Alonso Şampiyona İçin Kendisine Güveniyor

yazar:

kategori:

Bahreyn’de sezona zaferle başlayan İspanyol pilot, daha sonra sadece 1 defa podyuma çıkabildi. Avustralya’da ilk virajda Button ve Schumacher ile temas yaşadı, Sepang’da hataları nedeniyle sıralamayı 19. tamamladı ve daha sonra motor sorunu yaşadı, Çin’de erken kalktığı için ceza aldı ve Monako’da kaza geçirip yarışa pit yolundan başladı.

Ama hatalara ve talihsizliklere rağmen Ferrari pilotu, yine de şampiyona lideri Mark Webber’in sadece 3 puan gerisinde üçüncü sırada.

Alonso: “Altı yarışın dördünde ilk tur sonunda sonlardaydım; şu anda şampiyona da liderin üç puan gerisinde üçüncüyüm. Bunları göz önünde bulundurunca kendime güvenmemek için herhangi bir neden yok”

Alonso, Türkiye’de Red Bull’un farkı açmasına izin vermemeleri gerektiğini belirtti.

Alonso: “İstanbul bizim için çok önemli bir yarış olacak. Sadece bu şampiyona için değil, bunun yanında Ferrari’nin tarihi açısından da. Burası Ferrari’nin 800. yarışı olacak.”

“Bu da iyi sonuçlar almak ve umarım Red Bullların önünde podyuma çıkmak için ilave motivasyon.”

“Takım, Monako’nun ardından çok sıkı bir şekilde çalıştı ve Türkiye’ye, kendine güvenen ve iyimser bir halde geldim”


Yorumlar

  1. 800. cu yarısı tabiki ferrari kazanması lazımmmmmmmmmmm……..

  2. herkül kardeşim yani hakan kardeşim sıkı bir kimicidir arkadaşlar.tabi kimi olmayınca alonsonun ne kadar rakibi varsa hepsi hakanın en sevdiği pilot kadrosuna dahil olur.bunları aylar önce çoook tartışmıştık.değilmi hakan:)

  3. rbr ler arıza yapmadığı sürece alonso ve hamilton ağzıyla kuş tutsa nafile
    ayrıca kimseninde zoruna gitmesin yok içecek firması yok bilmemne diye rbr hak ediyor aldığı sonuçları diğer takımlarda öyle araba yapsın onlarda hak etsin.

  4. herkül bey kardeşim… akıl hastanesindekilere bir sor bakalım deli kime derler (tabiiki dışardakilere)… şimdi, sen bize cahil dedin haa!
    Senin gibiler gı-gı bı-gı ederken biz bu meleti seyrederdik.Sorun şu ki;sevyemizin altındakileri mekânımıza çıkarıp kendimize zahmet eden bizleriz.Tabiiki; fuzuliden konuşanlar siz olacaksanız.İnsanlara bazı nitelikleri yakıştırıken kendi kapasitenize bakmanızı rica ederim.

    Tüm yarış karışıp en hızlı araçlar arkalarına kalınca ve hatta erken kalkışla diğer pilot ceza alınca sizin kazançlarınız şans değilde mantık ve zeka ile başarı oluyorda; Vettel sorun yaşayıp yarış dışı kalınca kazanan Fernando şanslı oluyor demek istiyorsun . Singapur da bütün hafta sonu hızlı olup sıralamalarda mekanik sorun yaşayınca şanslı oluyorsun.Başarı aldığınız iki yarıştada tüm yarış darmadağın oldu ve sizde kazanmışken… de-get de-get böyle şansada tükürürüm buna şans diyenede tükürürüm.

  5. merak etmeyin arkadaşlar, 2005'ten beri olan yine olur, bir kesim fanatik taraftarlar, seneye görürsünüz, sonraki yarış görürsünüz bilmem ne zaman görürsünüz, Alonso şöyle Alonso böyle diye konuşur, kendi takım veya pilotlarına "şahin" muamelesi yaparlar, fakat günün sonunda Alonso yine yanardağ gibi patlama yapar, etraftaki "her kül" de patlamanın etkisiyle ortadan kaybolur 😉

    sevmemek ayrı, at gözlüğüyle olaya bakmak ayrı… kimse burada yorum yazarken objektif olmak zorunda değil, fakat sanki bazıları olayları işte F1 takım patronlarından, otoritelerinden iyi biliyormuş gibi konuşuyorlar… farklı görüşler iyidirde, abicim biraz sağlam temellere dayandırın şunları ya, kaba bir tabir olcakta, nerenizle izliyorsunuz yarışları anlamıyorumki

  6. herkül: Alonso onboard yaz oradan 2006 hungaroring i tıkla ve izle.Yok yine tatmin olmazsan başka linkler vereyim.Yeni izlemeye başlamış olmak ayıp değil aksine bilmeden çamur atmak ayıptır.Ayrıca dualarının kabul olması için Eyüp sultana gitmeni tavsiye ederim.

  7. singapur 2008 teki muhteşem yarışı var kabul ediyorum. bu senede geçişleri var fakat çok önde pilotlar değil. neyse arkadaşlar fikirlerimiz örtüşmek zorunda değil. zaten bir cahille fikirleriniz bir olamaz.

  8. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    herkul
    bence sen bu spordan zerre anlamıyorsun anlasaydın bu sezona gecisleri ve cıkardıkları yarıslarla zevk veren sadece alonso ve hamilton oldugunu gorurdun sezarın hakkını sezara verirdin ama mantıklı yorumlar yerine alonsoya nefret duygularınla yazıp cahilce konusuyorsun !!

  9. O zaman bidaha bak dostum.Alonsonun geçişlerini görmek istemiyorsan o ayrı tabi.Tuttugun pilot aşırı geçiş yapıyorda ne oluyor?Kupa'mı veriyorlar?

  10. aynı dünyada aynı yarışları seyrediyoruz. kargaya yavrusu şahin gibidir. duygularını anlıyorum. alonsoyu çok sevmene saygı duyuyorum. ama bu söylediklerinle ikna olmadım. bana görede alonso gerçekten gayretli iyi bir pilot. fakat geçiş noktasında söylediklerimin arkasındayım.

  11. Sana şimdi bir liste çıkarırım,geçiş listesi,agzın açık kalır bak :))
    Sen Alonsoyu boşver,sevdigin pilota bak.Evet,Alonso gridde en iyi pilot olarak bilinir çogu F1 otoriterler tarafından.

  12. ben en iyi 2 pilottan biri haberini hiç okumadım. bilgisayarımda kayıtlı bayağı yarış var. genelde öndekilerin hatasını değerlendirip puan alıyor. yerini koruyor. aldığı neticeleri göre diyorum bu açıklamama lütfen dikkat…

  13. Az adam geçmiş 😀
    Sene heralde F1 i ya yeni yeni izlemeye başlıyorsun yada Alonsoya olan nefretinden göremiyorsun.Eger Alonso senin dedigin gibi olsa,otoriterler en iyi pilot sıfatı veya en iyi 2 pilottan biri sıfatı vermezlerdi Fernandoya :))

  14. bence şampiyon olamayacak. olmaması için bayağı dua ediyorum. javier bardem e benzesede sevemedim bu adamı bir türlü. bu kadar az adam geçip bu kadar iyi netice almış bir pilot herhalde f1 e gelmemiştir. yani…

  15. Ne olursa olsun sene sonunda Alonso'nun şampiyon olacağına inanıyorum

  16. Alonso Forever!!!

  17. Fernando, bu sene şampiyon olabiirse çok ilginç olacak.Sanırım ilk manşet şöyle olabilir:Tırmanan Fernando.

  18. MagicAlonso avatarı

    hadi aslanım artık hatasız çok daha güçlü yarışlar bekliyoruz senden.

  19. burak bocek avatarı

    Bizde sana güveniyoruz Fernando

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir