Brawn: "Schumacher'in Havlu Atmaya Niyeti Yok"

yazar:

kategori:

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Alman pilot yarışlarda ve sıralamalarda takım arkadaşı Nico Rosberg’in gerisinde kalmıştı şimdiye kadar.

Ancak Brawn bunlara rağmen Schumacher’in havlu atmaya niyeti olmadığını söylüyor ve Alman pilotun İspanya’da iyi bir çıkış yapacağını düşünüyor.

“Michael başarıya ulaşmak için kararlı. O daima kendini en iyi ve en kötü şekilde eleştirebilir. İnanılmaz bir şekilde kararlı ve rekabet arayışı içinde ama aynı zamanda fazlasıyla da planlı.”

“İşler yolunda gitmeyince panik yapacak bir adam değil. Neler olduğunu analiz edecek ve bunlara tepki verecektir. Ama tabii ki Şangay yarışı hayal kırıklığıydı.”

“Ama artık bunun nedenlerini anlamaya başladık ve dersler çıkartıyoruz. Barselona’da işleri yoluna sokacağımızdan emin olmamız gerekiyor.”

“Onun deneyimi çok işe yarıyor ve takıma katılırken en çok düşünülen konulardan biri de buydu. Herkes için en zor iş de, o büyük bir ikonken ona normal bir şekilde yaklaşmak.”


Yorumlar

  1. İyi bir arabayla bu iş tamamdır.Sürüşünden birşey keybetmiş değil.Bakın sıralama ve yarış durumlarına hep ilk 10 'nun içinde

  2. Sadece biraz sabredin.Hakedenler cevaplarını alacaklar…

  3. Cok ama cok bilmek istiyorum Schumaher Ispanyada podyuma ulassa acaba basin ne ditecek.

  4. Bildigim tek birsey varsa o da bu adam basarılı olcagına emin olmasa f1'e dönmeyecegi.Kim 7 sampiyonlugu varken ve cogu f1 sever tarafından gelmiş geçmiş en iyi pilot yakıstırması yapılırken kariyerini riske atarak f1'e döner ?? Schumacherde biliyordu gelir gelmez yarıs kazanamayacagını.Alonsoyla arasındaki hesabı kapatır temelli ayrılır f1'den : )

  5. efendimayin  avatarı

    İspanya shangay gibi değil akıcı bir pist schumacherin daha az zorlanacağını düşünüyorum. Birde 3 haftada bayağı bir şeyler değiştirilir.

  6. Ben su an bekliyorum seni hadi artik be schumi tak su kantlarini herkes biliyor bunu sen teksin sen yasayan efsanesin senin isiginda giden onca insan ispanyada starti nefes almadan bekliyecek sen su fitili ateslede kurtar beni bu dardan nefes alamiyorum artik

  7. “Michael başarıya ulaşmak için kararlı. O daima kendini en iyi ve en kötü şekilde eleştirebilir. İnanılmaz bir şekilde kararlı ve rekabet arayışı içinde ama aynı zamanda fazlasıyla da planlı.”

    “İşler yolunda gitmeyince panik yapacak bir adam değil. Neler olduğunu analiz edecek ve bunlara tepki verecektir.

    Schumacher'i tanımlayan güzel cümleler bunlar. Daha bir şey bitmedi ben İspanyaya gidecek olan şasiden umutluyum.

  8. işte hep bahsettiğim pist dışında psikolojik güven aşısı brawn hep söylüyor schumi eskisi gibi-schumi hala hızlı-schumi zamanla iyi sonuçlar alacak-havlu atmaya niyeti yok vs brawnıda tebrik etmek gerek pilotunu zaten iyi tanıyor ve ona gerekli morali veriyor.haugda benzer şekilde 2 kez açıklama yapmıştı.işte bunlar pist dışındaki psikolojik demeç ve savaşlar diğerlerine karşı.
    button-hami arasındaki mücadele çoğunu şaşırttı açıkcası bende şaşırdım haminin üstünlük kuracağını düşünüyordu çoğunluk ama daha erken tabi sezon uzun.ve gfarklı stratejiler kullandılar.birde rosbeg-schumi arasındaki mücadele şaşırttı çoğunu. ama ben bu sonucu bekliyordum çünkü o çoğunluk rosbegi iyi analiz edemedi yada tanıyamadı.hep söyledim bir pilotu aldığı şampiyonluk yada kazandığı yarışlarla ölçmek çok doğru değil kullandığı aracın gücü ve ona bağlı olarak performansıyla ölçmek gerek.rosberg önceki takımı williams ta aracından ve kendinden maksimum verimi çıkardı ve o racıyla daha ilk yılındada fastest laplar yaptı işte analiz işte sonuç

  9. ben şuminin ilk yarıştan sonra basınla konuştunu hiç görmedim.
    milleti kullanıp basına demeç verdiriyor.
    bakalım ispanyada ne yapacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir