Kubica: "Ferrari ve Mercedes'in Önünde Olmayı Beklemiyordum"

yazar:

kategori:

Kubica sıralamalarda 7. oldu ve Mercedes ile Ferrari’den birer sürücüyü geçmeyi başardı.

Kubica “Genel olarak benim için iyi bir sıralama seansı oldu. 7. sıra güçlü bir başlangıç için iyi bir yer ve ben araçtan maksimumu çıkardığımı düşünüyorum.”

“Bu yarış için çok büyük güncellemelerimiz yoktu bu yüzden beklemediğim bir şekilde bir Ferrari ve bir Mercedes’in önünde yer almak cesaretlendirici.”

“Yarın zor bir yarış olacağını biliyorum ve açılış turlarında yumuşak lastiklerin ağır yakıt altında nasıl dayanacağını görmek ilginç olacak. Yarış performansımızın sıralama performansımıza yakın olacağını düşünüyorum bu yüzden güçlü bir yarış çıkarmayı ve iyi puanlar kazanmayı umuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Evet buraya büyük güncellenmiş bir paket ile gelmedik ama sezon başından beri bahreynden beri yani arabanın üzerine bişeyler ekleyerek geldik her yarış renault un gelişme planlarıı var bunun en büyüğünü Türkiyede göreceğiz inş R30S kod isimli bir araba ile gelmeyi düşünüyor renault bakalım neler olacak

  2. Aklıma başka şeylerde geliyor aslında, acaba Renonun arabası sene başında iyidide onlar mı potansiyelini açığa çıkaramadılar?

  3. ferrari söylentileri gerçek olabilir gerçekden kubica üstün bir pilot ve renault ile bu dereceyi yapması onun kalitesini gösteriyor

  4. burak bocek avatarı

    Vallahi Kubica'nın perfonmansı parmak ısırtıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir