Hamilton Babasıyla Konuşmadığını Kabul Etti

yazar:

kategori:

Çift bu sezonun başında yollarını profesyonel bir şekilde ayırmıştı.

2010 sezonunun ilk yarışına kadar Baba Hamilton oğlunun kariyerindeki tüm yarışlarda bulunmuş ve desteğini esirgememişti ancak Lewis, Şangay’da yaptığı son açıklamada babasıyla şu sıralar çok sık konuşmadığını belirtti.

“Onunla ne zaman konuştuğumu hatırlayamıyorum, ama birkaç hafta oldu. Mesajlaşarak haberleşebiliriz ama şu sıralarda konuşup tartışacak pek bir şeyimiz yok.”

“Arada bir anlaşmazlık olduğunu düşünmüyorum ama ilişkimiz sürekli mutlu bir şekilde gülümsemeler içinde de geçmiyor. Bu büyük bir değişiklik, bu yüzden hepimizi etkiledi.”


Yorumlar

  1. açık konuşmak gerekirse anthony ***** diye demiyorum ama çok otoriter vede kişilikli bir insan.eminim lewis in ben artık kendi ayaklarımın üstünde dururum gibisinden kaprisleri yüzünden kopmuştur bağları.

  2. Tolga Soydan avatarı

    aralarında ne olduğunu bilmiyoruz hemen lewise yazıklar olsun demenin bi anlamı yok.baba oğul ilişkisi sonuçta

  3. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Burda Lewis suçlu.Anlattığına göre.

  4. "o herifin suratı" dediğin adam, zamanında hamilton yarışabilsin diye arabasını satıp akşamları ek iş yapan bir adam. hamilton'un bugünlere gelmesindeki en önemli kişi. hamilton'un 2007 çin, 2007 brezilya, 2007 macaristan gibi zor zamanalrında daima yanında babası vardı.

    şu açıklamadan sonra hamilton'a benim diyeceğim tek şey yazıklar olsundur..

  5. Boşver Lewis o herifin suratı bende sevmiyom.Çok soğuk biri senle alakası yok.Sana menajer mi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir