Red Bull, Tag İsimi Motorla Yarışacağını İşaret Etti

yazar:

kategori:

Red Bull, 2016 Formula 1 sezonunda Tag Heuer markalı motorla yarışacağına dair en büyük işareti verdi.

Red Bull’un gelecek sene kullanacağı motora dair henüz bir açıklama gelmedi. Mercedes, Ferrari ve Honda’dan olumsuz cevap alan Red Bull’un Renault motoruna başka bir isim vererek yarışması bekleniyor.

Tag Heuer’in McLaren’den Red Bull’a geçmesinin ardından 1980’lerde olduğu gibi Tag’ın motora da ismini vermesi bekleniyor.

Bugün Red Bull’in twitter hesabından paylaşılan içerikte “İsviçre mühendisliği ile gelecek sene fark kapanacak” yazan bir fotoğraf yer aldı.

Red Bull’dan Christian Horner da daha önceki açıklamasında gelişmelerden Ron Dennis’in mutlu olmayacağını söylemişti.

McLaren 1983’ten 87’ye kadar Tag markalı Porsche motoruyla yarışmıştı.

 


Yorumlar

“Red Bull, Tag İsimi Motorla Yarışacağını İşaret Etti” için 9 yanıt

  1. Büyük bir geçmişleri yok ama Formula 1’e girdikleri zamandan beri iyide olsa kötüde olsa bir başarıları var. Vettel gibi bir yeteneği Formula 1’e kazandırdılar mesela. Ricciardo, Kvyat, Sainz, Verstappen. Geleceğin pilotları bu takımdan çıkıyor. Gerçek bir takım bana göre. Ama yanlış ellerde .

  2. F1 in soytarisi felan filan sacma sapan sozler soylemissin f1 deki en buyuk butceye sahip takim ve 4 sampiyonlugu var size gore kim takimki f1i f1 yapan ve rekabet katan bir takim reno motoruna ben olsam daha fazlasini derdim o kadar para veriyorsunuz ama motor gelisecegine geriliyor bu kabul edilebilir bir durum mu sanki honda gibi bedavaya motor veriyor ya reno redbulla hicbirsey soyleme hakki yok ne sacma sapan dusuncedeki insanlarsiniz sizin yuzunuzden bu turkiyede yasamaktan soguyor insan

    1. burak karaküdük avatarı
      burak karaküdük

      soğursan soğu ne yapayım.toyotoda da bütçe vardı ama gittiler.dennis bunların patronuna yalaka derken haklıydı.adamlar kendini iyice rezil ettiler ve iticilikleri ile yeteri kadar insanı soğuttular.o akdar büyükler ki dımdızlak ortada kaldılar.60yıllık f1de son 5-6 yıla bakarak bu adamlara büyük demem ama gösterdikleri başarıları her zmaan alkışladım.sadece şu son zamanlardaki hallerine sinir olmaya başladım.ve sın ırsız lobi faaliyetlerine.her türlü numara var bunlarda o yüzden soytarı dedim.renault motorunu da gerçekten görüyoruz 2 senedir.biraz da nokta virgül gibi noktalama işaretleri kullansan yazın daha rahat okunacak.he son olarak türkiyede yaşamak istemiyorsan gidebilirsin,tutan yok.

      1. Lobi faaliyeti demissin kim lobi faaliyeti yapmiyor soylesene. Sacma sapan yorumlarina yine devam etmissin renaultta hicbir sorun yok butun sorun redbullda zaten adamlarin sasesi f1 in en iyisi ama dandik renault motoru yuzunden hicbirsey yapamiyorlar bu is dunyasi redbull renaulttun malligi yuzundunden ne kadar zarar etti tabi sen bilmezsin o kadar dusunme yorulursun. Hala renaultu savunup adamlari gomuyorsunuz sizinle bu ulke ilerlemez empati kurma olayi yok ron dennis cok adam mıda takimdan ayrilan tum pilotlariyla kavgali. Bu sorularin hepsine cevap ver sonra kendi yorumunu yap. Bu arada belirttigim gibi redbull mclaren gibi degil renault motoruna 30 milyon € veriyorlar. Honda gibi beles degil yani yerin dibine soksalar hakli renault redbulla saygi duymadi motorda calismadi hatta dahada geri goturdu motoru. Disarda sen parasini verdigin malin iyi olup olmadigina bakma o zaman redbull aldigi motorun iyi olup olmadigini tabi sorgulayacaktir

    2. mareşalsaidertuğrul avatarı
      mareşalsaidertuğrul

      Herkes kendi görüşünü açıklayabilir saygı çerçevesinde ve kimse Red Bull’a küfür etmedi ve insanların görüşlerine biraz saygılı ol. kimse saçmaladığı felanda yok ve türkiye’den ve türk insanından da memnun değilsen DEFOL git yaşamak istediğin ülkeye seni zorla tutan yok burda…

  3. mareşalsaidertuğrul avatarı
    mareşalsaidertuğrul

    Benim gözümde hiç bir zaman Gerçek manada Formula 1 Takımı olmadı ve olmayacak…

  4. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Formula 1 in soytarısı gibi bu takım

    1. Seneye motor kotu cikinca kiminle takisacaklar?

      1. burak karaküdük avatarı
        burak karaküdük

        bilemiyorum gerçekten,çatacak adam kalmadı 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir