İstanbul Park’ta Bu Sene de Pit Walk Yok

yazar:

kategori:

Bazı yarışlarda Perşembe günleri düzenlenen 1 saatlik pit walk etkinliğinde kombine bilet sahipleri taraftarlar pit yolunu baştanbaşa yürüme, yarış otomobillerini görüp dokunabilme imkânı bulabiliyor ve ayrıca o sırada pistte bulunan bazı pilotları, takım görevlilerini de görme şansını yakalayabiliyorlar.

Türkiye’de en son 2006’da düzenlenen pit yolu yürüyüşü (pit walk) sonraki yıllarda tekrar düzenlenmedi.

İstanbul Park’ın eski genel müdürü Can Güçlü geçen sene bir basın toplantısında TRF1.net muhabirlerinin sorduğu soru üzerine; pit yolu yürüyüşüne olan yoğun talebin yeni fark edildiğini, 2009’da olmayacağını ama 2010’da olacağını söylemişti.

Ancak yetkililerden aldığımız bilgilere göre bu sene de pit yolu yürüşü olmayacak.

2010 sezonunda Pit Walk etkinliği Çin ve İspanya yarışlarında yapıldı.

TRF1.net

 


Yorumlar

  1. Şu at gözlüklerini çıkarsakda futboldan başka sporlarında olduğunun bir farkına varabilsek ne güzel olurdu

  2. Yeni farketttikleri ne kadar ilgili olduklarını gösteriyordu zaten

  3. günün birinde "biz bu yarış işinden sıkıldık" diyip İstanbul Park'ı yıkacaklar bu gidişle. kökten çözüm. ne o öyle tanıtımdı, destekti? geriliyor insanlar canım. tamam işte, biletleri bastırmak için talimat verdiler, daha ne yapsınlar yani? çok nankörüz biz de.

  4. evet ama hemen degil, biraz kivrandiriyorlar. duvarlarda da gorvliler oluyor. gorebilirsen podyumdakileri yakindan kendini sansli say…

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    2006'da orda olup araçlara dokunabilen şanslı insanlardan olmayı çok isterdim 🙂 ama o zamanlar biletler daha pahalıydı bildiğim kadarıyla bide çok yaygın ve bilinen bi spor değildi ülkemizde F1. fazla kişi gitmeyince bi daha talep olmaz diye yapıyolardır

    farkettim de çoğu ülkedeki pistlerin bi ayrıcalığı var ya şampiyonlar arasında çok önemli puanlar kazanılmış kaybedilmiş kazalar olmuş ama İstabulPark'ta henüz böyle bişey yok ve onlardan farklı bi etkinliğimizde yok sorun sadece seyirci olabilir mi bu durumda????kalıcı olmak için biraz daha özel ve özenli olmalıyız diye düşünüyorum

  6. arkadaşlar merhaba, bir konuyu merak ettim şimdi, yarış sonrası seramonide start düzlüğünü açıyorlar mı acaba?

  7. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    zaten ne yapıyolar ki adam gibi. ondan sonra ilgi yok diyorlar. biletler pahalı, etkinlik yok…

  8. Sir Jack B.  avatarı

    İmza yerine bu araçları görmeyi tercih ederim. 2006'da bu fırsatı yakalamıştım. Gerçekten güzel bir deneyimdi. Neden tekrar yapılmıyor acaba.

  9. Bu muhteşem bir etkinlikti gerçekten.Ben bulunamadım gerçi ama gidenlerin havasından anlayabiliyordum.:)Keşke yapılsaydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir