Schumacher S1 Kararından Memnun Değil

yazar:

kategori:

Trafiğin azaltılması, tehlikenin aşağılara çekilmesi için Monako’daki ilk sıralama seansının 20 dakika yerine 10’ar dakikalık iki seansa ayrılması gündemdeydi ama takımlar, normal düzenin devam etmesi yönünde karar aldı.

Ama bazılarının bu kumardan fayda sağlamak istediğini düşünen Schumacher, durumdan memnun değil.

Schumacher: “Bazı takım patronları, bir karmaşanın çıkabileceğini ve belki de bundan fayda sağlayabileceklerini hissetti. Olan bu. Bununla başa çıkmalıyız ve kimin sorun yaşayacağını, kimin yaşamayacağını göreceğiz”

Schumacher, Formula 1’de daha fazla aracın bulunduğu dönemlerde de Monako’da piste çıkmıştı ama o zaman seanslar daha uzundu ve herkesin aynı anda pistte olması şansı çok daha azdı.

Schumacher: “Bir şekilde grid şimdi biraz daha sıkı. Çünkü geçmişte birinci ile sonuncu araç arasındaki 5-6 saniyelik farklar normaldi, şaşırtıcı şekilde daha büyük aralıklar vardı”

“Şimdi tur dereceleri açısından yakın mücadelede daha fazla araç var, ama 3.6 km olan bir piste 24 aracın çıkması ile bütün araçlar pistteyken her iki araç arası 200 metreden az oluyor. Sıralama için bu yeterli değil, bu yüzden ilginç bir S1 olacak”


Yorumlar

  1. Michaelcım yok öyle adamına göre muamele. Standart olana uyun bi zahmet. Sezon başlamadan püüü bu kadar çok araba bu kanatlarla nasıl olur patlar bu iş denmişti güzel güzel gidiyor işte Monaco'da da bir şey olmaz. Geçer gider…

  2. schumi ye katılıyorum ben. birileri çıkar peşinde. karışıklıktan faydalanmayı planlıyolar. ilgiç şeyler olacak. merakla bekliyorum. hiçbir büyük takımın bi saçmalık yüzünden elenmesini istemem açıkcası.

  3. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    Yaşar.. Haberi eklerken aklımdan geçmişti 🙂 Yüz mimiklerimiz bile bazen benziyor adamla 😀

    Ama bu iş benim hoşuma gitti. Pilotların ve takımların uğraşması gereken yeni bir şey daha çıktı

  4. Ne de olsa efsane.Tecrübeside cabası,harika bir pilot ve doğru söylüyor.Sıralama için bu yeterli değil, bu yüzden ilginç

  5. gider shumiyi vurur buda bakalım neler olacak

  6. Gökhan Kamil Tarih: 12.05.2010 12:30:12

    Hava için Perşembe'ye de bakmak lazım.

    Pist uzunluğu 3.340 metre olarak görünüyor. 24 araç var. 140 metreye bir araç düşüyor, 200 bile değilmiş yani.

    Ama kimsenin sorun yapmasına gerek yok, nasıl hava şartları da zorluk yaratıyorsa bu da farklı bir mücadeledir. Üstesinden gelmeliler.

    gökhan büyük adamsın.şumide senle aynı şeyi düünmüş:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir