Webber Tüm Yarışlarda Bu Kadar Baskın Olmayı Beklemiyor

yazar:

kategori:

RB6’nın İspanya’da açıkça bir hız avantajı olmasına rağmen Webber, Red Bull’un daima bu kadar önde olmasını beklemiyor.

“Bu çok özel, çok mutluyum ama henüz erken. Ön grupta gerçekten rekabetçi araçların olduğunu biliyoruz. Özellikle Red Bull, Ferrari, McLaren ve bazı saygın pilotlar.”

“Önümüzde uzun bir yok var. Bu yüzden araçların farklı pistlerde nasıl performanslar sergileyeceğini merak ediyoruz. Farklı pistlerde farklı araçlar değişken performanslar ortaya koyabiliyor.”

“Sansasyonel bir hafta sonuydu, hatasız bir yarış geçirdik. Yarışın en önemli bölümlerinden biri ilk virajı önde dönebilmekti. İlk viraj oldukça sıkı bir mücadele oldu, ardından ritmi buldum ve lastiklere göz kulak olmaya çalıştım.”

“Sonrasında temiz bir pit stop yaptık. Hamilton arkamızdaydı ve farkı koruduk.”


Yorumlar

  1. kerim sisman avatarı

    tebrik etmek lazım weberi. kimse yaklaşamadı bile. ona. son yarışlarda vettelden daha ii gözüküo.

  2. alonso-hamilton-kimi-schumi haricinde f1 de bi yıldız arıyorsanız bence vetteli unutun.ondan yıldız olmaz.ancak balon olur.ona diyeceksiniz polden start al lider git lider bitir.başka türlüsü zor.
    rosbegin vettelden çok daha üstün olduğunu düşünüyorum.sezon başından beri hep bunu savundum.
    gelecek vaad eden pilotlardan biride alguersuari

  3. monacoda şansı yok diyenlere katılamam.vettelden daha fazla şansı var bence monacoda.
    ayrıca f1 in yeni yıldızı diye lanse edilen vettelin halide ortada gerideyken atak yapamıyor öndekilere ancak yerini koruyabiliyor.webbere kaç kez geçildi sıralamalarda.bu yarıştada aralarında müthiş bi fark vardı.fren arızası yarışın sonlarında ortaya çıktı o ana kadar webber adeta vwtteli ezdi geçti.bu vettelden yıldız mıldız olmaz.

  4. Aynen katılıyorum..webber'in williams'la ikinci cepten start alıp aracının sene boyunca olduğu gibi sorun çıkarıp yolda kaldığını unutma derim.Yine williams-bmw'de iken ilk podyumunu burada alonso'yu geçerek aldığınıda unutma derim 😉

  5. @efendimayin

    webber monaco da genelde iyidir, cok rekabetci olmayan araclarla bile… buyuk konusma bence 😉

  6. Bu mütaviziliklerine bayılıyorum.Her yarışı kazanıyorlar ama bunu yeterli görmüyorlar, belkide diğerlerinden ayıran budur, günlük değil geleceğe dair sürekli yatırım yapıyorlar.Harikasın red bull !!

  7. efendimayin  avatarı

    Webber monacoda hiç şansın yok tadını çıkar.

  8. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    geçen yıl nurburgring ve brezilyada yaptıgını aynen burada da yaptı,biraz massayı andırıyor aldığı galibiyetler,tebrik etmek lazım böyle limitte kalabilip yarışı kontrol altında tutabilmek de bir meziyet,birkaç yarış daha çıkartabilirse bu şekilde,vettel rüzgarına bir son verebilir.

  9. gerçekten iyi yarıştı. tebrikler webber

  10. Tebrikler, çok güzel bir yarış çıkardın.Bir süre boyunca ard arda en iyi turları atıyordun, ben lastik patlatacağından ya da kaza yapacağından kortum; çünkü gerçekten kazanmayı hakediyordun.

    Bu arada bu cümlene de baya güldüm.

    "Bu çok özel, çok mutluyum ama henüz erken. Ön grupta gerçekten rekabetçi araçların olduğunu biliyoruz. Özellikle Red Bull, Ferrari, McLaren ve bazı saygın pilotlar."

    Bu bazı saygın pilotlarla acaba kimi kasdettin 🙂

  11. forever_schumi  avatarı
    forever_schumi

    temiz iş diye ben buna derim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir