Sorunlar Vettel'in Peşini Çin Uçuşunda da Bırakmadı

yazar:

kategori:

Motorların birindeki hata yüzünden kalkış durdurulduğunda, 22 yaşındaki Alman pilot Zürih Havaalanı’nda pistteydi.

Uçak ve yolcular, 4 saatlik gecikmeyle geri götürüldü.

Son Malezya GP’sini kazanan Vettel, şampiyonada Massa’nın 2 puan arkasında 3. sırada.

Sepang’da kazandıktan sonra, Vettel erken dayanıklılık sorunlarının Red Bull’un şampiyona şansını bitirdiğine inanmadığını söyledi.

“Burada yarışmak için bulunuyoruz. Araçlar limitler üzerine üretiliyor ve bazen bir şey kırılabiliyor. Devam ediyoruz, geri dönebileceğimizi kanıtladık.”

 


Yorumlar

  1. quva okadar çok küçümsemişsinki vetteli mesaj yazmak zorunda kaldım.bikere vettel sıralamada en hızlı isimdi yağmurda bu doğru.ancak yarıştada yağmur vardı ve en hızlı pilot oydu.ister kabullen ister kabullenme ama bu klon shumi arkalarda bile olsa mesela ilk 10da bile olsa mutlaka hepsini geçerdi.12 saniyelik bir fark kolay değil.istatistiklerde zemin kuruduktan sonra en hızlı 14 cü pilot olabilir ama kimse o gün ondan daha hızlı değildi.üstelik altındaki redbull mclaren filan değildi toro rossonun kendi evinde inanılmaz demiyelim altının teriyle kazandı.herşeye rağmen şans dersen acırım sana.herhalde f1 i yeni başladın galiba yarışıda video sitesinden kısa özetini izledin galiba yoksa fikrin değişirdi.

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    2005 yılındaki Raikkonen şanssızlığı şimdi de onun peşinde

  3. vettel gerçekten şanssız bi pilot.ağustosta suya girse balta kesmez buz olur.o derece yani

  4. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Darısı Çin yarışının başına.

  5. 2008'de cin'de degil; italya – monza'da kazandi. ayrica o sezon red bull ile degil toro rosso ile yarisiyordu…

  6. herkesin hayatında şanslı ve şanssız günleri olmuştur.Bahreynde olanları çok fazla abartmamak gerek.Duyanda motor patladı zanneder.F1 teknoloji savaşıdır.Bu tür olayları her pilot zaman zaman yaşar.çin 2008 de ilk zaferini şans eseri almıştır.Yağmurlu bir sıralama vardı ve favoriler lewis ve kimi yağmura yakalanıp zaman turu atamadılar ve elenip yarışa son sıradan başladılar.Tıpkı 2010 sepang gibi oldu.Aksi takdirde 2008 de redbullun kazanma imkan ve ihtimali yoktu.Favoriler olmayınca vettel kariyerinin ilk zaferini elde etmişti ve bu sayede en genç yarış kazanan pilot ünvanı almıştır.Bu yarışın vettelin hayatında önemi büyük olsa gerek.Ama bunun altında yatan gerçek ise sıralamalarda yağan ani yağmur ve büyüklerin yanlış stratejisidir.

  7. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    daha dördüncü yarıştayız sezonun başındayız şampiyonluktan kopmak söz konusu bile olamaz hele böyle hızlı bir araçla düşünülemez bile ne kadar dayanıksız olursa olsun…

  8. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    bir gusüle bakar,beş dakkada değişir bütün işler:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir