Liuzzi: "Force India Artık Büyük Bir Takım"

yazar:

kategori:

Silverstone merkezli takım dört yarışın üçünden puanla ayrılmış ve güçlü sıralama performansları sergilemişti.

Liuzzi: “İyi sonuçlar alıp puanlarla ayrıldığınızda kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Çünkü çabalarınızın işe yaradığını görüyorsunuz. Ayrıca sadece sizin değil takımın da güveni yerine geliyor.”

“Bu bizim için olduğu kadar takım adına da önemli. Büyük işler yapıyoruz, istikrarlı olarak puan kazanıyoruz ve artık küçük bir takım olmadığımızı kanıtladık. Bu şeyler sizi ayakta tutuyor. İnancınızı korumanızı ve yola devam etmenizi sağlıyor.”

Liuzzi, 2009’un iyi geçen son bölümünün ardından Force India’nın artık güçlü bir takım olma yolunda ilerlediğini ancak gelişimin de önlerinde büyük bir mücadele olarak durduğunu belirtiyor.

“Geçen sene bile Force India’nın bizleri şaşırtacağını düşünüyordum ben çünkü gerçekten işinde iyi insanlara sahibiz. Burası kısa kariyerimde çalıştığım en iyi takım.”

Son olarak da Liuzzi, Kubica’dan gelen yorumlara cevaben Renault’nun Force India’ya dikkat etmesi gerektiği fikrini sıcak karşılıyor.

“Robert ile gerçekten iyi arkadaşız. Her yarış sonrası konuşuruz ve daima birbirimizin rakibi olduğumuza inanırız. Gelişim için deli gibi çalışıyoruz çünkü sezonun geri kalanında da iyi sonuçlar alabileceğimi düşünüyoruz. Bizi dikkate değer gördüklerini duymak güzel ve diğer takımların da bunu düşünmesi güzel. Bunlar bizim artık grubun gerisinde yarışan bir ekip olmadığımızı gösteriyor.”


Yorumlar

  1. Hala Renault u geçeceğiz diyorlar iyi geçinde görelim zamanında toyota bile baş gelemedi sizmi geleceksiniz

  2. elbette büyük takım olacaksınız. arkanızda 1 milyar hintli var. Osman Yüksel Serdengeçti ile Necip Fazıl inönü stadının önünden geçiyorlarmış. o an gol olmuş müthiş bir uğultu Serdengeçti sormuş Necip Fazıla''üstad bu ses ne?''diye…Necip Fazıl cevap vermiş''bilmiyormusun maç var beşiktaş gol attı o yüzden bu kadar insan gol diye bağırdı…'' demiş.Serdengeçti cevap vermiş''bu kadar insan aynı anda ol deseler neler olmazki?''…hülas 1 milyar hintli force indiayı gönülden desteklese neler olmazki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir