Schumacher: "Çok Fazla Mutlu Olacak Bir Durum Yok"

yazar:

kategori:

Yarışı dördüncü sırada tamamlayan Schumacher, otomobilin hızının yeterli olmadığını belirtti.

Alman pilot Jenson Button ile yaşadığı mücadelenin eğlenceli olduğunu da söyledi.

“Her şey normal gittiği takdirde podyum için savaşma şansımız olmadığını bilsek de starttan itibaren eğlenceli bir yarış oldu.

“Benim için kazandığım bu pozisyonu korumak oldukça heyecan vericiydi ama tabii ki bugün sadece savunma yapabildiğimiz için durumdan çok memnun değilim.”

“Tek yapabileceğimiz diğerlerinin yaşayacağı dayanıklılık problemlerine bel baplayıp pozisyon kazanabilmekti ve bu da çok istediğiniz bir şey değildir.”

“Jenson ile aramda ilginç bir mücadele oldu ama tek yapabildiğim ona geçiş fırsatı vermemekti.”

“Sonuç olarak öndekilerle fark bu yarıştan mutlu ayrılabilmemiz için çok büyük. Monako için, otomobilin karakteristiğinin oraya daha iyi uyum sağlayacağını umuyoruz.”

 


Yorumlar

  1. Shumi gene bildiğimiz hızında,ama dediğim gibi araç ta iş yok.Efsane efsanedir.Briotere ve gazetecilere bu kadar da cevap yeter sanırım.Malzeme bulmak için efsaneye saygısızlık yapılmasın yeter.Garry Kasparov dashumi için ''Aşağı doğru düşen adam yazmış''Ne yazdığını biliyormu acaba ve formula1' den haberi varmı?

  2. schumi iyi iş yaptı ama dedikleri doğru ross brawn kötü iş çıkarmış.bu mercedes bırakın yarış kazanmayı podyuma çıkamaz.güncellemeler hiç işe yaramadı.

  3. Schumi sen cok hizli sin.Ama malesef Ross baba cok yavas.Madem ki bu arac senin eline yatmiyordu neden bukadar zaman beklendi.Yinede Ross gec kaliyor F kanal icin hala hicbir yerde degil.Ne bekliyor hic anlayamadim.Bunuda soyleyim ki bugunku yarista ayni yerde baska bir pilot olsaydi Button oni gecerdi.

  4. efendimayin  avatarı

    Basının çenesini kapattı. Monakoda galibiyete bile oynayabilir orası çok farklı aracın kıvraklığı ve sürücülük çok önemli.

  5. senol altun F 2004 msc avatarı
    senol altun F 2004 msc

    senin buttona verdiğin ders yeter bu aracı monacoda daha iyi kullanıcaksın eminim ama türkiyede bu arac yetmez daha fazla güncelleme lazım tesekkurler sumi

  6. kemal  mühendisoğlu avatarı
    kemal mühendisoğlu

    bügün schumi yapabileceğinin en iyisini yaptı kuşkusuz.düzlükte kendisinden 11 km hızlı bir araca harika bir savunma ile buttonun pitte yaşadığı kısa sorun ve schuminin pitstopunda mercedes ekibinin hızı ona 4lük getirdi.bence bu schumi ve brawn için bir başlangıç. bu sezon boyu sürecek.sıra monako.hislerim schuminin bu sezon için yani şu ana kadar en şanşlı yarışı olacak diyor.sıralamalarda trafiği iyi değerlendirirse sıralamarda ilk 3te kalsın yeter.çünkü mercedes ekibinin pitstopları gerçekten çok kısa . üstelik f kanalın getirdiği özellik burada işlemeyecek gibi.kısaca pitstoplar monako yarışını belirler. haydi schumi

  7. m-sc efsane avatarı

    altındaki araca rağmen ne kadar özel bir pilot olduğunu gösterdin ya bu yeter.. umarım basın susar artık.. bu arada button schumiye geçildiğinde yüzünün halini görmek isterdim..

  8. İşte gerçekçi bir f1 pilotundan açılamalarr kesinlikle katılıyorum

  9. Schumacher o araçla elinden geleni yaptı.10 km yavaş bi otomobille dayanması onun farkını ortaya koyuyor.Söylemiştim yine söylüyorum monakoda düzlük pek yok f-kanal yardımı az olur ama türkiyeye kadar f-kanal otomobile eklenmezse mercedes bu sene önündeki otomobillere yaklaşmayı unutsun derim…

  10. Schumi duygularıma tercüman olmuş. Aynen dediği gibi bu araçla pek bir şey yapılamaz. Yarışta tur başına 1 sn azımsanacak bir fark değil.Burada savunmadan başka bir şey yapamadık.Bu hem Mercedesin hemde Schuminin ününe gölge düşürüyor. Schumi bugün gösterdiki performansla ilgili sorunu yok, sorunun ana kaynağı araç.

    Schumi bugün altında iyi bir araç olması halinde çok rahat bir şekilde şampiyonluğa ortak olabileceğini gösterdi. En büyük tesellim bu oldu; ama Mercedesin güncellemeleri de beni hayal kırıklığına uğrattı. Mercedes ile ilgili çok umudum yok.Umarım beni şaşırtırlar.

  11. buttona çok iyi direndi başka biri bu kadar direnemezdi herhalde çünkü maksimum hızlar çok farklıydı.Michaelin geliştiği kesin ama aracında diğerleri kadar iyi olmadığıda kesin.

  12. diğer aracın sana uymadığı aşikardı keşke sezona bu araçla başlasaydın en azından gelişim hızlanırdı ama ziyanı yok sen her zaman en kötü durumların içinden en kısa zamanda sıyrıldın ross babayla herşeyi aşacağınıza inancım tam gri kotümünle mercedese ilk yarış galibiyetinide sen getireceksin ve yine bu tulumla o kaskına 8nci yıldızı ekleyeceksin bu senin yaptıgın en iyi iş

  13. 4. lük puan açısından güzel, schumi'nin performansı gayet iyi, ama araç diğerlerinden oldukça geride. 17.turda pitstoplar bitmişken önündeki alonso ile schumi arasındaki fark 7,5 saniye iken, yarış sonunda 39 saniye oldu 50 turda. bu öyle böyle bir fark değil. mercedes'in çok çalışması lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir