Alonso, Q2'deki Hatası Yüzünden Elendiğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Yarışa 12. sıradan başlayacak olan Alonso, bahsi geçen virajda fren anında sorun yaşamış ve virajı biraz genişten dönmek zorunda kalmıştı.

Sıralamaların ardından soruları cevaplayan Alonso “Cumartesi günleri benim en güçlü olduğum noktalardan birisi değil.”

“Yine de sakinim ve yarın mümkün olduğu kadar fazla puan almaya çalışacağım. 0.2 ya da 0.3 sn fark ile 12. ya da 3. olabilirsiniz. Ne yazıkki bugün 12. olduk bu yüzden yarın gelişmemiz gerekecek.”

“Birinci turda çok zorladım ancak diğer turumda daha yavaştım. Bu yüzden o turumun, Q3’e kalmama sebep olduğunu düşünmüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. nazar degdi sanırım okutup ufletelim en iyisi

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    2005 senesinden beri takip ettiğim f 1 de her sene,bir takım öne çıkıyor ve diğer takımlarda rekabetçiydi.
    taki geçen seneki çift latmanlı difizör olayına kadar bu vesile ile button şampiyon oldu ilk yarışlarda birinci olmak çok sıkıcı dediysede sonralara doğru çok yusufçuk attı puanlar için..
    şimdi soruyorum button iyi bir pilotmu geçen seneye kadar kariyerinde kaç kaç pol ve podyum var.
    elimin 3 parmağını geçmez.
    gelelim bu seneki redbullara vettel ve weber nasıl bir pilot 5 senelik seyir halime bakıyorum habire arkalarda birilerini doğrayıp kasap vali biçen yarış dışı bırakan pilotlar.

    şimdi alıp yerlere göklere sığdıramıyorlar ya ona yanıyorum.

    benim görebildiğim iyi tasarıma hangisini koyarsanız koyun vettel ve button örneği olayı götürüyor gerisi nal topluyor büyük takımmış büyük pilotmuş yalan oluyor bu seneki ve geçtiğimiz sezon örneği.

    onları kullannanlar da büyük pilot ve durdurulamaz bir hız abidesi. yürü fettel geçmişin kemiksiz kasabı
    günümüzün hız şövalyesi kim tutar sizi.

  3. hmm, demek ki hata yapmasa bile massa'dan daha yavaşmış bugünkü sıralamada. sert lastiklerin döndüğü bir haftada güzel bir gelişim massa açısından.

  4. Ya resmen bunalıma soktu beni bu adam,ne yapıyor bir şansızlıktır almış başını gidiyor,1 starta patinaj 2 erken kalkış 3 duvara toslama 4 işte bu gün olanlar.

  5. Aynen yaşar. yarın kendini affettrmen lazım adamım.

  6. bence senin hatan yüzünden.o hata olmasa belki bir hakkın daha olacak ve belki o hakkında daha iyi bir yerlerden başlayacaktın.sana pol al demiyoruz zaten.en azından renault ve mercedeslerin önünde olabilirdin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir