Vettel: "Webber Ayrı Bir Dünyadaydı"

yazar:

kategori:

Yarışa pol pozisyonunda başlayan Webber 24 saniyelik bir farkla yarışın galibi olmuştu.

Sorunlu bir gün geçiren Vettel ise finişe ulaşabildiği için oldukça şanslıydı.

Alman pilot yarışın ardından, “Bugün çok fazla terslik oldu. Start iyiydi, ama Mark’ı geçme ansı bulamadım, risk almaya değmezdi. Onun olduğu yer kaygandı ve bu yüden ben de dışardan gelmeyi denemedim. Bugün yeterince hızlı değildim. Otomobilin dengesinde sorunlar yaşadım. Bugün Mark kendi dünyasında yarıştı.” diye konuştu.

Şampiyona liderinin 10 puan gerisinde olan Vettel, aldığı bu sonucun ardından karışık duygular yaşadığını belirtti.

Red Bull’un dayanıklılık üzerine çalışması gerektiğini düşünen Alman pilot, “Nasıl hissedeceğimi bilemiyorum, üçüncülük kötü bir sonuç değil ama bugün kötü bir yarış geçirdik. Çalışmaya ve zorlamaya devam etmeliyiz. otomobilimiz hızlı ama bunu her zaman kullanabilmeniz gerekiyor. Yüzde elli şansımız var gibiydi; Mark sorunsuz bir yarış geçirirken ben tam tersini yaşadım.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. vettel den yıldız falan olmaz onu f1 in yıldızı olarak gösterenlerde iyi düşünsünler azim-hırs mücadele yok bu çocukta.gerideykende gördük zorlanıyor geçiş yapamıyor.
    webberde başta vettele ve herkese ders verdi.aferin webber

  2. Webber telsizden söylendiği gibi dokunulmazdı. Sevindim bu sonuca, Webber sempati duyduğum pilotlardandır.

    Canı isteyince ne kadar sağlam kullanabildiğini gösterdi. Sanırım "Kobayashi Webber'İn aracını kullansa ondan daha fazla puan alır. Webber aracı hak etmiyor." diye düşünenler, fikirlerini tekrar gözden geçirirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir