Webber, Pole Zinciri Karşısında Dört Köşe

yazar:

kategori:

Webber de son 3’ü ard arda olmak üzere bu sezon 4 defa pole pozisyonunu kazandı ve bu mücadelede takım arkadaşı Sebastian Vettel’i geride bıraktı.

Webber “Bu harika bir rekor, araçtaki inanılmaz performansı gösteriyor ve bu sezon bir çok tür pistte yarıştık.”

“Hâlâ hızlı bir takımız, bu bizim için büyük bir şey. Her piste gelip hepsinde hızlı olmamızda övgüyü takım hakediyor.”

“Son zamanlarda hep hızlı olduk ve pazar günleri de biraz daha iyi olmaya ihtiyacımız var. Son yarışlarda bunu başardık ve takım yarın da buna odaklanacak.” dedi.

Dünkü 2. antrenman seansında durumun pek de iyi görünmediğini kabul eden Webber, yarış performansının iyi olacağından emin olduğunu söyledi.

Webber “2. antrenmanlarda çok kötüydük. Normalde bu sene uzun sürüşlerim iyiydi, bu güçlü olduğum bir şeydi ancak dün 2. antrenmanlarda öyle olmadı. Yine de bunun üstesinden gelmeyi başardık ve yarın da iyi olacağız. İlginç bir yarış olacak.”

“Webber ayrıca takımın F-kanalı kullanmama kararına destek verdi.

Webber “Gözümüz açık davrandık. Bu doğru çalıştırılması gereken özel bir proje. Mclaren doğru çalıştırdı ve faydasını görüyor. Biz risk alarak kazanacağımızdan daha fazlasını kaybederdik. Şu anda 5 ya da 6. en hızlı takım değiliz. Şampiyonluk mücadelesinin içerisindeyiz ve akıllı olmalıyız.”

“Daha yavaş olmak için araca ekstra parça koymayız.” dedi.


Yorumlar

  1. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    vettel sorun yasadı arkadaslar zaten hızlı tur atarkn ben bile gördüm 12.virajda sorun yasadı ona ragmen 3.en hızlı turu attı

  2. efendimayin  avatarı

    Jetman vettel sorun yaşamasaydı ilk sırada belki o vardı.

  3. Jetman heralde sen dün Webberin yaşadığı sorunu görmedin.Vettelin sol lastik neredeyse her turda kilitleniyordu.Bunu da göremediysen başka bir şey demeye gerek yok.Ayrıca yarın temiz tarafta kalkacak ve pistimiz geçişe uygun bir pist.Hamilton veya Vettel 1. bitirise yarışı ne diyeceksin çok merak ediyorum

  4. yarin vettel yarisi alirsa ayni seyi soyleyebilecek misin jet man kacma ama o zaman burada ol :))) bence buyuk konusma. yamamoto degil bu cocuk vettel.

  5. vettel balonunu patlattın ya webber helal olsun.

  6. Webber kariyerinin en mutlu günlerini yaşıyor. Buna şüphe yok. Favori pilotum değil ancak bu adamın bu durumuna çok mutlu oluyorum. Helal… Şampiyon olamazsa bile bu güzel performansları anlatılır, hatırlanır bence.

  7. Boşuna 4 köşe olma Webber sezon yeni başlıyor işte şimdi yandınız Mclaren sizi yakaladı ve yarış performansı ise kesinlikle daha iyi ayrıca şu ilk 6 yarıştaki kadar kolay olmayacak bu sefer kazanmanız

  8. murat levent avatarı

    Son cümle ferrarinin kafasına düşsün kaya gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir