Sponsorları da Rossi'nin F1'e Geçmesinden Yana

yazar:

kategori:

Ferrari başkanı Luca di Montezemolo’nun açıklamalarının ardından Marchionne de kuralları üçüncü araçlar için değiştirildiği takdirde İtalyan takımın Rossi için bir yer bulabileceğini söyledi.

Marchionne, Rossi’nin Marenollo’da üretilmiş olan bir otomobil ile yarışması fikrinin harika olduğunu dile getirdi.

“Luca, Valentino ile birlikte üçüncü aracı yarıştırmaktan zevk duyacaklarını söylüyor. Eğer Rossi’nin de buna niyeti varsa bu harika bir fikir.”

Fiat, Rossi’nin şu anda MotoGP’de yarıştığı Yamaha takımının sponsoru ancak Marchionne bu konuda karar vermek yetkisine sahip olmadıklarını belirtiyor.


Yorumlar

  1. ben rossiden 1 kere bile f1e gelmek istiyorum sözü duymadım
    adam gelmek istemiyor işte ne diye zorluyorsunuz!

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Yetti artık Rossi F1 haberleri. F1 asla 3 otomobilli olmayacak. Mümkün değil. Şu an için imkansız. Rossi'nin F1'de başarılı olamayacağını herkes biliyor. Asılsız haberler.

  3. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    adamlar sırf rossi için kural değişikliği talep ediyor.

    geçmiş yıllarda kurallarda yaptırmış oldukları keyfi değişikliklerin hala alışkanlıkları devam ediyor diyecektim ki, fia başkanın todt olması neden gene başaramasınlar dedirtiyor.

    ya da iyisi ferrari serisi düzenlesinler 20-25 araba yarıştırsınlar porsche gibi şahane olur kendin çal kendin oyna.

  4. Massanın gidip gitmemesi Rossi ile hiç bir ilgisi yoktur.Rossi ona değil rakip yakınından bile geçemez(bkz. sezon öncesi Massa ve Rossinin yaptığı test dereceleri).Eğer ferrari Massanın yerine yada X kişinin yerine birini getirecekse bu kesinlikle daha iyisi yada aynı derecede birisi olmalıdır.Aksi taktirde bu takımı daha da geriye götürür .Şimdiden böyle spekülasyonlar çıkarmanın kimseye bir yararı olmayacak.Sezon sonunda birisi gidecekse kesinlikle klasmandaki sırasına bakılacaktır buna göre karar verilecektir.Ferrari çok kişiyi harcamıştır ve hiç kimse de Ferrari için vazgeçilmez değildir bunu iyi biliyoruz.

  5. bir alonso fun olarak üzülerek söylüyorum, bu söylentileri rossi yi getirmekten çok massa yı göndermenin kılıfları gibi görüyorum. Ki eğer öyle ise; sen ferrarisin, sana böyle şeyler yakışmaz. çıkarsın ortaya ben falanca pilot ile anlaştım dersin. herkeste eyvallah der. yoksa bu tür oyunlar hiç hoş olmaz.

    massa takımdan ayrılcak ise (ayrılmasını istemiyorum)umarım bu şekilde olmaz.

  6. taş yerinde ağırdır. üstelik son derece başarılı olmuş bir kariyer varken neden değişim anlamıyorum? bir taşla katliam yapamazsın hem motogp hem f1 de başarı zor.

  7. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    moto gp de 4 5 kere daha şampiyon olsun ve eğlence için wrc ye geçsin.

  8. gelmesinden yana değilim. uyum sorunu yaşayacağından eminim. kariyerini zedelemesin. schumacher geride kaldı diye yapılanlar ona da yapılacaktır eminim

  9. rossi nin f1 e gelmesi taraftarı değilim çünkü o son yüzyılın en büyük motor sporları efsanesi.f1 e gelip başarısız olursa kötü olur imajı zedelenir.moto gp onun mabedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir