Williams Kazaları İnceleme Altına Aldı

yazar:

kategori:

Hulkenberg, ön kanadındaki bir sorun nedeniyle ilk turda tünelin içinde kendini duvarda buldu ve daha sonra Barrichello, spin atarak bariyerlere çarptı.

Teknik patron Sam Michael: “Rubens ile ümit veren bir başlangıcın ardından takım adına pek de iyi bir gün değildi.”

“Nico formasyon turunda direksiyonunda debriyaj kolunda bir sorun yaşadı. Ardından yarışın ilk turunda ön kanat bağlantısındaki sorun yaşadı.”

“Rubens harika bir kalkış yaptı ve pitstopun ardından aracın hakimiyetinde zayıflık yaşarken 6. gidiyordu. Pitstopundan 11 tur sonra aracın arkasında sorun yaşadı”

“Her iki araçta sorunlara neyin neden olduğunu tam olarak belirlemek için bütün parçaları fabrikaya geri götürmeliyiz. Tamir için fazlasıyla aracımız var ama performansta ilerleme kaydettik ve İstanbul’da dahasını düşünüyoruz”

Barrichello, kaza öncesinde hakimiyetin giderek kötüleşmesine rağmen yine de olayın kendisini şok ettiğini söyledi.

Barrichello: “bugün olan gerçek bir sürprizdi. Çok iyi bir kalkış yaptım ama araç pitten sonra gerçekten garipleşmeye başladı.”

“Özellikle direksiyon normal değildi. Sorun giderek ilerledi ve sonra kaza yaptım”

Hulkenberg de kazasından çok etkilenmiş.

Hulkenberg: “Tünelde tam olarak ne oldu bilemiyorum. Araç bir an garipleşti ve sonrasında duvardaydım”


Yorumlar

  1. ahmet karlı avatarı

    Burada da yorum yapmak istedim. FİA nın yanlış bir kuralı daha dolu depo ile yarışa başlamak. Ya tünelde bu depo alev alsaydı bunun sorumlusu kim olacaktı.Dolu depo 40 50 lt benzin. Allahtan birşey olmadı ama ilerde olabilir. Bence eski kurala dönülmeli zaten emniyet için böyle düşünülmüş tü eski kural.

  2. Alp sys arkadaş yakışıyormu bu ifadeler? ne demek bir yerine girdi. amacın ortamı germek ve tahrik etmekse sana öyle şeyler yazarımki insan içine çıkamazsın. descartes demişki''insan düşünen bir hayvandır''. sanırım bazılarımızla alakalı haklı bir söz söylemiş.

  3. kingofspain avatarı

    O HRT ydi.

  4. Ya o direksyon mclarenin bi yerine girdi sizde gördüünz mü onu ??

  5. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    frank amcanın o direksiyonu fırlatma olayından sonra rubens'e sezon sonunda sen emekli ol abi der mi acaba 😀

  6. mahmut tuncer avatarı
    mahmut tuncer

    Arkadaş direksiyon normal değil diye yola mı atmak gerekiyor. Efendi gibi çık arabandan , ne gerek var atar yapmaya. Senin attığın diresiyon başkasının kaza yapmasına yol açabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir