Renault'tan Petrov'a Övgüler

yazar:

kategori:

Petrov, Çin’de 7. olarak ilk puanlarını aldı ve son bölümlerde pistin en hızlılarından biriydi.

Boullier, zor geçen yarışların ardından Çin’de Petrov’un gerçek potansiyelini gösterdiğini düşünüyor.

Boullier: “Vitaly harika bir sürüş ortaya koydu. Yarışın başında şartlar oldukça aldatıcıydı. Pistin bazı bölümleri ıslaktı, bazı yerleri değil. Şartların sürekli değişmesi çaylak bir pilot için asla kolay olmaz.

“Ama yarışın ikinci yarısında herkes aynı lastiğe geçtiğinde gitgide hızlandı, son turlarda pistin en hızlısıydı”

“Güçlü özellikleri olduğu biliyoruz: hızı, baskı altındaki soğukkanlılığı. Genç pilotlara her zaman süre tanımalısınız. Diğer çaylak pilotlar Kobayashi ve Hulkenberg, bu sene yarışları tamamlayıp puan almakta sıkıntı yaşadı ve her ikisi de bir F1 aracında daha fazla tecrübeye sahip.”

“Dün Vitaly sonunda gerçek yeteneğini gösterebildi. Aracın içinde kendine güvendiğinde çok hızlı olabileceğini gösterdi.”

Bu sezon takımı şimdiye kadar 46 puan toplayan Boullier, Renault’un saldırgan gelişim planının karşılığını görmeye başladığına inanıyor.

Boullier: “Enstone, Viry ve pistte herkes inanılmaz derecede sıkı çalışıyor. Yarış takımı bu hafta sonu için özellikle kendisinden söz ettirdi: hafta sonu süresince uzun saatler boyu çalıştılar, üçüncü serbest antrenman seansındaki kazasının ardından Vitaly’nin aracını sıralamaya yetiştirerek muhteşem bir iş çıkardılar”

“İlk defa iki araçla da puan almamız, çabalarının harika bir ödülüydü. Gelişim açısından yer yarışta 0,1 saniye için tırmalıyoruz”

“İlerlemenin pistte görünmesi az zaman aldı ama yarıştan yarışa duruma baktığınızda göreceksiniz ki pol pozisyona istikrarlı bir şekilde yaklaşıyoruz. Her şeyin ardından Çin’de sıralamada ilk defa Mercedes’lerin arasına girebildik, bu da bütün takım için ümit verici.”

“Herkes kendisini sınırlara kadar zorluyor. Sıkı çalışma karşılığını bulmaya başladı”


Yorumlar

  1. en çokta putin sevinmiştir buna.eminim rusyada seyirci sayısı artmıştır.ama bu bizim için kötü bu adam yarış kazanırsa moskova pisti için istanbulparkın geleceği tehdit altına girecektir.ama performansı güzel özellikle hamiltona sepangta zor anlar yaşattığı için.

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Bir o kadar da benden.TEŞEKKÜRLER PETROV.

  3. Petrova helal olsun son turlardaki atakları süperdii kendini kanıtladı

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ben bu adamı seviyorum.Umarım kalıcı olur.

  5. f1 de ki neredeyse bütün pilotlar limitleri sonuna kadar zorlayan pilotlar. bu çocuğunda kumaşı iyi. ilerde daha iyi olur.

  6. çok iyi pilot gerçekten petrov
    bu zamana kadar f1e gelmemeside ayrı bir olay.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir