Rosberg Red Bull'lara Geçilmeyi Bekliyordu

yazar:

kategori:

Alman pilot sıralama turlarında ikinci olmuş fakat yarışın başında Red Bull ikilisinin arkasında kalmış ve sonrasında sessiz sakin bir şekildeki temposuyla podyuma ulaştı.

“Bugünkü sonuç bizim için gerçekten harika. Sonuçtan oldukça memnunum ama maalesef start bizim için iyi gitmedi, patinajda kaldım ve sıramı kaybettim. Sıramı kaybettikten sonra Red Bull’ları takip etmenin ne kadar zor olduğunu biliyordum. Başlarda Kubica ile çekiştim. Kubica gerçekten bir ara çok yakınımdaydı ve bu planlarım içerisinde yoktu. Lastiklerle rahattım. Tek endişem Hamilton’ın hızı ve bunun sonucunda arkamda olmasıydı fakat arkamdaki araçları geçemedi.”

Mercedes’in Petronas sponsorluğu sonrası podyuma çıkamamış olmasına Petronas’ın evinde son veren Rosberg takım olarak hızlı takımları yakalamak için zorlamaları gerektiğini belirtti.

“İlk podyumumuzun burada olması gerçekten büyük bir rastlantı. Kış aylarından bu yana çalışan takımıma çok teşekkür etmeliyim. Ama kesinlikle daha da sıkı çalışmalıyız çünkü ihtiyacımız olan yerde değiliz.”

 


Yorumlar

  1. mercedes için dönüm noktası ve karar anı.özellikle haug ve mercedes bi karar vermeli.mercedesi güçlendirip şampiyonluk mücadelesine ortakmı olacaz.yoksa renault ile 4.lük mücadelesimi verecez.

  2. sıralamalarda vettelin güçlü rbr sini geçti.bu gayet iyi bi işti.ancak yarışta rbr ler ile mücadele edemezdi.3.lükteki yerini korudu.normal bi yarış çıkardı.kubicaya karşı hata yapmadı

  3. Schumi hızlandıkça şansızlığı kıracaktır. Ancak önce biraz daha hızlanması lazım..

  4. Tebrikler güzel yarış çıkarttın ve podyuma çıktın.Şu ana kadar Takım arkadaşına karşı iyi yarışlar çıkarıp hep baskın gözüküyorsun ama benim görüşüm bunda Schuminin şansızlığı da gözardı edilemeyecek kadar büyük.

  5. İnşallah gönlümüzden geçen kişi.

  6. ilk podyum senden geldide acaba ilk yarışı kim kazandıracak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir