Prost da Şampiyonlar Yarışına Katılacak

yazar:

kategori:

Fransız efsane isim, 27-28 Kasım 2010 tarihinde Almanya Düsseldorf ESPRIT Arena’da yapılacak olan etkinliğe ilk kez katılmış olacak.

Prost, RoC’da yarışmayı uzun zamandır istediğini belirtti.

“Sonunda Şampiyonlar Yarışı’nda yer alabilecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Geçmişte etkinlik tarihi daima benim başka etkinliklere katıldığım zamanlara denk gelmişti. Ama bu sene sonunda başardık.”

“Farklı kategorilerden ve farklı jenerasyonlardan gelen en iyi pilotlarla yarışmak benim için büyük zevk olacak. Bu deneyimi yaşamak için sabırsızlanıyorum.”

Bu sene Michael Schumacher ve Sebastian Vettel de takım olarak RoC’da yarışacak. Diğer büyük isimlerin de önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor.


Yorumlar

  1. Senna nın McLaren başlangıcıyla beraber McLaren taraftarı olarak bende F1 i aktif olarak izlemeye başladım.Prost çok farklıydı… Senna çılgındı ama Prost aracının üzerinde bir kişilikti.Sakin bir mücadeleciydi.Bu insanları seyretmiş olmak ve mücadelelerine taraft olmak müthişdi.Senna ile olan mücadelelerinde taraf olamasamda ikiside kazanınca seniyordum.Çook hoşdu…

  2. forever_schumi  avatarı
    forever_schumi

    vega_nitro paylaşım için teşekkürler.Gerçekten bayıldım adamın sürüşüne..

  3. Evet kiminin lakabı çılgın, kimisi cool, kimisi gözü kara, kimisi ice, kimisi rainmaster ama onun ki Profesör… Bu bile onun farkını ortaya koyuyor/koymalı. Eskiler taktı ona o lakalı, onlar bilirdi onu. Ben yarış hayatının sonuna yetişebildiğim için üzgün oldum hep.

  4. Senna'dan öte gördüğüm tek insan. F1 pilotları arasında en sevdiğim 3'lüden birisi. Bazı halleriyle en en iyisi. Ölmediği için efsaneleşememiş, yetişilemeyen ulaşılamayan bir kaç adamdan birisi ve gençlerin anlamadığı, değerini bilemediği insanların ilk sırada geleni…
    F1'de Ferrari dememin sebeplerinden birisi. Yaşaması, varlığı bile yeter, bir yerde resmini bile görsem duygulanır, aşkım alevlenir.
    Msn'ime Michael resmi koyarım herkes bilir, tanır. Ayrton resmi koyarım yine azdır onu görmüş olan, anan ama Alain'i koyduğumda kim bu kıvırcık yav der çoğu, bilende baba büyüksün diye nida eder. Ben değil o büyüktü derim…
    Fransızların milli kahramanı olması gereken kişi… En az Senna'nın yarısı kadar bile anılması gereken kişi. 🙁

  5. yas 55 ama is bitmemis 😀

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Formula 1 de hızın ismi Senna ise tarzın ismide Prosttur kanaatimce ve eski tüfeklerin yeni jenerasyonla bu tip etkinliklerde buluşmaları gayet hoş hatta Mercedesin kendi internet tv.sinde ilk jenerasyonun (300SL ile yarışanlardan) SLS le hoş bir reklam filmi var tavsiye ederim izlemenizi ….

  7. eğer button katılırsa ve prostla karşılıklı yarışırsa eli ayağı birbirine dolanır heyecandan kaza yapar.benden söylemesi:)

  8. daha cok var ya. kasimin sonunda. genelde eurosport veriyor.

  9. vaaay işte bu çok güzel olmuş. acaba hangi kanalda yayınlanır ki? izlesek keşke

  10. Çok merak ediyorum yaa,yaşlılık acaba doğuştan yetenekleri nasıl etkiliyor,refleks illa ki körelme göstercek ama yetenek,ve hız içgüdüsü başka bişey…Merakla bekliyorum

  11. profesorrrrr 😀

    gecende eurosport'tu galiba karda buzda yapilan bir seri var. onda yarisiyor hala… andros trophy galiba adi.

    yaris tutkusu boyle bisi :)))

    bakalim baska kimler olacak roc'da…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir