Mercedes Monako'da Eski Aracı Kullanacak

yazar:

kategori:

Brackley merkezli takım İspanya’da daha uzun dingil aralığı olan aracını kullanmış ve Schumacher bu araçla oldukça güçlü bir performans sergilemişti.

Ancak Alman medyasından kaynaklara göre Monako’da eski paketin kullanılacağını çünkü yavaş ve virajlı pistlere daha uygun olduğunu belirtiyor.

Monako’da eski araca Monako için hazırlanan son aerodinamik güncellemeler eklenecek.

Takımın CEO’su Nick Fry RTL ajansına verdiği demeçte, “Barselona’da olduğumuzdan daha rekabetçi olacağımız konusunda iyimserim” diye konuşmuştu.


Yorumlar

  1. Geçen seneki spa yarışında force india'nın galibiyet kovalaması o kadar hızlı oldukları anlamına gelmiyordu.
    Redbull ve brawn sıralamalarda çok silik kaldı.
    3. sırada bitiren vettel'in öndekilere oranla ne kadar hızlı geldiğini gördük.

  2. Ferrari nin 2007 ve 2008 de en büyük avantajı motor performansıydı.Hatta torro rosso da ferrari motoru olduğu için bazı takımlar mızmızlanıyordu.Bir diğer nokta illa mekaniği iyi olan takım kazanacak diye birşey yok.O sadece etkenlerden birtanesi.Bütün her parçayı bir araya getirmek önemli.Ferrarinin mekanik yol tutuşu kötü diye birşey yok sadece Mclarene göre kötüydü.Ayrıca Raikkonenin o pistte muazzam bir başarısı söz konusu.

  3. Scuderia 4 Ever avatarı
    Scuderia 4 Ever

    peki öyleyse neden 2007 de mekanik yol tutuşu iyi olan mclaren yerine aerodinamiği iyi olan ferrari kazandı ?

  4. F! sever adlı arkadaş F1 de n bu kadar mı anlıyosun? Belçikada takımlar düşük downforce la yarışırlar.Belçikada önemli olan motor performansı,pilotaj ve kerbleri kullanmaktır.Yani mekanik tutuşun araçta iyi olması gerekiyor.O yüzden geçen sene Force india gibi takımlar galibiyet kovaladılar(Mercedes moturunun etkiside çok büyüktü)…Ne redbull vardı ne brawn.

  5. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    burası ayar ve pilotaj yeri dingil aşırı uzun olmadığı sürce iyi pilotlar önde olur

  6. hangi araba kullanılırsa kullanılsın önden kayma çok iki arabadada monaco gibi çok dar pistte bu çok tehlikeli her an bariyerlerle kucaklaşabilirsiniz.
    mercedes aracı önden kayma en büyük soru mercedes için bu kaymayı azaltmak lazım bir an önce.

  7. Bu araçla spa'ya gidilse hrtyle kardeş kardeş bitirirler.Umarım türkiyede ferrari ve mclaren gibi hızlı olup sezona agresif bir atılım yaparlar

  8. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yok Spada birşey olmaz orada yere basmama ve uzun dingil mesafesi lazım amma Mercedesin bu konuya bir şekilde sezonun 2.nci yarısına kadar bir çözüm bulması lazım işin ilginç yanı Schumachere uyan araç Rosberge, Rosberge uyan araç Schumachere uymuyor gibi görünüyor tabii Catalunya da her ikiside aynı paketle yarışmışlarsa amma olsun bir taraftan da bazı arkadaşların düşünceleri ve yorumları beni rahatlatıyor (şimdiki aracın kısıtlı bir bütçenin ve Mercedesin motor dışında bir katkısının olmaması gibi) umarım sezonun diğer yarısında bazı gelişimleri halledebiliriz (yere basma ve aerodinami konularında) ….

  9. Ahmet DEMİR avatarı

    Hangi dingili kullanacaklarsa kullansınlar ama rekabetçi bir araba çıksın ortaya.Hız farkı çok fazla.Bu hız farkıyla SPA a giderlerse görülmemiş rezillik olur benden hatırlatması..

  10. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    kısa dingil uygun olacaktır. çokta yavaş bir pist değil düzlüklerde yine hızlı gidiliyor ondan sonraki gelen virajlarda tehlikeli olabilir. mesela hamilton'ın geçen sezon kaza yaptığı yer. önden kaymalarla uğraşırsa schumi ufak bir hata affetmez bu pist.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir