Horner, Pirelli'nin Olması F1 İçin İyi Olur

yazar:

kategori:

Horner, Pirelli’nin teklifinin sporun gelişimi için iyi olduğunu söyledi.

Horner “Pirelli’nin Formula 1 için çok olumlu olacağını düşünüyorum. Kaliteli bir şirket, F1 için iyi bir markalar ve bu F1 için iyi bir haber. Formula 1’e sağlayacakları lastik miktarı da gayet iyi ve onlarla çalışmak için sabırsızlanıyoruz.”

“Bridgestone’da olduğu gibi herkese sunulan ürün bakımından eşitlik olacağını düşünüyoruz ve standart tedarikçi için bu büyük bir avantaj. Böyle olması Red Bull’u Ferrari, Mclaren ve Mercedes gibi rekabetçi yapıyor.” dedi.


Yorumlar

  1. JordanGP HHF avatarı

    Pirelli nin dönüşü bu spora yapılabilecek en büyük katkılardandır. Eskiden Efsanler vardı Senna gibi Nigel gibi ya da Lotus Gibi.. Araçları Full depo ile Pirelliler üzerinde koşardı.. Şimdide aynı keyfi yavaş yavaş yeniden yaşayabileceğimiz düşüncesindeyim.

  2. gönlüm yıllarca büyük başarılara imza attığımız Michelin'den yana ama F1 için hayırlısı hangisi ise o olsun Michelin'in spordan ayrılması en çok bizi etkiledi 2007 öncesi kış testlerinden R26 ile gösterdiğimiz performans bunun en büyük kanıtıydı umarım Michelin döner ve kaldığımız yerden devam ederiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir