Hamilton Ne Hissetmesi Gerektiğini Bilemiyor

yazar:

kategori:

Bitime iki tur kala lastik sorunu nedeniyle yarış dışı kalan McLaren pilotu şampiyonada takım arkadaşının 21 puan gerisine düştü.

Hamilton, “Hayal kırıklığı oldu. Benim için iyi bir yarış oluyordu. Gerçekten zevk alıyordum. Geliştiğimizi ve Red Bull’ların arasına girdiğimizi görmek güzeldi. Takım harika bir iş çıkardı.”

“Bizim için buraya bu kadar iyi bir gelişimle gelmek harikaydı ve takım için markalar şampiyonasında ve pilotlar şampiyonasında kusursuz bir sonuç olabilirdi. Ama böyle şeyler olabiliyor.”

“Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bir kez daha lastiğimiz patlamasının şanssızlık olduğuunu düşündüm. Ama sanırım ne olduğunu bulacağız. Daha önümüzde çok yarış var.”

Hamilton, McLaren’ın yarıştaki performansından memnundu ancak yarış dışı kalmak planlarını bozdu.

“Gerçekten sadece finiş çizgisini bekliyordum. Temelde Mark’a yetişmek imkansızdı ve ben de hızımı korumaya çalıştım. Benim için harika puanlar olacaktı ama yarışın bitimine son iki tur kala bir şeyler oldu. Ama yarışlar böyledir ve sizin korkmadan ileriye bakmanız gerekir.”

 


Yorumlar

  1. umutntm güzel kardeşim alonso malezyada kazansa iki puan alacaktı.kaybetse iki puan kaybedecekti.senin söylediğini son yarışlarda yapsa anlarım.sezonun üçüncü yarışırisk almaya değerdiiolay budur.eğer lewis gibi ikinci olsaydı eminim onuda denemezdi.önündeki buttonda tur başına nerdeyse 1,5 saniye hızlı aracıyla geçebileceğini düşündü belkide zaten kaybedecek çok bir şeyide olmamasıonunda yeri geldiği zaman bozuk araçla bile ne kadar agresif olabileceğinin kanıtıdır sanırım.

  2. tabi ben pilotun kendi hatası dışında yarış dışı kalmasından bahsettim
    kendi hatasıyla yarış dışı kalması başka bi şey.

  3. bir pilotun talihsiz şekilde yarış dışı kalması rakipleri dahil hiç kimse için sevindirici olmamalı.yarışı bitirmek pilot için en önemli noktadır.rakipleriyle mücadele edemeden yada iyi bi yerde yarışı bitirecekken yarış dışı kalmayı hiç bir pilot hak etmez.unutmayalımki yarışı bitiremeyen her pilot kendi emeklerinin ve takımının emeklerinin boşa gitmesiyle moral olarak düşecektir.bu başınıza gelebilecek yarıştaki en kötü şeydir.
    ben şahsen hiç bir zaman tuttuğum pilotun rakibide olsa yarış dışı kalmasını hiç istemem çünkü kazanacaksak tek başımıza değil rakibimize rağmen kazanmalıyız onu geçerek kazanmalı yada en azından onunla savaşarak kaybetmeliyiz.
    yarış dışı kalmak demek bir çiftçinin ektiği ürünün tarlada yanması-dolu vurması-don vurması gibi talihsiz bi olaydır bence

  4. Vites kutusu ağlarken aracı zorlayıp son anlarda yarış dışı kalan Alonso'nun durmunu unutmayın önce Alonso fanı arkadaşlar. Ve insaflı olun. Yaşar Koçyiğit. Alonso kilo mu aldı da birkaç beden büyüdü hayrola ? Malezya da helal olsun ne olursa olsun mücadele etti dedik Alonso için şimdi de Hamilton talihsizlik yaşadı. Hatta kaza geliyorum da demedi ki takım da durmu fark edemedi. Kamyon devrildikten sonra yol gösteren çok olur misali. Gazdan ayağını çekseydi, yavaşlasaydı vay efenim bu nasıl profesyonel. Eminim yarışı izlerken ya Lewis yavaşlasana bak lastik patlayacak demişizdir. Haklı çıktığımız içinde haliyle eleştiriyoruz Hamiltonu. Yok ya yemezler 🙂 Hamilton’a da iyice kanım kaynadı. Bir pilotun aracı limitlerde sürerken yarış dışı kalması onu benim gözümde acemi değil savaşçı yapar. Yavaşlamıyorsa, pes etmiyordur.

  5. ismail uçar avatarı

    geçen sene monzayla nasıl kıyaslıyosunuz orda lewis in kaybedeceği hiç bişe kalmamıştı sezon daha başında bitmişti.puan alsa ne olurdu.2007 için tmm katılıyorum çaylaktı çok gereksiz zorladı ki bunu bilmeyen yok.ama hala çaylaktı yok sürüşü iyi değil falan lewis e çok büyük haksızlık ediyosunuz.çok dar bi perspektifde değerlendiriyosunuz.geçiş yapana puan vermiyolar ama daha çok puan alabilmek için önünde biri varsa geçmelisin çok büyük risklere girmeden.lewis ispanya öncesi yarışlarda çok zorlamış olabilir ama bu yarşta zorladığını hiç düşünmüyorum.patlamanın sebebi yıpranma da olabilir herhangi küçük bi parça,taş vs nin yarattıgı bi etkiden de patlamış olabilir.fakat lewis bu griddeki en iyi 2 pilottan biri.onu tartışamazsınz

  6. Hamilton'un bu sene en gözü kara, atak yapmak için en cesur pilot olduğunu görebiliyoruz.Fakat yeri geldiğindede ayağını gazdan çekmesi lazım.Hamilton bunu geçen senede monza'da son turda yapmıştı, tabi raikkonen'e hediye gibi olmuştu hoşuma gitmedi de değil :)) Sonuç olarak kontrolsüz güç, güç değildir hamilton ;))

  7. H.Can Gümrü avatarı
    H.Can Gümrü

    Hamilton'un zorladığı filan yoktu aslında.
    Bence ihtimaller arasında Çakılların zarar vermesi büyük iht,Tabi Herhangi bir parçanın.
    Ama çıkıpta Eğer zorlamasından olduysa bu Lastikleri hiç kullanmasınlar 🙂
    Alonso'da üst üste 2 Hızlı tur attı. Onda olmadı. Her iki'side yanılmıyorsam aynı turlarda girmişti herhalde. Lastiğini patlatacak kadar zorlaması zaten aptalca olur 2 tur kala. Vardır bir sorun 🙂

    Bu arada Alonso'nun şans'ta olsa , istikrar'da olsa 2.ci olması beni sevindirdi,Ama Lewis'nde hakettiği bir yer di ikincilik 🙂

  8. alonso ya kızanlar olmustu Avustralyada cok zorlayamadı dıye massanın arkasında ama o bı usta oldugu ıcın arkadasını bıle pıte gırerken gecebılecek tecrubede zamanında ve yerınde rısk almasını bılen bı pılot Melbourne de massa nın arkasından kalmasını puan kaybederek odedı ve cınde bunu tekrarlamsına ızın vermedı.hamılton europe 2007,turkiye2007,cin 2007(bence lastıklerı erken bıtırdı),hungary2008 sonuc 2007 sampıyonluk gıttı 2008 vıaraja bıraktı…ıstersen bı yarısta herkesı gec o yarısı bıterımıorsan trt dekı yorumcularında dedıgı gıbı gecıse puan vermıyorlar lewıscıgım…:(

  9. kemakinen35  avatarı

    sanki bana mclarendaki raikkoneni hatırlatıyor ama aradaki fark raikkonen hızlı gitmeye mecburdu çünkü öndeki yavaşlıyordu yada arkadan gelen farkı kapatıyordu.ama hamilton bence gereksizce hızlı turlar attı gibi. bu iki yada üç oldu onun için.zamanla öğrenecek fakat iyiki varsın lewis .f1e renk getiriyorsun

  10. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    lewis şunu öğrenmeli son 2 tur kala zorlamamalı alonso iel fark 8 saniye gecen sene monzodada yaptı arkdşlar yalanmı ya nie bazı şeyleri kabullenmiyosunuz. tmm caylak lafı bi anlık kızgınlıkal cıkmış oalbilri ama yaptğı hata caylak bi sürücünün yapacağı bişeydi. yada belkdie lastğini bi taş parcası patlattı bilemeyis ama eğer öle deilse lewis biraz yarsn son analrında frene basmayı öğrenmeli.
    malezya yarısının sonunda son 2 tur kala alonsonun motoru patlayınca mcalrenciler için en gzel gündü hatta cok sevnmişlerdi bunu yazdıalrda yorumlara ee herşey karşılıklı.:) ama şu bi gercek lewis süper sürücü geçiş yapıo en fasla geçiş yapanda. ama en fasla geçiş yapan şampıyon olmuyor daha sezon uzun bekliyip görelim

  11. ismail uçar avatarı

    hamilton a çaylak deyip te onun kalitesini tartşınlara formula 1 i sadce izleyin yorum yapmayın derim.zaten yapıcak kadar formula 1den anlamıyorsunuz yada işinize öle geliyo..

  12. ismail uçar avatarı

    hamilton a çaylak deyip te onun kalitesini tartşınlara formula 1 i sadce izleyin yorum yapmayın derim.zaten yapıcak kadar formula 1den anlamıyorsunuz yada işinize öle geliyo..

  13. ismail uçar avatarı

    hamilton a çaylak deyip te onun kalitesini tartşınlara formula 1 i sadce izleyin yorum yapmayın derim.zaten yapıcak kadar formula 1den anlamıyorsunuz yada işinize öle geliyo..

  14. ismail uçar avatarı

    hamilton a çaylak deyip te onun kalitesini tartşınlara formula 1 i sadce izleyin yorum yapmayın derim.zaten yapıcak kadar formula 1den anlamıyorsunuz yada işinize öle geliyo..

  15. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Lewis'e Caylak Derler,Hakkinen'e Korkak Derler…Daha Neler Görücez Bakalim.

  16. Şuana kadar yarışlarda 32 geçiş yapan o çaylak
    Genel olarak sıkıcı geçen bahreynden sonra yarışlara heyecan katan yarışları izlenir hale getiren o çaylak
    Rakip takım fanları bile o çaylağın sergilediği müthiş performansını öven
    hatta kendi takımlarında görmek istediklerini dile getirenler bile olmuştu
    sen neymişsin be Lewis Hamilton pardon ÇAYLAK.

  17. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    ya alonso ballımı:) malezyada alonsonun motoru son 2 tur kala pataşyınca mcalrnci azı arkdşlar hayatımn en mutlu sahnesydi fean gibi cümleler kullandıalr cok sevndm felan isteyen 1 ay önceki habere baksn. inanın bende cok mutluydm lewisn bir kez daha caylak oldğunu anladm ama lewis şunu öğrenmeli fasla zorlama lewis aracın dayanmıyor.

  18. kingofspain avatarı

    Uzun soluklu bir sorun olsa McLaren bunu görmezmi?Yada Lewis hissetmezmi.Takımda yada pilotta bir hata yok.Bence araçla ilgili,bir yerdede taşlardan diyor.

  19. samet  birol avatarı

    burada suclu mclaren cunku lastıklerının bıtık olması konusunda hıc uyarı yapmadı buna ragmen lewis hısını ayarladı ama yetmedı. vettelı redbull kac defa uyardı.
    sonuc olarak ekmegide alonso yedi:D ******* oldu:D

  20. McLaren detaylı bir inceleme yürütecekmiş, Hamilton'un olayı konusunda.

  21. Bana kalırsa hami' nin adı çıkmış adam ne yapsa boş. Geçen yarışlarda zorladı ve haliyle lastikleri çok yıprandı. Ekstradan pit yaptığı bile oldu. Ama dünkü olayın sebebi hami değildi. Çünkü çok fazla zorladığı bir bölüm yoktu. Yani en azından diğer yarışlar gibi geçiş yapmak, yarış çizgisinin dışına çıkmak gibi.

    İşin ilginç tarafı ben hami' nin değilde alonsonun böyle bir olayla karşı karşıya kalacağını düşünmüştüm. Lastiği patlamasa bile pite girecek izlenimi verdi bana. Çünkü takım yanlış bilmiyorsam ona telsizden bir pit daha yapabiliriz dedi. Alonso gibi lastiğine iyi davrandığını düşündüğüm bir pilot böyle bir sorunla karşılaşıyorsa hami'yi suçlamak yersiz olur. Bence dün çoğu pilot lastik sorunu yaşadı ve limitlerde yarışı tamamladı. Ama şanssızlık hami'yi vurdu.

  22. ben ne düşündüğünü söyleyeyim;
    "hımmm sanırım alonso tecrübe olarak kalitte olarak benden 10 gömlek daha üstün bir pilot":)

    birde şu son cümle dikkatimi çekti ve hala ders almadığını düşünmekteyim:

    Ama yarışlar böyledir ve sizin korkmadan ileriye bakmanız gerekir."

  23. mclarendeyken kovalainende aynı virajda aynı lastiği patlatıp duvara bindirmişti.tesadüfmü yoksa lastik basıncı yada yar bozukluğumu.yoksa lastikleri aşırı yormakmı.çünkü diğer pilotlardan hiç birinin lastiği patlamadı.buttonunda

  24. "THY-F1e sponsor olsun" bende sana biraz mantıklı düşün diyorum Newey gitikten sonra araç dayanıklı oldu 1 ve 2007 de ki araç daha önceden yapışmıştı bu da 2

  25. F1ilyoF1,2007de ki skandal olay olmasaydı mc laren hala mekanik sorunlarla boğuşuyor olacaktı,o malum olaydan beri mc laren formula 1 in en sağlam aracı olup çıktı,unutmamak lazım.

    peşin söylim kimseyi kışkırtmak için yazmıyorum,ben böyle düşünüyorum.

  26. kingofspain avatarı

    Artık gözünü o kadar nefret bürümüşki,ne yazdığınıda bilmiyorsun.2005 Kanadada Alonso yarış dışı kaldı.Orda bir şans varsa kimi şansla kazandı.Diyecek birşey yok.Sen sabaha kadar yaz.

  27. kingofspain avatarı

    Buna söyleyecek bir laf yok artık.Böyle at gözlüğüyle devam et.2008 Monaco?Mesela güvenlik aracı girmese kazanamayacaktı?Mesela Kimi 2007 de son yarışladaki hatalar olmasa şampiyon olamayacaktı.Mesela Hakkinen 98 deki olaylar olmasa şampiyon olamayacaktı.Bu kadar at gözlüğüylede bakılmazki.

  28. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    alonso fanları fazla sevinmeyin son gülen iyi gülermiş… şansızlıklar herzaman lewisi bulacak değil…ancak diyecek laf yok alonso hep ballı 2005 nurburgring , 2006 japonya ve şimdi adam hep böyle ballı ayrıca kanada 2005 ide unutmayalım…ancak lewis tüm yarışları bileğinin hakkıyla kazanmıştır.onu bu yüzden seviyoruz…

  29. Önce Hakkinen sonra Kimi, şimdide Lewis yeter abi lastikdi mekanikti patlayıp bozulmasından. Bıktım böyle anları izlemekten nedir ya bu?

    Yarış iyi geçmedi fazla yani Lewis için iyide Button için değil, tam en hızlı turu attık Alonso ya cevap niteliğinde bizim evde bir sessizlik pat lastik güm…

  30. efendimayin  avatarı

    Aşınmayla alakası yok patlayacak kadar aşınsa araba durmaz yolda. Bridgestone f1 i bıraksan çok sevinirim. Michelini yeğlerim.

  31. yok artık bridgestone hamilton dan özür dileyecekmiş 😀 başka kimsenin lastiği patlamıyor bi onun patlıyor suç bridgestone un oluyor ilginç bir tespit 😀

  32. Marlboro Project 4 kışkırtma demeyelim de,içimden öyle geldiği için yazdım,ama emin ol bütün f1 severlere saygım var,ve iyiki varsınız diyorum ,saygı çerçevesinde olmak kaydıyla,herkesin her türlü düşüncesini ifade etmesinden yanayım,yine söylüyorum amacım kimseyi kışkırtmak değil,saygılar

  33. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    @"Hep şans sizin yanınızdamı olacak,birazda bizde olsun,herkes kızacak ama yarışın en güzel anıydı,o lastiğin patlaması,hafta sonumuzu şenlendirid alimallah:)))" Ben Bu Mesajini Kast Ettim Neden Kıskırtiyorsun..
    @HAM1LTON Eet Haklısın…

  34. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ilk defa normal bir yarış sürdürüyordu ve 1 tane red bull u geçebilecek kadar iyidi aam nedense bu lastikler hep bizde patlıyor,lastik aşınması olan bir adam en hızlı turu atabilir mi şaka mı yapıyorsun,büyük ihtimalle teknik kaynaklı bir sorundu bu,ki aşındırsa ne yazar ki,yine aracından en iyisini alan adamdı pist üzerinde.

  35. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    görünen bir aşınma yoktu, araçta pilotu tedbire sevk edecek vibrasyon yoktu

    sanırım bridgestone hamilton dan özür dileyeceği bir bülten hazırlayacak.

    dua etsinler lastikler rast gele takımlara dağıtılıyor.

  36. @ mp4: şimdi gordum sende benzer bi yorum yazmışsın ama esas mikanın tam da bu pistte son turda liderken yolda kalıp shuminin kazandıgı .pite coulthardın aracının uzerinde gittigi yarış geldi

  37. bugun o kadar sewindigime pişman olup yıkıldım. daha kndime gelemedim. işalla hami kiminin mclaren yıllarındaki şanssız seneleri gibi olmaz… 🙁

  38. kingofspain avatarı

    @THY-F1e sponsor olsun

    eğer sonuç olarak diyorsan,puan tablosu,pek bir kaybımız olmazdı,zaten podyumdaydık.Bugün biz seviniriz,yarında onlar bize güler.O zaman 23 üde yarışdışı kalsın biz kazanalım.Iııh,pek istemem.Ama Alonso'nun dediği gibi 9. giderken yarış dışı kaldık çok sorun değil demesinin karşılığı bu olsa gerek.Çünkü Lewis ikiniciliği fazlasıyla haketmişti.Bana göre günün adamıydı.Kaybedenleri ise Vettel-Rosberg.

  39. kerim sisman avatarı

    ferrariciler için hafta sonunun tek sevindirici tarafıydı hamiltonın lastiğinin patlaması. bazı arkadaşlar kanat parçasından bahsediyor. eğer kırık bi kanattan söz ediyorsak tam tersi bi etki yapar lastiğer. kırık kanat daha az yere basma ve daha az lastik aşımı demek. onla alakası yok. alonsonun son turlarda hızlı zamanlar elde ederek azda olsa hamıltona bi baskı yapması sonucu hamılton hızlandı ve aşınmış olan lastiklerinin üstüne biraz daha yük bindirdi. telsizden hamiltona söylemişlerdi alonso iyi turlar atıyo diye. ve diğer bir telsiz konuşmasında spikerin anlamadım dediği yerde hamilton lastiklerin aşındığını bildirdi pit ekibine. ben Türkiye gp sini çok merak ediyorum. lastiği en çok zorlayan pist. özellikle sağ ön. bi kaç pilot mutlaka lastik patlatacaktır burda.

  40. Marlboro Project 4,puan durumunun yazılmasını rica etmekle ne amaçlanabilir? her şeyi kötüye yormayın,ayrıca öğrendim teşekür ederim.

  41. Yavuz Balcı avatarı

    bu lastik patlamasının lewisle bence uzaktan yakından alakası yok.yarış sonrası webberin lastikleri ne haldeydi.4 tur kala arka lastiğindeki sorun kabak gibi görünüyordu. kazadan sonraki görüntülerde ben lewisin aracında webberin aracındaki lastik aşınmasını dahi göremedim. bridgestone büyük ihtimalle açıklama yapar.

  42. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Offf Offf aklıma "Kimi Raikkonen Nurburgring 2005" de yasadigi kaza geldi..yine son tur yine lastik gitmisti Deja-vu oldu resmen

  43. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "THY-F1e sponsor olsun" Arkadasim Amacin Nedir Soylermisin.. ??

  44. ismail uçar avatarı

    bülent şahin e tamamen katılıyorum

  45. Hızlı bir tur yüzünden lastik bu kadar aşınacaksa vay Lewis'in haline..

    Arkadaşlar yapmayın depo boşaldıkça bu tip hızlı turlar geliyor yarış sonlarına doğru. Sizin mantığınıza göre Alonso'nun hızlı turlarından sonra onun da lastiğinin patlaması gerekirdi. Bana göre muhtemel bir ufalanma sorunu vardı. Piyangoda Lewis'e vurdu. Geçmiş olsun ne diyelim.

  46. Puan tablosu güncellenmemiş,bilen varsa yazsın lütfen.

  47. Yine yarışa renk kattı. Lewis Formula 1'e kan vermeye devam ediyor:) Şaka bi tarafa üzüldüm. Gerçekten yazık oluyo. Bu performansla çok daha ii yerelerde olması gerekirdi. Ama çok fark etmez Lewis için. Arayı kapatacağından eminim ben. Bu arada niye bu kadar zorluyo falan diyo arkadaşlar, bu tamamen Lewis'in stiliyle alamkalı bence. Aracı yarış genelinde limitte kullanıyor ve bazen böyle şeyler olabiliyor. Orda attığı en hızlı tur ise Alonso'nun "yetişebilir miyim?" sorusuna, "yetişemezsin, zorlama" diye bir cevaptı ve tek turluktu. Bu kazayı sadece ona bağlamamak lazım. Genel olarak bu lastik niye bu kadar yıprandı onu araştırmak lazım. Bu arada heyecan istiyenlerede malzeme işte, niye suçlarlar ki Lewis'i?

  48. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    sen alonso cok gerıdeydı derken ferrraının nekadar ılerıde oldugunu dusunuyosunkı benım takım arkadasım 9 basladı senın kıyse 5

  49. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    bıraz sakın ol agresıf olmak kolay tek stopla cok sansın olmadıgını yazmıstım buraya ama genede son ıkı tur kala bırseyler olması cok uzucu lewıs

  50. alonso farkı biraz düşürdü ardından hamilton en hızlı turu attı yani bir nevi cevap vermek istedi ama bu sırada lastik aşınmış olabilir.Boşuna onu Senna ya benzetmiyorlar.Onunda monakoda böyle bir şey vardı sanırım.Sağlık olsun ne diyelim Hamilton büyük pilot ama sakin olması lazım.Button gibi sakin Alonso gibi performansı ayarlaması lazım.Ne olursa olsun o büyük bir pilot

  51. Yusuf  Hitay avatarı

    ah be lewis olmadı böyle

  52. can kaya,üzülecek durum yok,tam tersine weberde sorun yaşasaydı daha mutlu olabirdim,kaldıki,hamilton sadece 6 saniye alonsonun ünündeydi ve en hızlı tur yine hamilton ile alonso atıyordu,ama bir farkla o kadar aşınan lastiklerin hamiltonun stiline dayanmayacağını bilmeyen yoktu hamilton hariç.

  53. Hamilton'un lastiği aşınma yüzünden patlayabilir. Çünkü lastiğin patladığı viraj McLaren'in tam gaz dönebildiği, uzun ve geniş bir viraj. Lastiklere binen yanal kuvvetin ne kadar büyük olduğunu tahmin edebilirsin.

  54. Hamiltonun lastiğini patlaması aşınma yüzünden olamaz şanssızlık yaşadı herkesin başına gelebilirdi THY sende Alonsocuysan buna sevinmek yerine üzülmen gerekir Vettelde Hamiltonda sorunlar yüzünden geçildi yoksa alonso ciddi farkla gerideydi ben olsam bu yüzden sevinmezdim

  55. Bence 2. ihtimal çok daha mantıklı Lewis hala tam anlamıyla büyümüş bir plot sayılmaz … Son turda en hızlı turu atmaya çalışıyordu sanırım kazanın sebebide o yani.

  56. Ben yarışın başında tahmin ettim hamiltonun lastiklerinin aşınacağını.hamiltonun stilini bilmeyenmi var,sırada istanbul park var ya herkesten bir pitstop fazla yapacak,yada lastik güm.

  57. kingofspain avatarı

    İşte o dediğim kanat parçasını kaç tur boyunca almadılar.Bir parçada lastiğe zarar vermiş olabilir.

  58. Martin Whitmarsh'ın da bir enkaz yüzünden lastiğin hasar gördüğüne dair açıklaması var. Biraz sonra buraya da düşer açıklama. Aslında hala olay tam kesin değil. 2 ihtimal var. Diğer ihtimal de Lewis…

  59. Hep şans sizin yanınızdamı olacak,birazda bizde olsun,herkes kızacak ama yarışın en güzel anıydı,o lastiğin patlaması,hafta sonumuzu şenlendirid alimallah:))).

  60. o kanat parçası hrtnin. lastiğin patlama anında lastiğin araca bakam kısmında bir çember ayrılıyor. laztik o virajda üzerine binen aşırı yüke dayanamıyor bence

  61. açıkcası o kanadın bende mc laren olduğunu sanıyorum. ilk gördüğümde acaba button schumiyi geçemeye çalışırken temas mı yaşandı dedim. replay bekledim bi süre ama gelmeyince eski kazlardandır heralde dedim ama mc laren parçasına çok benziyordu. ama o parçayı ordan almayışları garipti.

  62. kingofspain avatarı

    Aslında Lewis sadece bir kez cevap olsun diye hızlı tur attı.Temposu ve farkı sabitti.Ben hala bu kanattan şüpheleniyorum.Tekrar bakacam eğer McLarenin ise açıklayacı olur.Pek Hrt gibi gelmedi rengi.

  63. button ile birlikte yoga yapsin bence. biraz dinginlesir belki 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir