Alonso Red Bull İle Farkı Kapatacaklarını Umuyor

yazar:

kategori:

2005 ve 2006 dünya şampiyonu, geçen hafta sonu İspanya’da ikinci olmuş ama yarışta egemen olan Mark Webber’in temposuna yaklaşamamıştı.

Monako’da ise Alonso, Ferrari’nin sorunsuz bir hafta sonu geçireceğini ve en iyi haline döneceğini umuyor.

Alonso: “Göreceğiz. Yine (Red Bull’lar) en güçlü rakiplerimiz olacak. Ama McLaren’in de iyi bir hafta sonu geçirebileceğini düşünüyorum. Umarım en iyi halimize döneriz, ki Barselona’da yeteri kadar hızlı değildik”

“Bütün hafta sonu boyunca sorumlarımız olmuştu ve çok gerideydik. Umuyoruz burada, Monako’da en iyisini yapar ve Red Bull’lara daha yakın oluruz”

İspanyol pilot, Barselona’da ikinci olmasında şansın büyük rol oynadığını da kabul etmiyor.

Alonso: “Barselona’da şanslı olmadığımı düşünüyorum. İyi bir yarış çıkardım, bütün hafta sonu boyunca yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Eğer geri kalanlar işlerini yapamadıysa bu onların sorunu. Eğer frenler dayanıklı değilse, halletmeliler, ya da jant hatalıysa, gidermeliler. Bunun şans olduğunu düşünmüyorum”

“O yarış için hususi olarak hazırlanmadıklarını düşünüyorum. Malezya’da biz de işimizi yapmamış ve S1’de kalmıştık. Bu onların şansı değil, bizim hatamızdı”

“Ve Çin’de erken kalktım, bu da şans değildi, benim hatamdı. Bu yüzden şans ile ilgilisi yoktu. Barselona’da iyi bir hafta sonu geçirdik, diğerleri ise geçiremedi”


Yorumlar

  1. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    gencler buttona nıye bırsey olmadı veya vebere heee sizce ?
    ham buttonun onune gectı buda sans ozaman button aractan sıkayetcıdı aynı zamanda massada sorun yasadı ama bu kısısel ayarları yapamadıklarından yakınıp durdular yanı neymıs kısı sansını kendı yaratır

  2. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Güzel konuşmuş…

  3. döktürmüş gene. özellikle son kısımlarını çok beğendim. süpersin alonsoooo

  4. kingofspain avatarı

    Arkadaşlar.Geçen sezon McLaren ve Ferrari çok kötü bir sezon geçirirken,Monacoda zorlamışlardı Brawn gp yi.Hamilton kaza yapmasa pole de olabilirdi,Kimi çok az farkla ikinci kalmasa yarışı alabilirdi.Webber'da yakın olacaklar demiş.Evet galiba çok yakın olacak bu sefer.

  5. kingofspain avatarı

    Acaba bugün iki antremanlardada hafif çalışsak dünya başımızamı yıkılır?

  6. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    adamım tabiki şans faktörü herzaman f1 de wardır,bütün antremanlarda frenlerde sorun yaşamazsın ama gün gelir yarısta frenlerin ölür,yada jant kapağında sorun yaşarsın tabikide şansa 2.oldun

  7. ha şöyle ya.biraz göster artık kendini.hep mütavazi hep mütavazi nereye kadar.elbette şans değil.adam gibi işlerini yapsalardı.sizde malezyada ve senin çinde yaptığın hatayı onlar için şans olarak değerlendirmemen yerinde olmuş.bazı karşıt yorumları böylece bertaraf etmiş olursun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir