Vettel Şansızlığına Sepang'da Son Verdi

yazar:

kategori:

Red Bull, Bahreyn ve Avustralya’daki hafta sonlarında en hızlı araçtı ama Vettel, yaşadığı sorunlar nedeniyle galibiyet için Sepang’a kadar beklemek zorunda kalmıştı.

Vettel: “Ne gündü ama. Dün oldukça zordu. Muhteşem bir araca sahiptik ve yine kilit nokta, kendi temponuzu ayarlamaktı. Ama Bridgestone, açıkça iyi iş çalışan iki hamuru getirmekle iyi bir iş çıkardı”

“Sonunda bizim için ve ayrıca kendim için de, istediğim yerde bitiremediğim iki yarışın ardından çok iyi bir sonuç. Panik yapmayıp rahat olmak, takım için hayati önem taşıyordu. Sezon uzun ama bu, elde edebileceğimiz en iyi sonuç Ayrıca Mark’ın 2. olması, takım için büyük bir artı ve bir çok puan demek”

Yarışa üçüncü sıradan başlayan Vettel, kalkışta önündeki iki pilotu da geçmeyi başarmıştı.

Vettel: “İyi bir kalkış yaptığımı anlamıştım. Nico’yu geçtim, onunla yan yanaydım. Mark’a yaklaşıyordum ve git gide arayı kapatıyordum. İlk viraja uzun bir yol var. Bu yüzden ona karşı net bir avantajım vardı”

“İlk virajda avantajımı kullandım. Çok geç (fren yaptım) ve başardım. Mark 2. virajın çıkışında ve 3. virajın içinde biraz daha iyiydi. Biraz kaygandı. Birbirimizi gerçekten zorladık ama saygımızı da koruduk. Eğer Mark benim yerimde olsaydı aynısını o da yapardı”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bu yarışı sonuna kadar hak etti baskı yapan yoktu ona bu yüzden işi daha kolaydı..kendine güveni de gelmiştir artık yarışı kazandıktan sonra rahatlamıştır.

  2. kerim sisman avatarı

    tebrikler vettel. ne diyelim. bu performansıyla ferrariye transferine biraz daha yaklaşıo:)) sözleşmesi nezaman bitio bu adamın

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Vettel görünüşe bakılırsa Liz'in gönlünü almış 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir