"İşte Şimdi Kendimi F1 Pilotu Gibi Hissediyorum"

yazar:

kategori:

Rus pilot, sezonun ilk üç yarışında damalı bayrağı görememiş ama Çin’de gösterdiği üstün performans sayesinde ilk puanlarını kazanmıştı.

Pistteki sonucun ardından Petrov, ilk bir kaç yarışta kendini gerçek bir F1 pilotu olarak göremediğini, çünkü her şeyin kendisine yeni olduğunu belirtti.

Petrov: “F1, yeni bir mücadele ve benim için bir çok yeni şey var. Takımın nasıl çalıştığını öğrenmem gerekiyordu ama Renault, bir çok şeyi anlamamda bana çok yardım etti.”

“Testlere geldiğim ilk sefer, Formula 1’deki ilk zamanlarımdı. Takım bana yardım etti ve bir çok şeyi öğrendim”

“Onlarla birlikte işleri yapılandırmalısınız. Formula 1’de olduğumu daha yeni idrak etmeye başladım. Uyanınca ve yarışlara geri dönmek istiyorum. İlk iki yarışta F1’deymişim gibi hissetmiyordum ama sonra, piste tekrar çıkmak için daha da istekli oldum”

Petrov, Şangay’da aldığı puanın verdiği güvenle artık daha da iyi performanslar sergileyebileceğini düşünüyor.

Petrov: “Sonunda bir yarış bitirdim. Zordu, doğru kararları alması çok zordu ama sonunda başardık”

“Çin’de olanların, buraya sadece eğlenmek için gelmediğimi gösterdiğini düşünüyorum. Gelecek için bazı iyi şeyler göstermek istiyorum. Kendime inanıyorum, takıma inanıyorum ve yakında daha da iyi sonuçlar alacağız. Bir çok şeyi öğrenmek için sadece zamana ihtiyacım var”


Yorumlar

  1. vay… bu ne ozguven. ama hak ediyor acikcasi, basta ben de sponsor destekli pilotlardan demistim ama durum simdilik oyle degil gibi gosteriyor. umarim daha da basarili olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir