F1 Ekipmanları Bugün Avrupa'ya Dönüyor

yazar:

kategori:

Bazı takımların personelleri ertelenen uçuşlar nedeniyle hâlâ Çin’de olsa da takımlar en azından araçların ve ekipmanların Avrupa’ya gönderilmesiyle rahat bir nefes aldılar.

Takımların ekipmanlarını taşımak için kullanılan FOM’un nakliye uçakları, Avrupa’da kalmış ve uçuşlarına izin verilmemişti. Kül bulutlarının etkisini kaybetmesinin ardından uçuşlar başladı.

Dün Çin’de yüklenen uçaklar, bugün ilerleyen saatlerde Avrupa’da olacak. Takım personellerinin de artık yavaş yavaş dönmesi bekleniyor.

İspanya Grand Prix hazırlıkları için yapılacak hazırlıklar adına kaybedilen birkaç günün takımlar için çok önemli olmadığı düşünülse de yaygın görüş birçok takımın Barselona için büyük güncellemeler planladığı ve planlarının etkilenebileceği yönünde.

Böylece uçuşların normale dönmesi ve ekipmanlar ile personellerin de Avrupa’ya varması ile İspanya GP’sinin tehlikede olduğu düşüncesi de ortadan kalkmış oldu.


Yorumlar

  1. Güzel haber. Ancak bir de Katla volkanı varmış patlayan malum volkan'ın yanında. Onun da patlaması durumunda aynı olayların yaşanacağı söyleniyor. İstemiyoruz kalsın diyorum. F1 izleyelim…

  2. daha iyisi yok!!

  3. hele şükür avrupa heyecanı başlıyor. önce güzel bir brunch arkasından 1 saat öğle uykusu(1 saati gecenin 4 saat uykusuna bedel). ve akabinde güzel bir elmalı nargile tüttürüp startı beklemek keyfe bak:D ben bu sporu çok seviyorum yanılıyormuyum?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir