Mclaren 5. Garajı Kullanacak

yazar:

kategori:

Mclaren takımı 2007 markalar şampiyonluğunda en geride olmuş olsada 2008 sezonunda son garajı kullanmayacak.

Mclaren takımının geçen sene tüm markalar klasmanı puanı silindi ve takım sezonu son sırada tamamlamıştı. Garaj dizilimi genel olarak puan dizilimine göre belirlendiği için Mclaren’in son garaja sahip olması gerekiyordu.

Ancak Ecclestone ve takımların yaptığı görüşmeler sonucunda Mclaren’e 5. garaj verilmesi kararlaştırıldı.

Avustralya’da Mclaren garajının Williams ve Red Bull arasında olduğu görüntülendi.

Takımın padokta bulunan büyük motorhomelarının konumlandırılmasında sorun yaşanmaması için takımın daha önlerde bir garaja yerleştirildiği düşünülüyor.

mclaren_2008_avus_garaj_291964716.jpg


Yorumlar

  1. Redbull`a biraz Ferrari bilgisi vermislerdir onlarda ok demistir 🙂 saka bir yana iyi bir karar olmamis ama yapacak bisey yok, hakli taraflarida var, rekabet ve heyecan acisindan iyi olacaktir..

  2. adam bişey dememiş size ne oluyor anlamıyorum.Nedense hep sizi geriyor.Birileri doğruyu görmuş.Birisi konuşacaksa o red bull dur.Ki adamalr kabul etmiş.

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    haksızlık yapıldı ya da yapılmadı bunu bilemiyoruz henuz ama eger bir karar alıyorsan onu uygulaman gerekir..tam türk usulu olmus bu karar..bendne cok kimse sevmesin mclareni ama bu davranıs hoş olmamıs içime sinmedi..

  4. kaan kaanhan avatarı

    Timsah gözyaşı bunlar Mclaren e haksızlık yaptıklarını çok iyi biliyorlar.

  5. sinan bozok avatarı

    http://rapidshare.com/files/97731071/f1st.rar.html Arkadaşlar tekrar veriyorum kaçırmayın!!!!

  6. gördüğün üzere oluyormuş demekki :))Git Bernie amcaya şikayet maili at :)))

  7. Yapılan Yanlış.!!!!sonuncu takım sondaki garajda olmalıdır böle bir sey olmamalı.

  8. valla bernie nin kimin yanında olucağı belli olmuyor para nerde Bernie orda adam CNN TÜRK ün karasaldan yayın yapmıcağını duysa kesin o kanaldan F1 yayınını alır karasaldan yayın yapan başka bi kanala geçirtir..

  9. haklısın. o halde bundan sonra bernie=mclaren :))

  10. bunun FIA ile Alakası yokki Bernie ile alakası var :))

  11. fia=ferrari düşüncesinin sığlığına inananlar bakalım ne diyecek? son sıradaki takım son garajı alır. mclaren neden son sırada değil? çünkü motorhome'u son garaja sığmıyormuş. mc küçültsün o halde efendim. yani şimdi son sırada kalacak olan force india da çıkıp kocaman bir motorhome yapsa ve biz buraya sığmıyoruz dese ona da ortalarda bir garaj mı verecekler? herkes ektiğini biçmeli, suçunun cezasına katlanmalı. mclaren ne yaptı etti son sıraya düşmenin getireceği sıralama stratejisi dezavantajını ortadan kaldırdı. tabi, son sırada olsa q3'e en önden başlayamayacaktı, kimi yada felipe'nin önüne cart diye çıkamayacaktı pit yoluna ilerlerken…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir