Horner, Red Bull'un Dayanıklılığını Savundu

yazar:

kategori:

Mark Webber’in egemen bir şekilde damalı bayrağı en önde geçmiş olmasına rağmen Vettel, pitte kaybettiği zaman, ön kanat ayarı sensörünün arızalanması, frenleri yüzünden yavaşlaması ile zor bir yarış geçirdi.

Takımın şu ana kadar dayanıklılığın, potansiyel zaferlerden ve puanlardan geri kalmasına neden olmasına rağmen Horner, takımının diğerlerinden kötü olmadığını düşünüyor.

Horner: “Sınırları zorladığınızda böyle şeylerin olabileceğini düşünüyorum. Ama buradaki meselenin ne olduğunu anlamamız gerek, aynı şekilde McLaren de Lewis’in sorununu ele almalı”

“Nihayetinde podyumda iki aracımız vardı ve azami puandan sadece 3 puan uzaktaydık. Bu yüzden takımın, frenlerle ilgili meseleyi çok iyi idare ettiğini düşünüyorum”

Red Bull’un Pazar günü tekrar 1-2 sonuca ulaşamamış olmasına rağmen Horner, yarışın başından sonuna kadar kontrolü elinde bulunduran Mark Webber2i övdü.

Horner: “Mark, kusursuz bir yarış çıkardı. Başlangıçtan sonra kadar sorun yoktu. Çok kontrollü bir yarış çıkardı.”

“Açıkçası o lastikler çok uzun yol gitmeniz gerekiyor. Tek set lastikte 45-50 tur yaptığınıza bakarak, durumun idarede olduğu görülüyor. Her ikisi de lastiklerini kollamada çok iyi iş çıkarıyordu”


Yorumlar

  1. Red Bull iyi bir kriz yönetimi sergiledi, Vettel de takımın direktiflerine uydu. Evet birinci başladığı yarışı da kazandılar. Bu Red Bull'un dayanıklılık problemlerinin azaldığını gösteriyor.

  2. Mükemmel bir araca sahipsiniz bu sezon şampiyonlukta kesinlikle favori redbull onları geçmek neredeyse imkansız araçları her piste uyum saglıyo.geçen sezon brawnın yaptıgını bu sezon redbull yapacak gibi gelıyo bana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir