Webber "Vettel Galibiyeti Hak Etti"

yazar:

kategori:

Vettel, 3. sıradan başlamasına rağmen çok iyi kalkış yaptı ve ilk virajda liderliği ele geçirerek damalı bayrağı ilk sırada kazanmayı başardı.

Webber, takımı için harika geçen hafta sonununun ardından takım arkadaşını övdü.

Webber “Bu günlerde, strateji ile yarışların ilk turı çok önemli hale geldi. Kalkışta biraz patinaj oldu ve Sebastian ilk viraja çok iyi girdi.”

“Nico’nunsa nerede olduğunu gerçekten bilmiyordum, ortadan mı yoksa soldan mı gitmeyi bilmiyordum ve biraz geç fren yaptım. Viraj çıkışında daha iyi ivme yakaladım ve 4. viraja kadar mücadele devam etti.”

“Startta Christian ile bir konuşmamız oldu ve bize kendimiz gibi olmamı söyledi ve biz de olduk. Takım ruhumuz ve kimyamız harika.”

“Bugünkü mücadelemiz güzeldi ancak galibiyeti o hak etti.”

“Yarışta 1 ve 2. olmak mükemmel. Bir kaç zor ve bitirmemiz gerekip bitiremediğimiz yarışımız oldu bu yüzden burya gelirken bu tür sonuç için riskler aldık. Bir sıra daha yukarıda olmayı isterdim ancak yine de harika bir hafta sonu geçirdik.” dedi.


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Webber'e ilk defa katılıyorum…

  2. "Startta Christian ile bir konuşmamız oldu ve bize kendimiz gibi olmamı söyledi ve biz de olduk. Takım ruhumuz ve kimyamız harika."

    Red Bull'da iyi bir uyum var gerçekten. Güzel bir takım oldular. Dubleyi de yaptılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir