Almanlar'a Göre Schumacher'in Dönüşü Hataydı

yazar:

kategori:

Dört yarışın ardından Alman pilota yöneltilen eleştiriler giderek artarken Rosberg’in 40 puanla gerisinde kalması buna kanıt olarak gösteriliyor.

Alman SID ajansı tarafından yayımlanan ankete göre Almanlar’ın %63.3’ü Schumacher’in geri dönüşünün hata olduğunu düşünürken olumlu düşünenlerin yüzdesi sadece %33.5

Schumacher’in Benetton’dan takım arkadaşı Jos Verstappen de, “Belki üç yıl içerisinde sürüş içgüdülerini kaybetmiştir. O da bizler gibi bir insan mucizeler bekleyemeyiz.” diye yorum yaptı.


Yorumlar

  1. Yakup ERCAN avatarı

    olamaz böyle bir anket

  2. Shumi'ye olumsuz oy verenlerin f1 den haberi yok galiba.Ya da izlemiyorlar sıradan seyirciler sanırım.Aracının durumunun iyi olmadığını bilseler Böyle şey yapmazlardı herhalde. Efsane üç yıl arayla hala ilk 10 içerisinde hem sıralama hem yarışta. Dikkatlerine.

  3. Ne zaman Rubens Baricheloyu yarislarda kameranin gozu yakalarsa sunucu hemen Rubens icin tecrubeli bir pilot diyor.Ama basarilimi,basarisizmi kimsenin umurunda degil.Rubens tecrubeli oluyormus.Schumahere gelince kimse uygun bir sey soylemiyor.Kimse demiyor ki F1-rin Krali pistlere dondu.Yok onun donusu hataliymis,yok basarili olamiyor,yok falan filan.Unutmayalim ki bu yil tribunleri dolduran iste bu adam.Onumuzde ki yarislarda Schumi eger basarili olursa,bakalim onun icin basin ne diyecek?

  4. Ferrariyi ferrari yapan adam Schumacherdir..Schumacherin 3 sene verdigi arada pistte olmamasına ragmen pist istatistiklerinde alt tarafta Schumacherin adını sürekli görmek bile büyüklügünü ıspatlıyor.Kimse bu adamı asagılamaya kalkmasın hayatında f1 izlemeyen sokaktan gecen adam bile sadece Michael Schumacherin ismini biliyor..

  5. yorumsuz demek ne demek ? konu hakkında iyi yada kötü fikrim yok demek filrimi söylemiyorum demek aşağılamak değil.
    konuya gelince
    yorumsuz

  6. efendimayin  avatarı

    Kime göre hata ? Adam biliyordu sıkıntı yaşayacağını zaten. Kendisi zevk aldığı için döndü.

  7. ben Schumacher hayranı falan değilim, Schumacher in f1 e dönüşü hatamı bilemem bunu kendisine sormak lazım, o nun bıraktığı zamandaki araçlar yok artık. Kurallar değişti, araçların tasarımı değişti,elektronik sistemler yok artık araçlarda,bu nedenle biraz alışması uzun zaman alabilir fakat ileride iyi puanlar kazanabilir takımı adına yinede beklemek lazım

  8. arkadaşlar aşağıdaki yorumuma eksi veren arkadaşları çok görmüyorum çünkü ne demek istediğimi anlamamışlar.şöyleki:

    şuminin döndüğü zaman bekleneni vermediği için(bu geçici bir süre bile olsa) bunlar olacak demiştim.yani medeya bastıracak taraftar bastıracak ister istemez.

    sene başında dönmesine karar verildiği zaman çok iddialı açıklamalar yapılmıştı.taraftarların ve medyanın beklentisi hep yüksek tutuldu .bence buda hatalı idi.yoksa dönmesine kimsenin itirazı yok bildiğim kadarı ile.

    birde arkadaşın biri yobazlıktan felan bahsetmiş.kötü söz sahibine aittir derler atalarımız.

  9. m-sc efsane avatarı

    f1 in ve bu sitenin 'katafalk kaya've'Alonsothebest_Massa' gibi fanatizimden uzak f1 severlere ihtiyacı var.. aynen bende teşekkür ediyorum sizlere..

  10. bir de bu 3 yil cok kucumseniyor… yasi gectim, muthis koklu kural degisiklikleri, yeni bir takim ve arac da cabasi…

    ralf konusunda guzel ornekler vermissin, tebrikler.

    ben de ornek olarak david coulthard'i vereyim. sadece 1 sezon oldu ara vereli ve red bull'un yedek pilotu. ve eminim kendisi rb6 nin hizina ragmen anca puan cikarir, uzun vadede podyumu az sayida gorur. test yaparsa belki daha basarili olur testi bahane edecekler olursa.

    sen de soyledin, soz konusu schumacher olunca beklentiler cok buyuk oluyor.

    bir ornek daha kimi… gelecek yil degil de eger 2012 de falan donmeye kalkarsa o da sorun yasar…

    keza montoya, j. vil vb de

    luca badoer'i zaten gorduk. 9-10 yil ara veren ve sevdigim hakkinen in durumunu dusunemiyorum bile…

  11. inci incili avatarı

    almanlar bile hata olduğunu kabul etmiş.

  12. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Eğer bu adamı gridde görmekten memnun olmayan bir kişi varsa bence f1 sevgisini sorgulasın.Listede M Schumacher yazıyor.Yarışıyor.Hemde kendinden genç ve dünya şampiyonu olmuş kişilere karşı.

    Şİmdi Jordan basketbol a dönse ve hiç maç kazanamasa

    Hingis dönse ve hiç bir set alamasa

    Woods döndü ve yine golf ün 1 numarası olamasa ne kaybeder.?

    C: Hiç birşey.

    Herkes biliyorki Çinde geçilirken sorun onun pilotajında değildi.Eğer medya ve bazıları Schumi yi bıktırmassa zevk alacak ve daha iyi konsantre olacak.Almanlar sezon öncesinde öyle knoşmuyordu ama.Baktılar Vettel-Rosberg beklnetileri karşılıyor hemen eleştirmeye başladılar.Belki Schumi den beklentiler çok yüksekti.Ancak Alonso-Massa-Lewis-Button-Vettel-Rosberg gibi genç nesil ve güçlü pilotlarla arasında en az 11 yaş fark var.

    Eğer Schumi 2006 da emekli olmasaydı 2007-2008 de şampiyon olurdu.Çünkü Kimi nin yaşadığı sorunları (uyum-araç) yaşamaz.2008 de Massa nın yaptığı bazı hataları yapmazdı.Alınması gereken 1 puanıda fazlasıyla alırdı.

    Bu dönüşü eğer Ralf yapsaydı adamı 4 yarışta q3 e kalmayla yüceltir ve birazda şanso yavar giderse muthiş bir geri dönüş olarak lanse ederdik.

    Benim beklentim Schumi den büyüktü.Ancak o kadar dominant pilotlar varki şu anda Schumi nin 1 tam yıla ihtiyacı var.Umarım cevabını 2011 de görürsünüz.

  13. @Alonsothebest_Massa; seni yermedim ovdum. R26'dan bahsediyorum ben. relax 😉

  14. ''Mercedes Benz'' arkadaşım harikasın.

  15. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    " Katafalk Kaya " ve " Alonsothebest_Massa " yorumlarınız için teşekkür ederim.

  16. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Yorumumda ne fanatiklik gördünki?

  17. "alonsocu" "massaci" "kimici" "hamiltoncu" falan diyoruz ama ayni pilotlari tutan taraftarlar arasinda bile ne farklar var. bir R26 …… nickil arkadasin yorumuna bakiyorum bir de Alonsothebest_Massa'ninkine… taraftarlik ile "fanatiklik" baska sey onu anliyorum. ikisi de alonso'yu tutuyor gorunuse gore ama ikisi arasindaki fark bile apacik ortada…

    her neyse… oncelikle "yorumsuz" diye yazmak yerine hicbir sey yazmayabilirsin veya one surebilecegin bir fikir, iddia vb. varsa onu dokebilirsin yaziya, daha anlamli olur hem.

    m. schumacher'in zerre hayrani degilim. bazi zamanlar antipatik de bulurdum. (2006 monaco olayi) son birkac yilin f1 izleyicisi olarak (2005'ten beri. gayet yeni yani) yani schumacher'in 1 sampiyonlugunu bile gorememis biriyim. buna ragmen en azindan 2006'da izledigim yarislarindaki performanslarina bakmam gerekirse; kazandigi 7 sampiyonluklarin hicbirine "ama sen de… adamin araci iyiydi. -belesten- sampiyonluk kazandi." demem mumkun degil, akla mantiga sigmaz.

    ama tum bunlara ragmen bazi arkadaslar hani yeni izleyici bile olsa, bu sezon bile izlemeye baslamis olsa michael schumacher'i nasil bu derece asagilayabiliyorlar, hic mi arastirip birkac sene oncesini bilmiyorlar diye merak etmiyor degilim.

    korkum odur ki 3 yillik anlasmasi olmasina ragmen bu adami da kusturup gonderirlerse -ki tabi basin ve taraftarlarin baskisiyla- o zaman gorurum ben sizi. o zaman da "tuh, gitti." demesin ayni adamlar.

    yine birkac arkadas farkli haberlerde belirtmisti ama yine de soyleyeyim. yarin obur gun msc basarili olursa efsane geri dondu naralari yine atilacak ve bu agir elestiriler, dalga gecmeler vs (bazen hakarete kadar gidiyor hatta) unutulacak.

  18. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bence sen insanları uyarmadan kendi yorumlarına dikkat etsen iyi olur.

    Schumi ye gelince öyle yorumsuz fln yazan arkadaş.Bence yorumsuz olan tek şey adamın rekorları ve kariyeri.Bu sene eğlenmeye geldi kısmen.Muhtemelen seneye iddalı olur medya bıktırmassa adamı.

  19. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Bu adam para için beş senede beş takım değiştirmedi.Sadece yarış tutkusu yüzünden marka ruhu yüzünden yıllarca Ferrari gibi üst bir takımda yarıştı.Şimdi ise yine yarış tutkusu yüzünden geri döndü.Sırf bu yüzden bile olsa saygıyı hakediyor.Üç yılda bıraktığı araç ile yeni aracı arasında onlarca fark sayarım size.Bazı şeyler kolay değil.Biraz zaman tanıyın.Hemen bazı şeyler olsun bekleyemezsiniz.Boyacı küpü değil bu.En güzel cevabı verecektir bazı spor yobazlarına.

  20. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Dönmese efsane olarak alnılacaktı, dönünce n değişti de " Yorumsuz " gibi aşağılayıcı yorumlar yapılabiliyor.Bu adamla kimi kıyaslayabilirsiniz.Soruyorum kimi ? Müthiş By.Alonso' yu mu, Hamilton' u mu ? Button' u mu ? Yoksa Senna ile Hakkinen' i mi ? Kimseyi.Arkadaşlar yorumlarınıza dikkat edin.Elinde Formula 1 ile ilgili tüm rekorları tutan bir adamdan bahsediyorsunuz.

  21. demiştim demeyi pek sevmem ama demiştim.

  22. F1 de varlığın yeter alacağını almış zamanında vereceğini vermiş bundan sonra kazansa ne olur kazanmasa ismini duysak yeter

  23. erken konusma hastalığı..
    zaman cabuk gecer hersey unutulur, 2011de schumi şampiyon olsa kimse bugünleri hatırlamaz. demek hala üstünde durması gereken şeyler var ve şu anda eminim o eksiklikleri üzerine çalışıyordur. sezonun yarısı geçmeden beklemek lazım. testlerden sonra yeni takımları gp2 ile karşılaştıran zihniyet schuminin bu durumunu da tabiki yerden yere vuracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir