Monako'da Sıralama Formatı Değişmiyor

yazar:

kategori:

Toplantıda takımların ortak bir karara varamaması sonucu bu sezon Monako Grand Prix’sinde normal sıralama formatı uygulanmaya devam edecek.

Lotus patronu Tony Fernandes bu fikri kabul etmeyen takımlardan birinin de kendi takımı olduğunu belirtti.

“Ben hayır dedim. Yarışların heyecanlı olmasını istiyoruz, tahmin edilemez olmasını istiyoruz, bu yüzden bırakalım da sıralamalar aynı kalsın.”

“Yedi aydır Formula 1’in içindeyim ve buradakiler çok iyi pilotlar, iyi sürüş yapmaları için para ödeniyor onlara.”

 


Yorumlar

  1. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    arkadaşlar zmaanında 35-40 araçla yarışılmış burda aslında birazda hak vermek lazım. tamam modern f1 artık ama geçmişi düşünmek lazım birazda tony de demiş bence katılmak lazım heyecan lazım f1 e herkesinde istediği bu değilmi

  2. bu kadar dar ve düzlüğü az olan "cadde" yarışında devam demek gerçekten ilgiç…

  3. iila ki hızlı araç ve pilotları dinden imandan çıkarıp pistte kavga ettireceler. vugün bile kamyonların olduğu pistte neler olduğunu gördük. yemişim heyecanını. tur bindirecek pilotlar besmeleleyle yaklaşıyor artık bunlara. monaco'da aynı hızda araçların bile yol vermesi çok zorken, bu adamlar kimlerin başını yakacak haftaya.. Allah acısın artık pilotlara. bugün felipe kanadının ucunu diyet gibi ödedi ama şükür ucuz sıyırdı, herkes bu kadar şanslı olmayacak.

  4. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    gelin şimdi şimdi kargaşaya zaten bu ispanyada HRT, massa ve alguersuari'nin yarışının içine edecekti. monaco'da neler olur tahmin etmek istemiyorum. chandokta sonunda yarışdışı kaldı sevindim aşırı yavaşlar ya. hatta HRT takımını F1 den çıkarsınlar gerekirse Virgin'i de… Lotus gelişip 1,5 sn önündeklere yaklaştı en azından

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir