Hamilton: "İşler Tersine Dönecektir"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu için sezon başında genel düşünce, takım arkadaşı Button’a göre üstün görüneceğiydi ama aksine Button, 4 yarıştan ikisini kazandı ve Hamilton’un önünde yer aldı.

Hamilton, takım arkadaşının sadece 11 puan gerisinde olduğunu ve sezonun geri kalanı için ümitli olduğunu söyledi.

Hamilton: “Belli noktalarda hafta sonları felaket gibi görünse de bunu olumlu yönden ele alıyorum. Bir şekilde sonuçları söküp aldım. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde bir şeyleri söküp almayı başardım”

“Bu yüzden hâlâ çok yakın olduğumu ve bütün bu çabanın karşılığını gördüğünü bilmek beni rahatlatıyor. Bu şekilde çalışmaya devam edersem talihimin değişeceğini de biliyorum”

Hamilton, McLaren adına alınan iki galibiyetin de kendisi yerine Button tarafından alınmasının moralini bozmadığını da ekledi.

Hamilton: “Negatif değilim, pozitifim. Bu, takım adına iyi. Jenson, sürüşü ile bunu hak etti.”

“Diğer şekilde de olabilirdi. Verdiğini böylesi kararlarda 50-50 şansınız vardır ve talihine onunki doğru yöndeydi. Benim için ise bazı dönemlerde işler benim lehime gelicek, bunda şüphe yok”

“Yarışma açısından ise geçişler yaptım. Avustralya’da geçtim ve öndeydim ama pitatoplarda biraz talihsizdim, aynı şekilde Çin’de de. Bunlardan ayrı olarak çok rekabetçiydim. Sonuçlar, benim gerçek tempomu göstermiyor. Bu yüzden umarım bunu göreceksiniz.”

“Daha fazla 1-2 almak harika olacaktır. bunu yapabileceğimizden de şüphem yok”

“Jenson, harika bir pilot ve harika bir iş çıkarıyor. Takımla birlikte senenin geri kalanında da söylesi sonuçlar alabiliriz.”


Yorumlar

  1. hamilton iyi bir pilot. açıklamalarında button tarafından geçilmesine değiniyor. bu basının sürekli bu konuyla alakalı soru sorması ve gündeme getirmesinden kaynaklanan bir durum. aynı konu diğer takımlarda da var. bir pilot önce takım arkadaşını geçmeliki başarılı olsun anlayışı var.

  2. zaten senin nasıl rekabetçi olduğunu tüm dünya geçişlerinle biliyor staratejileri tutturursanız eminim her zaman önde olursun

  3. Güveniyoruz sana arkandayız
    Go Lewis Go

  4. Güzel bir açıklama Lewis…Bu şekil düşünmek seni geliştirecektir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir