Webber, Red Bull'un Avantajını Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Sepang’da Sebastian Vettel damalı bayrağı en önde geçerken Avustralyalı takım arkadaşı Webber de podyumun ikinci basamağına çıkmıştı.

Red Bull şu ana kadar büyün sıralamaları lider tamamlamasına rağmen Webber, takımının egemen bir konumda olduğunu düşünmüyor.

Webber: “Son yarışta 1-2 bitirdik ama normal bir sıralama olmamıştı. McLaren ve Ferrari de çok hızlıydı. Herkesin nerede olduğunu görmek için normal bir yarışa ihtiyacımız var”

“Melbourne, ki bana göre orada en hızlıydık, ve Malezya’da fena değildik. Ama büyük bir avantaja sahip oluğumuzu söyleyemem”

“Her şeyi doğru yapmanız gerekiyor. Burası yeni bir yer ve sıcaklıklara bakın. Buraya, son yarışı kazanıp yine en hızlı olacağımızı düşünerek gelmiyoruz”

“Hızlı olacağız ama bir avantajımız olacak mı? Düşünmesi saçma”

Bununla birlikte Webber, Avrupa sezonu başlayana kadar Red Bull’un önde kalabileceğini düşünüyor.

Webber: “Bütün yarışlara, gerçekten iyi sonuçlar alma şansımız olduğunu bilerek gidiyoruz. En üstte olup olmayacağımızı bilmek güç. Avrupa’ya gittiğimizde rekabetçi olmamamız için hiç bir neden göremiyorum. Avrupa’ya gittiğimizde rekabetçi olmayacağımızı neden düşünüyorsunuz?”

“Geçen sene sezon içinde çok iyi bir şekilde geliştik. Sene başında ve sonunda yarışlar kazandık. Bu yüzden bu sene de sezon içinde iyi gitmememiz için neden göremiyorum”

Red Bull’un bütün sezon zirvede kalıp kalmayacağı konusunda Webber: “Evet, önde. Kazanmak çok ama çok zor. Ama sezon ilerledikçe  gerilere düşme niyetimiz yok. Önde kalmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. bence redbullun başarısı diğer marka takımları zora sokuyor.

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    bence RedBull avantajını önemseyip bunu geliştirip daha iyi yerlere gelmeli daha dayanıklı ve daha hızlı olabilirler

    Webber'i ben önemsiyorum aslında..çünkü seneye yerine Kimi'nin geçmesi onun performansına bağlı tabi Kimi'nin kararına da bağlı RedBull'la anlaşırsa Webber ne yaparsa yapsın yerine Kimi'yi alırlar

  3. kimse hiç bişeyi önemsemiyor.alonso motor arızalarını.button düzlük hızını.massa ferrarideki durumunu. vs vs
    ulan bende seni öenemsemiyorum webber.
    inş. gidersinde kimi gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir