Hamilton Mahkemeye Çağrıldı

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Melbourne’de otoyolda zikzaklar yaparken yakalanmış ve Avustralya polisi tarafından kendisine ceza kesilmiş ve aracına el konulmuştu.

Malbourne Magistrates Mahkemesi’nde Belçika Grand Prix’si hafta sonundan üç gün önce 24 Ağustos’ta görülmesi planlanan mahkemede McLaren pilotunun hazır bulunup bulunmayacağı bilinmiyor.

İngiliz pilot, olay sonrası yaptığı açıklamada “Bu akşam aracı agresif bir şekilde kullanıyordum ve sonuç olarak polis tarafından durduruldum. Yaptığım şey aptalcaydı ve bunun için özür diliyorum.” diye konuşmuştu.


Yorumlar

  1. şaka gibi ya adam bi zikzak çizdi diye idam edecekler utanmasalar .a.a.a.

    Hamilton Türkiyeye gelsinde yeşil ışaklar yandıgında nasıl satart alıncagını ögrensin .a.a. yada gelsin nasıl drift yapılcagını ögrensin , yada otobanda 250 ile zikzak çizmeyi vs vs vs :D:D:

  2. Boş yere zorlayıp firanajı kaçırıp duvara bodozlama çarpmıyor hiç değilse.

  3. Bağdat Caddesine gelsin orda polis filan yok olsada birşey olmuyor.

  4. Hep hata yapıyor hep özür diliyor bu hataların sonu gelmeyecek mi?

  5. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    adam her yerde hızlı , ancak yolda tasvip etmiyoruz…pistlerde yeterince hız yapıyorsun zaten lewis… enerjini alamıyor sanırım f1 …

  6. neyse yaptığın hatanın farkına varmışsın ve özür dilemişsin. bedelinide para olarak ödersin olur biter. bir dahada yapmazsın. pistlerde takıl kafana göre zevkli oluyor bu hareketler:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir