Renault F1 Takımına Personel Takviyesi Yapacak

yazar:

kategori:

Renault, Formula 1’e fabrika takımı olarak dönmesinin ardından hedeflediği başarılara ulaşmak için bütçesini arttırmasının yanında takıma 160 yeni personel eklemeyi planlıyor.

Lotus’u satın alan Renault, bu sene fabrika takımı olarak F1’de mücadele edecek. Bu sene çok büyük ihtimalle Renault için daha çok yapılanma senesi olacak.

Cyril Abiteboul “Şu an için çok az personel eklendi. İyi insanlar almak istiyoruz ve iyi insanlar hemen mümkün olmuyorlar çünkü eski takımlarından ayrıldıklarında beklemeleri gereken süre oluyor. Altı ay, bazen bir sene boyunca onları çalıştırmaya başlayamıyorsunuz.”

“Şu anda Enstone’da 490 kişi var. Hedefimiz 2017 sonuna kadar 650 kişiye çıkarmak.”

“En büyük takımların 800 çalışanı oluyor. Enstone’da 650 kişi olursa büyük takımlarla, yani Mercedes ve Red Bull’la mücadele edebiliriz.”

“Viry ve Enstone arasında çok fazla aktiviteyi paylaşarak bunu yapacağız.”

“Daha az çalışanımız olsa da diğer takımlara ayak uyduracağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Renault F1 Takımına Personel Takviyesi Yapacak” için 5 yanıt

  1. Alonso.ElNano avatarı

    Doğru pozisyonlara doğru insanları yerleştirmeleri lazım. Yoksa parayla bir cacık olmadığının son yıllardaki en büyük örneği Ferrari ve McLaren. Gerçi Ferrari, o kıstası geçen sezondan itibaren kırmaya başladı ama, olsun. Tarihten, geçmişten ibret almak gerek.

  2. iyide bu takım şampiyonluk yaşadığı 2005-06 sezonunda en düşük bütçeli takımlardan biriydi hatta alonso simulatörlerinin bir playstation’a benzediğini söylemişti.. yine yaparlar valla !!

  3. Ferrari’yi kaydeye almıyorlar. 🙂

  4. “En büyük takımların 800 çalışanı oluyor. Enstone’da 650 kişi olursa büyük takımlarla, yani Mercedes ve Red Bull’la mücadele edebiliriz.”

    Buram buram tahrik kokan bir cümle daha; bu sözlerinizi kaşık kaşık yiyeceğiniz günler yakındır.

    1. Belki de Ferrari zaten en büyük, kimse başa çıkamaz diye düşünüyordur 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir