Rosberg Hafta Sonundan Fazlasını Bekliyordu

yazar:

kategori:

Mercedes GP pilotu, hafta sonu rekabetçi göründü. Sıralamada yaşadığı sıkıntılar nedeniyle önlere çıkamamasına rağmen pite girmeden önce önünün açılması ile iyi tur derecelerine imza atarak ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.

Nico Rosberg: “Bu hafta sonu için beklentilerim çok yüksekti ve dolayısıyla sadece 7. olabildiğimiz için hayal kırıklığı yaşıyorum.”

“Sıralamada ön çizgide yer almak için yeterli hızımız vardı ve bu şekilde podyuma çıkma şansımız da olacaktı. Yarışta lastiklerimi iyi koruyabildim ve önümdeki araçlar pite girip önüm açıldığında hızlı turlar atabildim. Burada rekabetçi olduğumuzu  göstermek için bu önemliydi.”

“Takımıma, bu sezon şimdiye kadarki en iyi aracı hazırladıkları ve bu hafta sonu ortaya koydukları sıkı çalışma için teşekkür ediyorum. Puanlar almak çok önemliydi. Olumlu bakmaya devam ediyor ve gelecek yarışlara bakıyoruz”


Yorumlar

  1. cumartesi iki mercedes birbirini engelledi pazar günüde startta.Barrichello ikisinide geçmeyi başardı ve çok zaman kaybettirdi.Rosberg önü açılınca Webberden daha hızlıydı ama webberin pitten tam önünde çıktığını görünce anladım.Webberde bilerek 18 li turlar attı sonra bi baktık en hızlı turları atıyor webber…Daha iyisi olabilirdi kazanabilirdikde ama olmadı mercedesi hep böyle görmek istiyoruz.

  2. ne hissedeceğimi bilmiyorum.ispanyadaki hami gibi oldum. sıralamalarda hata yaptık startta pistin kirli tarafından kalkan nerdeyse tüm pilotlar sıra kaybetti bizde sıra kaybettik.ross brawn strateji dahisi ross brawn yaktın bizi.herkes pite girdikten sonra en hızlı turları biz attık önümüzde boştu.webber pitten çıkar çıkmaz önümüze geldi o anda adeta kendimi parçaladım rosbergi derhal pite almasını bekledim brawn ın ama ross amca pite almadı.hemen pite girseydik en azından bi 4.lük gelebilirdi çokta önemli değil 4.lük ama olsun.ve bazı şeyleride kanıtladığımızı sanıyorum.monacoda cadde pistindede iyi olduğumuzu kusursuz sürebildiğimizi.ve kimsenin bizi hafife almaması gerektiğini gösterdik.
    ispanyadada 2.kez pite girmek hataydı.monacodada bahsettiğim strateji hatalıydı.ross brawn ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum ama bu stratejiler bize punalar kaybettiriyor.

  3. bende hayal kırıklığı yaşıyorum.sıralamalarda hata yapmasaysık.yarışta webber pite girince ardından bizde girseydik ama olmadı.fakat bazı şeyleride kanıtladık niconun dediği gibi.evet burada rekabetçi olduğumuzu göstermek önemliydi.bunuda gösterdik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir