Hamilton, Rosberg’le Olan Gerilimin Takıma Zarar Verdiğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, takım arkadaşı Nico Rosberg ile yaşadığı gerilimin Mercedes’e zarar verdiğini düşünmediğini söyledi.

Mercedes’in takım patronu Toto Wolff, pilotları arasındaki gerilimin takıma zarar vermeye devam etmesi halinde pilot kadrosunda değişiklik yapabileceklerini söylemişti.

BBC Radio 1’e konuşan Hamilton ” Bu çılgınca bir şey ve bizi takım arkadaşı olarak görmemeliler. Sorun şu ki iki şampiyona var ancak futbolda tek şampiyona var.”

“Bizim için takımlar şampiyonluğu var ve onlar bizi bunun için kiralıyorlar ve bunun için para ödüyorlar ancak bireysel olarak hepimiz şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Bu yüzden zor.”

“Ancak takım arkadaşıyla gerginlik olayı her zaman abartılıyor. 16 defa 1-2 olmuşuz bu yüzden ilişkimiz gerçekten sorun çıkarmıyor.”

“Tamamen kopup tam tersi sonuçlar alıyor değiliz bu yüzden insanların her şeyi garanti görmesi kolay. İkimiz de harika iş çıkardık.”

“Sorun çıkarmadık ve takım içerisindeki enerji olması gerektiği gibi yüksekti. Yapmamız gereken işi yapmamız gerektiği gibi yapıyoruz.”

“Asla en iyi arkadaşlar olmayacağız ancak bir şekilde çalışacağız. Gergin anlar olabilir ancak bu her sporda olabilen bir şey.” dedi.

2016 için iyimser olduğunu belirten Hamilton “İyi hissediyorum. 22 senedir yarışıyorum ve geçmişte yaptığım şeyler işe yaradı.”

“Son senelerde oldukça güçlü bir şekilde sezona başladım. Planımız bu.”

“Ancak ne olacağını asla bilemezsiniz. Sıkı çalışacağım, antrenman yapacağım ve güçlü bir şekilde dönmeyi planlıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Rosberg’le Olan Gerilimin Takıma Zarar Verdiğini Düşünmüyor” için 2 yanıt

  1. Bence boyle bir iliskinin olmasi insani f1 e cekiyor ben acikcasi zarardan cok faydasi olacagini dusunuyorum hatta bilerek bir kac kaza olsa felan siz f1’in populeritesini gorun senna-prost modunda ?

  2. Haklı kesinlikle. Alınan sonuçlar ilişkilerinin bozuk olması sebebiyle kötü giderse Wolff elbette haklı sayılır ancak ortada böyle bir durum yokken Wolff’ün yaptığı “ayağınızı denk alın” mesajından başka bir şey değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir