettel ile değiştirir.

  18. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Acikcasi Hicte Mutlu Olacam Diye Bir Cümle Sarfetmedim..Aksine bize hirsiz diyenlere karsi bir savunma sundum ortaya..Massa'nin gitmesi isteyenlere sadece gülüyorum zaten 😀 f1 den ne kadar anladiklari belli oluyor 😉

  19. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Biz boğulmayız da sizi bilemem 🙂 Malum arkadan gelen siz.Umarım hep öyle olur.

    Ferrari'nin forum sitesindeki taraftarlar içeride ne olduğunu ne kadar bilebilir.Artı çoğu kişi katılmıyorken,siz hemen doğru buldunuz oda güzel 🙂 Bakıyorumda bazıları olay çıkmasını dört gözle bekliyormuş ve bundan mutlu olmuşlar.

  20. kirve yalnız tartışmanın çıkış tarihi 1 nisandan çok önce. dikkatini çekerim. scuderia.net de bile bu paylaşım 30 martta filan yapılmış. onlar da autosport dan alıp tartışmaya başlamışlar konuyu.

  21. haber doğruysa bile ferrari bi şey kaybetmez kubica massayı aratmaz.alonso ilede sorunu olmaz kubica uyaroğlu.yani ha hasan ha kel hasan ferrari için
    ferraride aradığını bulamayan massa için daha iyi olur.redbull-renault yada başka iyi takım onun için daha iyi olur.
    massaya sorarsanız bence gitmek ister.

  22. hasan erçin avatarı

    İNŞALLAH İNŞALLAH bi ferari taraftarı olarak cok mutlu olurum massaın gitmasini ya valla icimden de geciyodu massa 2010 da gider diye ohh bee takım iyi bi 2. pilot sahaibi olacak

  23. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Lol 😀
    Sen önce yorumuna bir baksna bana laf atana kadar 😀
    "Bu ayki F1 racing'i okuyun.Forum lardaki ıvır zıvır şeyleri değil" Ferrarinin resmi formundaki konulara ivir zivir demissinde f1 racing ciddi dergi oyle mi 😀 Hangi Tahminler Daha Cok Tutuyor Bir Karsilastiralim Ha Ne Dersin ?
    Alonso*Hamilton Setup Kavgasini Da iyi hatirla tamam mi

  24. kimin boğulacağı hiç belli olmaz 😉

  25. dün forumda bir arkadaşın paylaştığı sitede o haberi okumuştum .
    http://www.ali-unal.net/f1/2010/04/01/massa-vs-alonso/

    1 nisan şakasıda olabilir tabi.

  26. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ayakta uyuyan kim sezon ilerdeikçe göreceğiz ancak hemen takım arkadaşı kazanınca kaşlarını çatanları unutmamak lazım.Bu arada Alonso+Pedro kullanalım dedide Lewis yok ayıp olurmu dedi?

    Çıksın bakalım duman.Aman boğulmayın o dumanla.

  27. alonsothebest tartışma konusu doğrudur diye bi iddada bulunmadım. abuzer konuyu söyleyince kaynak istemişsiniz. ben de böyle bi tartışma var. kaynağı da budur diye gösterdim. doğrudur veya yanlıştır zamanla görecez bunu. ama şunu söyliym bu tarz şeyler genelde doğru çıkar. ateş olmayan yerden de duman çıkmaz demiş atalarımız.

  28. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "yaşar koçyiğit Tarih: 02.04.2010 13:15:17
    nereden çaldın diye sormalıydınız bence malum alışkanlık yapmış olmalı ferrari bilgilerini yürütmek"
    Arkadasim Ne Demek Istiyorsun Sen Ya,Ferrari Sütten Cıkmıs Akkasik Mi Mühendislik Ve Lastik Bilgilerini Alan Ve Kullanalim Diyen Alonso*Pedro Degilmiydi…Ne Oldu Düne Kadar Ferrariye Laf Atanlar Alonso Hayatta Ferrariye Gitmem Diyordu…1 Double Alinca Hersey Degisti Mi!
    Herkez Sözünde Dönüp Alonso*Ferraci mi Oldu!Ayrica Sana Tüm Mclarencilara Hirsiz Deme Hakkini Kim Veriyor
    Resmi Forum Sitesinde Tartisiliyor Bunlar Siz Önce Düzgün İnceleyin Haberleri ondan Sonra Burda Yorum Yapin..Ayakta Uyumaya Devam Edin

  29. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "yaşar koçyiğit Tarih: 02.04.2010 13:15:17
    nereden çaldın diye sormalıydınız bence malum alışkanlık yapmış olmalı ferrari bilgilerini yürütmek"
    Arkadasim Ne Demek Istiyorsun Sen Ya,Ferrari Sütten Cıkmıs Akkasik Mi Mühendislik Ve Lastik Bilgilerini Alan Ve Kullanalim Diyen Alonso*Pedro Degilmiydi…Ne Oldu Düne Kadar Ferrariye Laf Atanlar Alonso Hayatta Ferrariye Gitmem Diyordu…1 Double Alinca Hersey Degisti Mi!
    Herkez Sözünde Dönüp Alonso*Ferraci mi Oldu!Ayrica Sana Tüm Mclarencilara Hirsiz Deme Hakkini Kim Veriyor
    Resmi Forum Sitesinde Tartisiliyor Bunlar Siz Önce Düzgün İnceleyin Haberleri ondan Sonra Burda Yorum Yapin..Ayakta Uyumaya Devam Edin

  30. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bu ayki F1 racing'i okuyun.Forum lardaki ıvır zıvır şeyleri değil.Birisi resmen senaryo yazmış.Eğer gerçekse çok üzücü olur ama eğer senaryo iseki bence öyle,istediklerini alamayacaklar.

  31. http://www.thescuderia.net/forums/showthread.php/26545-Massa-and-Alonso-war

    tartışmanın kaynağı bu arkadaşlar. autosport forumdan çıkmış sanırım tartışma. ferrari forumda da tartışmışlar konuyu. inananlar kadar inanmayanlar var. bakalım zaman içinde durum ne olacak. ama sezon sonu massa nın takımda kalmasını beklemiyorum. sezon başı yaptığı açıklamalardan da yola çıkarsak kendinin de gitmek istediğini düşünüyorum.

  32. abuzer in söylediği şeyleri ferrari nin fan forumunda başlık halinde açılmıştı. epey tartışılan bir başlık olmuştu. hatta trf1 in forumunda bir arkadaş linki vererek tartışmanın kaynağını göstermişti önceki gün. bu haber belki ferrari kanallarınca reddedilecek ama böyle bir dedikodu dönüyor şuan. alonso nun massa nın ekibinden veya kendisinden bazı bilgileri istediği ve elde edemeyince de buna karşılık alonso nun bahreyn de bir misilleme yaptığı söyleniyor bu tartışmada. montezemelo da sanırım olaya el koymuş. linki bulup paylaşabilirim.

  33. doğru olan bişey varsa Şuan takım içi dayanışma ve huzur , komple bir takım varsa oda ferraridir. Hiçbir olumsuz demeç ve dayanışmanın bozuldugu bir ortam gözükmedi ferraride. Halbuki herkes Alonso gelince ferrari kaynayacak diyordu :). Avustralyadan sonrada Alonso'nun yaptıgı deme. takım arkadasıyla herhangi bir kaza yaşamak istememesi takımın nasıl dayanışmalı oldugunu gösterir.
    Abuzer kadayıf denen zat tamamen rüyasında mı görmüş bilmiyorum kendince senaryo yazmış sallıyor. Öyle birşey yok inanmayın :). Baktı alonso takımda kargaşa cıkarmıyor Massa'nın alonso ya setuplarını kendin yap dedigini söylüyor ne kadar komik ve yalan oldugu belli oluyor.
    Alonso aracı kendine göre ayarlamayı bilen en iyi pilot. Alonso'nun setup caldıgını söyleyen arkadas 2007 de Hamilton'un Alonso'nun ayarlarıyla yarıştıgını ne cabuk unutmuş :).
    neyse sallama bir senaryonun üstüne daha fazla yorum yapmayayım.
    Bu abuzer denen sallamacı bir başka haberde ferrari'ninde yükseklik sistemi kullandıgını söylüyor. Ferrarinin hızını çekemeyen birisi işte kendi ufak çapında kötülüyor ferrari'yi. burak'ında deiği gibi bu adam ferrarinin içinde üst düzey yetkili herhalde 🙂

  34. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Cem Yılmaz'ın bir tat bir doku adlı stand up'ında "kaynak"la ilgili bir bölüm vardı. Gerçek sanmışlar:D

  35. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ortada kaynayan kazanmı görmek istiyorsun?

    1-Dayanıksız Redbull ve suratından düşen 1000 parça olan pilotlarına bak.

    2-Karardan sonra kaşlarını çatıp takıma yüklenen ama sonra medyaya ahhh o çok harika bir arkadaşım harika insan diye demeçler veren Mclaren pilotlarına bak.

    3-Söylemek istediklerimi söyleyemiyorum ama durumum harika diyen Rosberg ve Mercedes'e bak.

    İstediklerinizi alamayacaksınız.Ne kötülük veya sorun isterseniz dönsün sizi bulsun.(Tabiki belli sınırlar içersinde söylüyorum bunu-örnek:takım içi kavga+dayanıklılık+performans).Kimse için kötülük dilemeden.

  36. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Abuzer Kadayıf Tarih: 02.04.2010 13:07:14

    ciddimisin? kaynak gösterirsen sevinirim.

  37. burak bocek avatarı

    abuzer kadayıf bu alır otokat.adam ferrari içerisinden geliyor baksana:)bizim tozpembe gördüğümüz yok ama ortalıkta felaket haberleri satmıyoruz.ya da pusuda olay çıkacak diye timsah gibi beklemiyoruz.gözünüz ferrari de ve pilotlarında.ancak her iki pilotta uyumu ile medyadaki demeçleri ile örnek oluyorlar.hamiltonun yaptığını alonso yapsa vay başladı takımı eleştirmeye geri kaldı kabullenemedi bilmem ne gibi laflar ediceksiniz.neyseki diğer taraflarınız iyi sözüm hepsine değil.en azından her yarış onu geçtim onu yendim demiyor bizimkiler:)

  38. nereden çaldın diye sormalıydınız bence malum alışkanlık yapmış olmalı ferrari bilgilerini yürütmek:)

  39. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Tabi kesin.Ortaya duvarda çekmişlermi?Alonso kimsenin set uplarını kullanmadı ancak bazı beyler onunkini kullandı.Massa nın gitmesi için bir sebep yok.Öyle olsa 1 sene için Massa yı tutmazlardı.Daha 2 yarış oldu evet bu bence eski Massa değil ancak oda gelecek.Şu andan şampiyonada ikinci ve umarım bu yarışın sonundada 1-2 Ferrariler olacak.

  40. abuzer kadayıf nereden aldın bu bilgileri

  41. burak bocek avatarı

    tabi tabi Ferrari kaynıyor.beklediğiniz çatışmaların hiçbiri olmadı.varsa yoksa felaket tellalı gibi senaryolar üreteceğize az pilotlarınız geri kaldı mı adam akıllı konuşmayı öğrensinler demyi bilin bence.

  42. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    kaynayan takım varsa oda ferrari. şimdiden setup paylaşımı konusunda ortam acayip gerilmiş. luca olaya el koymuş. massa alonsoya o kadar iyisen kendi ayarını kendin yaparsın demiş.takım 2 ye bölünmüş kamplaşma oluşmuş siz hala pembe tablo çiziyorsunuz.

  43. Daha çok erken bunları konuşmak için. Massanın Alonsoyu geçeceği yarışlar gelecek. Şuan birbirlerine çok yakınlar. Ufak bir farkla Alonso daha iyi göründü ama aralarında beklediğimiz gibi amansız bir mücadele oluşmaya başlayacak.

  44. burak bocek avatarı

    Massa hiçbir zaman geri planda kalmadı Schumi dönemleri hariç belki.Kimi 2007 de şampiyon olurken sadece erken havlu attı ancak sonraki 2sezon çok iyidi.2008 ve 2009 da Massa geride kaldı diyebilir miyiz?Hayır.Bariz üstündü ve gelecek pilotlarda ondan iyi değil.Basın boşuna ortamı bozmaya çalışmasın.Bütün takımlardan daha iyi ortamımız var.Kaos çıkacak diyenlerin takımları kaynıyor,pilotlar takımlarını amansızca eleştiriyor.Kendi aralarında geçtim kaldım röportajları veriliyor.Takımlar şampiyonluğunun en güçlü adayı bence Ferrari ve yine bence en güçlü pilot ekürüsü.İlk 2 sırayı bir süre daha koruruz umarım.Yakıt ikmaline gelirse;kalksın yada kalkmasın çok birşey değişmeyecektir.Hayırlısı ne ise o olsun

  45. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    bence şu anda Massa+Alonso kombinasyonu iyi çalışıyor. Kubica'yı severim ama bence şu anda böyle bi değişiklik gereksiz. Ancak korkum o ki bu tarz haberler Massa gibi duygusal birini içine kapatabilir veya çok hırçınlaştırabilir. Bu da takımın işine yaramaz. Aynı şekilde 2007'de medya Alonso'ya çok yüklenmişti. Sonuç hayırlı olmadı biz taraftarlar için. Daha yolun başında bu konuların konuşulması çok saçma… Schumi'nin basına yapmasını beklediğim hareketi Massa'dan da bekliyorum yakında:D

  46. hele bi sezon sonu gelsin klasmanları görelim ondan sonra kimin gidip kimin kalacağı hakkında konuşuruz.

  47. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Kubica iyi tabiki. Bende geleceğin Ferrari pilotu olacağını düşünürdüm. Ama Massa'nın gönderilmesi için bir sebepte görmüyorum. Macaristan kazası sonrası dönüşü iyi oldu. Her zaman ikinci plandaydı denmiş 2008de de öylemiydi?

  48. massanın ikinci planda kalması ferrarinin suçu değil,hep zirvede ki takımla yarıştığı halde,iyi bir grafik çizemedi,son yarıştada çok zayıf kaldı.

  49. kubica gözükara bir plot kesinlikle gitmesini isterim ferrariye.avusturalyada hamiltonun rosberg i dışarıdan geçtiği yerde nasıl hamle yaptığını gördünüz sanırım kubica nın eminim massa veya başka bir pilot olsa lewis ten önce fren yapıp onun geçmesine razı olurdu.

  50. redbullda 2011 de webber yok.1.aday kimi gelmezse massa da iyi bi aday onlar için.benim tahminim bu

  51. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Açıkçası Massa nın gitmesini istemem.İlle giden Massa olacaksa gelmesini isteyeceklerim;Vettel,Hülkenberg ve Kimi olur.Ama benim tercihim Alonso+Massa=Amore Eterno!!!

  52. massa gitmek isteyecek muhtemelen ferraride hep 2.planda kaldı yeni takımında daha iyi şeyler yapmak isteyecek.ferrari gel kontratını uzatalım dese bile massa kabul etmeyecek muhtemelen.massa şimdeden takım arayışıyla ilgili düşünüyordur zaten.bide sezon sonunda alonsonun gerisinde kalınca kesin gider.

  53. haberin 1 nisan olmadığına bahse girerim. zaten massa da sezon başı ferrari de sonsuza kadar kalmayacam demişti. bu zaten bir işaretti.
    massa ağzıyla kuş da tutsa yaranamayacak zaten takıma. gitmesi onun için daha hayırlı olur.

  54. Sir Jack B.  avatarı

    Massa'yı sezon sonunda postalıyabilirler ama yerine güçlü bir pilot geleceğini sanmıyorum. Bence Bianchi kendini ispatlayabilirse 2. koltuğa oturabilir.

  55. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Öncelikle araçlar 2009 öncesine dönsün. Olmassa yakıt ikmali olur olmaz tartışılır ancak KERS geri gelmesin.Bu araçlar kalsın ancak ön kanat 2008 deki gibi olursa sanırım herkesin kendisini rahatsız ettiğini düşündüğü görüntüde ortadan kaybolmuş olur.

    Ne Kubica'sı?Bence Ferrari iki pilotunada uzun anlaşmalar yaptırmalı.Ve Hülkenberg üzerine oynamalı 6-7 sene için.Ferrari de görmek istemeyeceğim 2 pilot var.Biri Lewis biri Kubica.

  56. bence yakıt ikmali tekrar germesi doğru olur. Ağır araçlarla atak yapmak cok zor oluyor.
    Kubica iyi pilot ama bence Massa'yla ferrari iyi bir kombinasyon oluşturdular massa'nın kalması daha iyi bence. Massa'da kendini cok geliştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir