Domenicali: "Michelin ya da Pirelli Olacak"

yazar:

kategori:

Domenicali, Alman motorsport-magazin.com sitesine verdiği demeçte, “Muhtemelen bir haftamızı daha alacak. Muhtemelen önümüzdeki hafta olur. Sadece iki seçenek var artık; Michelin ve Pirelli” diye konuştu.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    Pirelli yakın zamanda F1 de kullanılmadıgı için aslında bir yandan istiyorum kullanılmasını takımlara uyum sağlayışı farklı olacagından değişik şeyler olabilir.Ama Mıchelin gelirse bu Renault ya yarar dengeler değişir,Ama bir yandan da iş çıkmasın diye Bridgestone u kalması için iknaya devam edeceklerdir.

  2. lastikleri dondursunlar 6 aylığına bir set lastik versinler patlatan tamir etsin şişirsin.Fia bunlarıda yaparsa şaşmayın pirelli hikaye michelin ile anlaşsınlar isteyen pirelliyi kullansın

  3. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    lastikleri de dondursunlar, 2 üretici olsun:p

  4. Ben de seçeneklere bakarsak michelin olmasından yanayım. Hatta fia tek üretici olsun dayatmasını getirdiğinde bunu kabul etmeyip f1'den çekildiklerinde üzülmüştüm. Ama bu geçen kısa zamanda ne değişti? Tek üretici olsun fikrinin rekabeti öldüreceğini söyleyip ayrılıyosun sonra da hemen hemen aynı koşullarda -tabi ki anlaşma hakkında neler konuşulduğunu tam olarak billemiyorum- geri dönüyosun. Bu husus da beni düşündürmüyor değil…

  5. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    kesinlikle michelin olmalı !!

  6. kalite olsun, michelin olsun 🙂

  7. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Domenicali fotoda diğer takım patronlarını Pirelli için kafalamaya çalışırken görülüyor.:)

  8. Uyanık Stefano Domenicali elbette bir Italyan şirketi olan Pirelliyi ister.

  9. Pirelli çook sert bir lastikdir. Bridgestone dan dahi sertdir.Michelin pamuk gibi bir lastik olması arasında gidilip gelinecek.Pirelli seçimi kullanılırsa uzun şasiler revaçda olabilir.

  10. pirelli, rally de ıslak zeminde çok iyiydi. peter solberg subaru ile ıslak zeminlerde çok iyi dereceler almıştır. tabi f1 de durum aynı olurmu bilinmez.

  11. ya arkadaşım michelin ile mclarende iyiydi williams da renaultda.Ama şartlar değişti tabiki michelin gelmesi iyi olabilir michelin diyince aklıma hep yumuşak hamurlar gelir nedense pirelli ve bridgestone sert lastikler gibi gelir.patronlar micheline desinler çok pahalı fiş almazsak ne kadar olur

  12. michelin olursa renault seneye iyi işler yapar. Renaultun geçmişte michelinle yeterli tecrübeleri var, çabuk uyum sağlarlar ve tekrar şampiyonluk mücadelesi verirler gibime geliyor.benim tahminim bu öynde ve olmasını istediğim şeyde bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir