Haug, Schumacher'in Erken Ayrılma Haberlerini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

2006 sezonu sonunda emekli olan Alman pilot, bu sene Mercedes GP ile geri döndü ve yapılan anlaşma 2012 sonuna kadar geçerli.

Ama 41 yaşındaki Schumacher’in, takım arkadaşı Rosberg’in gerisinde kalması, sıralamalarda en iyi 7., yarışta ise 6. olabilmesinin ardından hakkında ikinci kariyerinin erken son bulabileceği şeklinde haberler hazırlanmıştı.

Alman pilotun 3 senelik anlaşmasının erken biteceği haberleri için Haug: “Tam tersi”

“Michael’in fazlasıyla motive olduğunu, geri dönüşünün uzun vadeli ve başarılı olmasına çalıştığını biliyorum”

Schumacher’in 91 yarış lık rekor galibiyet sayısına ekleme yapıp yapamayacağı sorusuna Haug: “Evet, araç bunu yapabildiğinde Michael de yapabilir”

“Gerçek şu ki şimdiye kadar daha iyi sonuçlar alamaması, onun hatası değil”

“Gerçek taraftarlar uzmandır ve şimdiye kadar neler olduğunu ve neden puan eksikliği yaşadığını tam olarak bilir.”

Ama Haug, bu açıklamalarının, Rosberg’in şimdiye kadar gösterdiği başarıyı da hafifletmeyeceğini ekledi.

Haug: “İlk üç yarışta mümkün olan en iyi işi çıkardı.”


Yorumlar

  1. verdiğim cevapla yeni bi tartışma çıkacak galiba.agron bende sana ve sorumu cevaplamak isteyen schumci arkadaşlara sormak isterim.merak ediyorum.schuminin 3 yıl yokluğunda onun rakipleri olan alonso-kimi-massa gibi pilotları destekledinizmi desteklermiydiniz.
    alonso fanlarıda alonso için böyle bi durum olsaydı acaba onlar kimleri desteklerdi.

  2. şunuda belirtmek isterim bazı kimiciler gibi.bir zamanlar kiminin rakibi olan schumi-alonso-hamilton gibi pilotları asla tutmam.bu bana göre kmiye ihanettir.rosberg bana göre büyük umutlar vadediyor.

  3. ben takım tutmam.pilot tutarım.kimi f1 de iken o.şu an o yok.rosberg

  4. jet man-herkesin yorum yazmak hakki,ama bilmek isterdim Schumaher Ferraride iken sen hangi takimi tutuyordun?

  5. ok.elimden geldiğince schumi yorumu yapmayacağım.ama rosbergle takım arkadaşı olduğu içinde bazı karşılaştırmalar yapıyordum.tamam onuda yapmayım o zaman.sizlere schumi ile mutluluklar dilerim.

  6. Schumii Kimi avatarı

    Arkadaşlar boşverin. Schu_mi arkadaşın da dediği gibi ne zaman bir Schumacher haberi görsem biliyorum ki altında %99 Jetman'ın yorumu var. artık ne kuyruk acısı varsa anlayamadım. dönüş haberinden beri kasıtlı şekilde Rosberg çok iyi bir pilot bahanesiyle Schumi düşmanlığı yapıyor. hadi rosberg tarafatarısın tamam, takım Schumi için rosbergi ikinci plana mı atıyor? hayır. Schumiyle Kimi şampiyonluk mücadelesine de girişmedi. e o zaman derdin ne Kimi Ferrariye geldiğinde Schumi ona karşı soğuk davrandı desteklemedi diye mi bu düşmanlık. neyse nedeni beni zaten ilgilendirmiyor. uzun zamandır jetman ismini görünce yorumu okumadan direk geçiyordum baktımki burda 17 yorumun 5 jetmana ait, kalanların da yarısı jetmanla ilgili o yüzden yazma ihtiyacı hissettim, yönelttiğim sorularda cevap bekleyerek sorulmamıştır cevaplamazsan daha iyi olur çünkü hiçbir şekilde karşılık vermiycem bu ilk ve son.
    Siz de öyle yapın arkadaşalr karşılık verince değer de vermiş oluyorsunuz. Hatta (-) puan bile vermeyin ki (-) vermek yorumun bi nevi önemsenip dikkate alındığını değerlendirildiğini gösterir. ama ortada değerlendirecek bi yorum yokki (-) verelim.

  7. Schumacher'in 91 yarış lık rekor galibiyet sayısına ekleme yapıp yapamayacağı sorusuna Haug: "Evet, araç bunu yapabildiğinde Michael de yapabilir"

    "Gerçek şu ki şimdiye kadar daha iyi sonuçlar alamaması, onun hatası değil"
    HAUG – her seyi dogru aciklamis.Schumi eger erken giderse oda demek ki Ferrariye donebilir!

  8. Electro_adu avatarı

    jetman,sen mümkünse yorum yapma arkadaşım.senin kadar f1 den anlamayıp da bu kadar çok yorum yapanını da görmedim haa.amaçsızsa,,diğer haberlerdeki yorumlarını da okudum,bilinçsizce yorum yapıosun.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sözü senin için yazılmış sanırım..

  9. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    schumacher ile ilgili spekülasyon haberlerinin reytingi gayet iyi.

    pistte gerekli cevabı verene kadar bunlar durulmaz.

  10. Jetman şu sözü senin için söylemiş :
    "Gerçek taraftarlar uzmandır ve şimdiye kadar neler olduğunu ve neden puan eksikliği yaşadığını tam olarak bilir."

    Malesef heberi okurken yine altına senin bir "talihsiz" yorum yazmış olabileceğini düşündüm ve yanılmamışım.. Senin yorumun olmayan bir schumacher haberi görmek istiyorum.. Ve hala senin yorumlarını bloke edebileceğim bir öneriyi sabırla bekliyorum…

  11. sir jabk b.nin söylediklerine harfiyen katılıyorum.
    volver ben adım gibi biliyorumki rosberg süper bi pilot rekabetçi bi arabaya sahip olduğunda bunuda ispatlayacak.

  12. Sir Jack B.  avatarı

    Schumi hakkında konuşmak için hala erken. Süreç beklediğim gibi başladı. Şuanda araçta çok rahat olmadığını tahmin ediyorum. Zamanla performansını geliştirecektir. Sezon ortasına kadar Rosbergle performansı eşitleyebilir. Ama baskın taraf olacağını zannetmiyorum. Sezon öncesinde takım içi dengeler hakkında bazı endişelerim vardı ancak durum korktuğum gibi çıkmadı.

    Schumi eğer sezon boyunca Nico ile baş edemezse sezon sonu bırakmayı düşünebilir. Kendine inanıyorsa devam eder ama yine geride kalırsa bu sefer kesin bırakır bırakmalıda. Umutsuz vaka haline dönmüş bir Schuminin kimseye hayrı dokunmaz.

  13. ayrıca schumi nin yıllar önce verdiği demeçleri hatırlarsanız onu sınırlandıranın hep araçlar olduğunu söylemişti aracında gelişmeye ihtiyacı var hem Avrupa ya doğru bi yol alalım bi

  14. Milletin bişeyleri ısıttığını söyleyen arkadaşın ısıtıp ısıtıp sunduğu ne acaba. Aşağıda Rosberge laf atan mı olmuş şimdi. Sene başından beri bişeyler ıspatlamaya çalışıyosun ama daha kendin ikna olamadın. Olamazsın da zaten, güneş balçıkla sıvanmaz. Rosberg geçse ne olur geçmese ne olur Schumiyi. Ama bu skor olayları insanlara hoş gelmiyo. Benim hoşuma gitmedi. Şimdi sen Kimi taraftarısın. Ben Schumiyle Kimi arasında yarıştıkları dönem için bi skor tabelası oluştursam hoşuna gider mi?

  15. ona laf atanlardan biri çıkıpta ya arkadaşlar ben nico hakkında yanılmışım.o iyi bi pilot olduğunu kanıtlıyor yavaş yavaş yada onun hakkında olumlu bi lafmı etti.
    hatasını kabul etmekde bir erdemdir.

  16. benim derdim schumi değil artık derdim rosberg.konuşamak benim hakkım değilse kabul
    ama sezon öncesi rosberg de kimmiş nicocuk.şımarık.schumi kim sen kimsin.haddini bil.vs vs vs şeklinde benim favorim rosberge laf atarken ben fazla üstelemedim.bunuda bilin.

  17. jetman sen artık Schumacher hakkında konuşma tamam mı arkadaşım. Amacın nedir çözemedim gitti Schumi fanlarını galyana getirmeye çalışıyorsan o senin açından iyi olmaz uyarayım. Git kendi işine bak WRC'de Kimini takip et düş artık Schuminin yakasından.

  18. şunuda belirtiyim bazı bilmeyen arkadaşlar şenol altun gibi schuminin melborunde en hızlı turu attığını söylüyor.hatırlatırım 11.hızlı turu attı nico dan 0,003 sn hızlıydı ki bunu defalarca söylüyorlar bazıları. halbuki durum 3-0 kaldıki daha öncede yazdım nico son turlarda vettelin arakasına takılıp zaman kaybetti ve en hızlı turlarını yarış sonlarında atabilecekken atamadı.temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koymayın 0,003 sn.yi.

  19. haug söylemesi gerekenleri söylüyor.
    ama schumi taraftarlarınıda avutmuş oluyor.puanlar bir kenara performans olarakda rosberg schuminin bayağı önünde.
    Ama Haug, bu açıklamalarının, Rosberg'in şimdiye kadar gösterdiği başarıyı da hafifletmeyeceğini ekledi.

    Haug: "İlk üç yarışta mümkün olan en iyi işi çıkardı."
    schumiciler avunmaya devam etsinler rosberg şimdiden piyasa yapmaya başladı bile

  20. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    "Gerçek şu ki şimdiye kadar daha iyi sonuçlar alamaması, onun hatası değil"

    "Gerçek taraftarlar uzmandır ve şimdiye kadar neler olduğunu ve neden puan eksikliği yaşadığını tam olarak bilir."

    Umarım bazılarının bişeyleri anlamasına yardımcı olurr. Hersey puan tablosu demek değildir bekleyip dahada net tanık olucaz zaten gerceklere…

  21. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bu tür spekülasyonlar Schumacher tekrar yarış kazanana kadar devam edecek.yarış kazandıktan sonrada Schumacher anlaşmasını uzattı haberlerini okuruz artık

  22. "Gerçek taraftarlar uzmandır ve şimdiye kadar neler olduğunu ve neden puan eksikliği yaşadığını tam olarak bilir"
    İşte burası çok güzel bir nokta. Genel olarak dikkat edilmesi gereken konu.
    Sadece puan tablosuna,sonuçlara bakmamak gerek.

  23. Haug çok doğru söylemiş gerçekden onun bir suçu yok araç kazanacak güçte değil çünkü.ispanyada belki bişeyler değişebilir.Rosberg de bu sene çok iyi gerçekden.Eğer araç gelişirse şampyonada iyi konumda olabilir.Schumacher iyi bir araca sahip olursa kesinlikle tekrar kazanacaktır.

  24. senol altun avatarı

    sumi için son söylenecek söz ispanyadan sonra olmalı hersey unutulabilir ama tecrübe asla unutulmaz bu pilotun son kullandıgı arac su anki araclardan daha kuvvetliydi ama yasaklar ve sınırlar aracları bu hale getirdi 3 yarısla adaptasyon bence imkansız aractaki hataları göruyorsunuz ama yasaklardan dolayı geliştirme yapamıyorsunuz bence ispanyaya kadar sumiyi kahreden bu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir