Vettel Türkiye'de Yeni Şasi İle Yarışacak

yazar:

kategori:

33 yaşındaki Webber, son 2 yarışta takım arkadaşına karşı çok üstün performans göstererek üst üste 2 galibiyet kazandı.

Auto Motor Und Sport’un haberine göre Vettel’in her iki yarışta kullandığı şasisinde bir sorun olması nedeniyle Alman sürücü performans kaybı yaşadı.

Christian Horner “Sebastian’ın şasisinde bir bozukluk gördük. Önümüzdeki Türkiye yarışında Sebastian yeni bir şasi kullanacak.”

“Sebastian sezona çok iyi bir şekilde başladı ve önümüzdeki yarışta tekrar atağa kalkacağına eminim.”

“Barcelona ve Monaco’da Mark açık bir şekilde güçlüydü, kendisine daha fazla güveniyordu ve araç içerisinde çok rahattı. Sebastian ise aksine bir çok kez aracın dengesinden şikayetçi oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. f1ilyof1…
    o sene kimi inanılmaz hırslıydı. o hırsından dolayı çok hata yaptı. 10 fastest lap yaptı. birde klasik şanssızlıkları eklenince böyle bir durum çıktı ortaya. biraz ayran gönüllü olduğunu kabul ediyorum. alonsodaki ve hamiltondaki gayret ve istek kimide olsa şu an kimbilir nerelerdeydi. alonso bir röportajda kimi sorusuna yetenekli cevabını veriyor. gerçekten sennayı benzettiğim bir pilottur kimi…

  2. "efendimayin" sana bir örnek veriyim; 2008 de Massa mevcut aracı Kimi den daha iyi kullandı diye Massa Kimi den daha iyi bir sürücü mü oldu.

    Kimi nin yavaş kalmasının sebebi aracın sürüş sitiline uymaması değil şampiyonluktan sonra herşeyi boşvermesiydi.

    İlk Valencia yarışında Massa similatörde yarışırken Kimi Ibiza adaların da eyleniyor diye haber çıkmıştı.

    Şimdi Webber iyi sürücümüdür belki ama Vettelden aşağı kalır bir yanı yok bence.

  3. ve gridin en hızlı aracına sahip olan bi pilotu direk olarak yıldız olarak lanse edemezsiniz.en hızlı araç onda hemde ezici güçle.bu durumda açık ara lider olması ve takım arkadaşınıda çok rahat geçmesi ve en önemlisi geriye düştüğünde tırmanma becerisi ve yeri geldiğinde savunma becerisi olmalı bunları henüz doğru dürüst göremedik.

  4. 1-webberi çok hafife alıyorsunuz.kariyerine jaguarla başlayan ve jaguar yıllarında fırtına gibi olan webberdi.ve tecrübesi çok
    2-vettel hızlı olabilir amam salt hız yeterli değil mücadele gücü az gerideyken birkaç kez gördük önlere tırmanmakta zorlanıyor ve gerisindeki pilotu tutmaktada zorlanıyor.
    webberi geçebilir ama vettelin yıldız bi pilot olduğu şüpheli.

  5. Vettel'in normal şartlarda bir çok kez Webber'e üstünlük kurduğuna şahit olduk. Bu çocuk gerçekten hızlı ama son 2 yarışta bir şeyler ters gidiyordu belliydi. Bakalım ne olacak.

  6. efendimayin  avatarı

    Allah Allah adam ilk yarışlarda vettele ezildi geçen sene vettele ezildi 2 yarış geçince hemen şişirildi. Vettel bence bundan sonraki yarışlarda webberi eskisi gibi ezecek.

  7. Umarım Seb yeni şasi ile eski performansına geri döner,tek korkum yeni şasinin Seb'e yarardan çok zarar getirmesi.Bu yarışı Vettel kazanırsa harika olur açıkçası 😉

  8. Daha önce de söyledim Webber çinden sonra kendi ayarlarından Vettel in faydalanmasını önledi ve sonuç ortada. Araçda sorun olabilir veya sadece bahane de olabilir.

  9. vettelin geri kalmasını webber karşısında ezilmesini demek böyle açıklıyorsunuz.inanalımmı acaba.

  10. Geçen seferde söyledim Weber ayarlarda Vettel e bilgi vermemeye başladı son iki yarış nasıldı izledik hepimiz. Araçta problem olabilir, sadece bahanede olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir