Pilotlar Cumartesi Günü İmza Dağıtacak

yazar:

kategori:

 

2009 Türkiye yarışında ilk kez düzenlenen bu etkinlik Türk Formula 1 severler tarafından yoğun ilgi görmüştü. Bu yoğun ilgiye, kötü organizasyon da eklenince büyük bir izdiham yaşanmış ve hoş olmayan görüntüler ortaya çıkmıştı.

Bu sene de etkinliğin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Ancak merak edilen geçen seneki izdihamın tekrar yaşanıp yaşanmayacağı.

Pilotlar Cumartesi günü sıralama turlarının ardından 17:30 – 18:30 saatleri arasında yine TRT standında olacak.

Yetkililer bu sene etkinliğin daha iyi koşullar altında yapılması için çalışıyor. Aldığımız bilgilere göre gruplar içeriye 5’er 5’er alınacakmış.

Pilotların imza etkinliği diğer ülkelerde Perşembe günleri yapılıyor. Bazı ülkelerde de pit walk etkinliği ile beraber yapılmakta.

 

TRF1.net

 


Yorumlar

  1. açıklamanız için teşekkür ederim. buradan yazdım kusura bakmayın. zira iletişimden yazıyorum. mesajınız iletildi size en kısa süre içerisinde dönülecektir deniyor. fakat bu kısa süre kavramı kişiye göre değişebilir doğal olarak…fakat ben daha geri döneni görmedim.
    tekrar teşekkür ederim cevabınız için:)

  2. kaya bey sizin köşenizdeki kimi raikkonen yazısı neden silindi acaba? gerçi yazan arkadaşın ismide yoktu. bir açıklama yapılabilinirmi bu konuda?

  3. imza bahane, pilotlara yaklasmak sahane 😀

  4. Her ne kadar sevsekte o pilotları ben o geçen yıl tv'den gördüğüm izdihamın benzerini yaşarsam söver ve çeker giderim … Umarım düzenli bir şekilde yapılabilir.

  5. Bence cumartesi günü olması bizim gibi ist dışından gelen izleyiciler için iyi. En azından bu etkinliğe katılma şansımız var. Ama izdiham olursa geçen yılki gibi beklemem. Umarım düzgün bir organizasyon yaparlar da bu etkinliğe katılırız.

  6. bu sene geçen seneden daha büyük bir izdiham yaşanacak. hem bilet satışları arttı. hem de schumacher geri döndü. geçen sene bile bu organizasyonu adam gibi yapamadılar. bu sene hiç yapamayacaklarına daha şimdiden adım gibi eminim. perşembe günü yapılması bizim için çok iyi olacaktı. çok yanlış c.tesi olması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir