Basın: Schumacher Geri Döndü

yazar:

kategori:

İtalyan Corriede dello Sport gazetesi, haberinde “Schumacher bir kez daha harika bir adam. İşte o!” cümlelerine yer verdi.

Bir diğer İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport da, “Belki de sezona gerçek başlangıcı Barselona’da yaptı.” derken Avusturyalı Osterreich gazetesi, İspanya’nın Schumacher’in F1’e yaptığı geri dönüşten sonraki en iyi yarışı olduğunu yazdı.

Bunun yanında Barselona’daki yarışın sıkıcı geçtiği konusunda çok fazla haber yer almadı.

Eski yarış pilotlarından Christian Danner, Barselona’nın kesinlikle sıkıcı olmadığını düşünüyor.

Danner “Hatırladıklarım arasındaki en heyecanlı Barselona yarışıydı” dedi.

La Repubblica gazetesi ise Felipe Massa’ya yer verdi ve Brezilyalı pilotun takım arkadaşının başarısı nedeniyle baskı altında olduğunu yazdı; “Brezilyalı pilot şu anda resmi olarak Maranello’nun ikinci pilotu ama Ferrari’de kalmak istiyor.”

Corriere della Sera da, Massa’nın Barselona’da Maranello’nun beklentilerini karşılayamadığını belirtti.


Yorumlar

  1. Semo_Ferrari  avatarı

    Schumi geri döndü, e basın durur mu onlar da döndü 😀 Basın böyle bir şey arkadaşlar. "Utanma" denen şey yok adamlarda. Ve evet, Schumi ile işleri bitince Massa'ya bulaşmaya başladılar. Hadi bakalım.

  2. Insanlara sorarsan hepsi ayni cevabi veriyor:Evet Schumaheri taniyoruz,ama kimse demiyor ki sorun Schumide degil,sorun aracta.Azicik aracin performansini artirdilar Schumi hemen yukarilara tirmandi.Schumiye karsi yazicilara buyuk para cezasi keserdim.

  3. kingofspain avatarı

    Basından inciler.

  4. Schumacher ne kadar iyi sürdü geri döndü densede ki Çine göre gerçekten daha iyiydi özellikle Rosbergle kıyaslayınca.Fakat tüm bunlara rağmen Alonsodan 40 sn Webberden 60 snyi 60 turda yedi ve eğer geçişe uygun pist olsa arkasında Button ve Massayı tutamazdı.Tabi çok iyi defans yaptı bu doğru fakat pist çok yardımcı oldu.Mercedesin yapması gereken şey sıralama performansını en üstte tutmak ve ilk 5 e 2 pilotunu sokmak.Monacoda zaten geçişte zor eğer bunu başarırlarsa belki bişeyler yapabilirler aksi halde arkadan sürdükçe fark yiyeceklerdir

  5. Basın da bişey demek istemiyorum.Adam kötü olunca selin altında kaldı,kazansa ortalığı duman etti 🙂

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Schumacher yenimi geldi ya :)) yanlış değilsem bu yarış bu sezonki 5.nci grandprix, ŞARRAPSIZ(anlayanlar bilir) basın ….

  7. bence "donek basin" dondu…

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    "Schumacher bir kez daha harika bir adam. İşte o!"

    valla ben şaşırdım açıkçası basının dönek olduğunu biliyoruzda napmış bunlarda böyle nasılda abartmışlar. yarışı kazanmış olsaydı böyle cümle kursalardı anlardım o zaman 🙂

  9. Buna şaşıran var mı acaba ? Basın bu monakoda kötü bir yarış çıkarsın yine başlayacaklar yada tam tersine göklere çıkaracaklar 🙂

    Basın kendine yeni bir kurban olarak Massayı seçti bakalım onunla ne kadar uğraşacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir