Schumacher Sonunda Aradığını Buldu

yazar:

kategori:

MGP W01’de yapılan değişikliklerin ardından Alman pilotu bugünkü antrenmanlarda çok daha iyi bir performans ortaya koymuştu.

Schumacher; “Artık kesinlikle en azından Çin’in ardından elimde gerçek bir yarış aracı varmış gibi hissediyorum. Çin’de ne olduğunu gerçekten anlamamıştık ama her neyse, şu anda aracın içinde çok daha rahatım.”

“İstediğim de buydu. Eğer mühendislerimle ve takımımla iyi çalışabilirsek, güncellemeler gerçekten fayda sağlıyor”

“Her şey güvenle ilgili değil, şu anda basitçe araç gitmesini istediğim yere gidiyor ve bunu yapabilmem çok zamanımı almıyor.”

“Kesinlikle geliştik, aracı kendi ihtiyaçlarım konusunda çalıştırma konusunda gerekli yeteneğe sahibim. İşte aradığım buydu. Takım çok iyi tepki verdi ve şimdi en iyi performansı sergilemek için sabırsızlanıyoruz.”

Schumacher, artık kendisinin istediği değişikliklere otomobilin tepki verdiğini ve zor bir hafta sonu geçirdiği Çin’de bir şeylerin kesinlikle ters gittiğini söylüyor.


Yorumlar

  1. Bugünkü derecelerin hiçbiri gerçekçi değil arkadaşlar.Sezon başlamadan önceki barcelona testlerinde sutil bie yapmıştı bu dereceleri.Yarın bu derecelerin dahada aşşağıda olacağını tahmin ediyorum.Bu arada Schumi için çok iyimserim.Sebebi yapmış olduğu açıklamalardır.Yoksa dereceler çok birşey ifade etmiyor.

  2. Kürşat ŞAHİNKAYA avatarı
    Kürşat ŞAHİNKAYA

    GOOO SCHUMİ GOO GOO GOOOOO…

  3. Sonunda bir şeyler düzelmeye başladı çok sevindim. Schumi kariyerini bitirmeden önce hep rakiplerini destekledim. Shcumi nin şampiyon olmasını hiç istemedim adam resmen tekel kurmuştu bu tekelin kırılmasını istiyorum. Ama bu sene geri dönünce koyu Schumi ci oldum resmen. Hele iyice eleştiri almaya başlayınca koruyup kollama gereği de hissettim . Elimden geldiğince savundum da. Neyseki birşeyler yoluna girmeye başladı gibi. Araç diğerlerinden yavaş da olsa artık rekabet edecektir. "..elimde gerçek bir yarış aracı varmış gibi hissediyorum " diyosa kendini göstermeye başlayacaktır.
    Hadi Schumi kim tutar seni 🙂

  4. senol altun F 2004 avatarı
    senol altun F 2004

    haydi sumi seni türkiyede koca bi taraftar topluluğu bekliyor bence tek rakibin sensin bu yarısta ilk 5 mukemmel olur seni moralli görmek cok güzel

  5. Ross Brawnın dediğine göre Nico ile Schuminin programları farklıymış.Nico setupları bulmakta zorlanmış ama şu da bir gerçek ki Schumi iyi bir ilerleme yakaladı.Yarın sıralamalarda Nico ile başabaş bir çekişme bekliyorum.

  6. schumi'nin beklenen dönüşünün yaşanacağı yarış bu olacak inşallah. araçtan memnun olduğunu söylemesi çok güzel, zaten bugünkü antrenman da bunu doğruluyor. schumi'nin sazı eline alacağı günler yakındır.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    evet bu da var bu seferde rosberg'e uymuyor araç ve belkide farklı şasilerle yarışabilirler neden olmasın. hatırlıyorum bir kereliğine 2002 sezonunda yarışa Schumi F2002 ile çıktı. Barrichello'da F2001 ile çıkmıştı. ikiside yarışta önde arka arkayaydı. diğer takımlarla aralarındaki farkta büyüktü. Barrichellonun motor iflas etmişti yanlış hatırlamıyorsam eğer…Ferrari 2002 sezonunda F2001le bile şampiyon olabilirdi.

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    sorun Schumacher'de değildi ve olamazdı zaten.sorun araçtaydı Schumacher araçla barışık değildi çünkü araç iyi ve hızlı değildi şimdi araç hızlanmaya, gelişmeye başladı ve güncellemelerin verimini görmek istiyor Schumacher ve tabiki bizlerde
    yarın hüsran olmaz umarım trafiğe falan karışıp bu yarışında onun için harcanmasını istemem

  9. Duyduğum en güzel haber.Antreman seanslarına sezonun basından beri rosbergle aynı yakıt yüküyle cıkıyorlardı.Bu kezde aynısı olmustur muhtemelen ve schumacher takım arkadasının yarım saniye önünde.Rosberg sikayet edecektir orası kesin ama kesin olan birseyde varki bu haftasonu schumi rosbergin önünde yer alır..

  10. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Kurt geri dönüyor gibi,heyecanın dozu artmaya başlayacak bundan sonra..İstediği araca sahip olursa,ilk yarıştaki gibi "Trencilik" oynayamazlar artık :))

  11. schumacher ilk 4 yarışta detaylı bakarsak Button için ürewtilen araçtan elinden geldiği kadar mücadele etti.Hiçbir pilot sürüş stiline uygun olmayan araçtan verim alamaz ki bunu mercedeste gördük.Rosberg 1 dk gerisinde kaldı schumacher.Bu hafta sonu kendi stiline uygun bir araçla çıkacak olması beni heyecanlandırıyo.Umarım schumacheri podyumda görürüz.Yarışın favorisi Vettel&Webber bi ihtimalde hamilton bişey yapabilir diorum yağmur yağarsa ortam piyangoya dönüşür. Umarım kuru bi havada temiz bi yarış olur saygılar…

  12. serkan birol avatarı

    kesinlikle bişeyler bekliyorum schumiden Artık Schumacher İçin Formula 1 şimdi Başlıyor

  13. Schumi istedigi araca kavusmus gibi, yalniz Rosberg yarim saniye yavas kalmis, daha once yarim saniye onde oldugunu dusunursek tam 1 sn kaybi var ve Rosberg bundan sikayet edecektir, belki de Rosberg eski sasi yi kullanmak zorunda kalir. Bakalim neler olacak..

  14. Rosberg ile aynı tempoyu tutturmasını bejlemiyorum ama daha yakın olacaktır bu kez…

  15. Schumacher tam anlamı ile eski performansına dönerse, rakiplerinin onu çok iyi tanıdığını bir kez daha anlamış olacağız. Çünkü kendisi hakkında verilen demeçler Schumacher'in mutlaka eski performansına döneceği şeklindeydi.

    Ve olursa bu olay, mükemmel bir şey olur F1 izleyicileri için.

  16. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yavaş yavaş tekrar eski yerine doğru (Zirveye) fakat bir tek farkla bu kez İtalyanların şahlanan atıyla değilde memleketinin Gümüş Okuyla ….

  17. "Şu an araç gitmesini istediğim yere gidiyor" İşte sezon boyunca schuminin neden performansının düşük olduğunu özetleyen cümle.

    Bunun üzerine başka söze gerek yok. Sıralama ve yarışı beklemek gerek. Bir anda ön grubun içerisine girmesi mümkün olmasa da takım arkadaşının önünde olsun yeterli..

  18. vallahi rahattı sürerken. hatta bir ara aracın kenarına tek elini atıp tespih salladığını bilem gördük :))

    schuminin güzel bir yarış çıkarmasını canıgönülden istiyorum. gerçek performanslı 4 tane şampiyonun kapışacağı bir yarış istiyorum.

  19. Hadi bakalım ilk izlenimler çok güzel.Devamını bekliyorum.

  20. Bu hafta sonu kesinlikle geri döneceksin Schumi.Aracı sürerken çok rahattın bugün

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir