McLaren: Aracın Nihai Sürümü Avustralya’da

yazar:

kategori:

McLaren Yarış Direktörü Eric Boullier, Barcelona testlerinde MP4-31’in son sürümü ile çalışmadıklarını söyledi.

Boullier “Burada 2016 yılında kullanacağımız tüm parçaları test edemedik. Planladığımız programda küçük bir gecikme oldu. Bu da Avustralya’da aracımızda büyük değişiklikler olacağı anlamına geliyor”

“Ne yazık ki bazı parçaları test edemedik. Ama bu oldu ve olanları değiştiremezsiniz.”

“Aslında hemen hemen tüm günlerde yapmamız gerekenleri yaptık ve bu iyi bir haber.”

“Geçen yıl yaşadığımız sorunlar ile karşılaştırıldığında iyi bir konumdayız. Artık daha dayanıklı bir aracımız var. Sezona daha güvenli başlıyoruz”

“Genel olarak araç iyi görünüyor. Önümüzdeki haftalarda daha etkili hale gelecek” dedi.


Yorumlar

“McLaren: Aracın Nihai Sürümü Avustralya’da” için 6 yanıt

  1. Düzlük hızımız yine kötü. 10 kilometre daha yavaş bir araç. Ama geçen seneden daha olumlu gözüküyor. En azından dayanıklı.

  2. Cansınım Batın avatarı
    Cansınım Batın

    Honda bizi batırdı. McLaren kendi motorunu üretseydi çok daha verimli olacaktı.

  3. McLarenist® avatarı

    Araç adına verimli bir 4 gün idi. Ancak aracın performansı henüz yeterli düzeyde değil. Hatta Manor, Haas gibi takımların benzer lastikler ile yaptığı dereceler McLaren’inkinden çok da uzakta performanslar değil. McLaren daha çok sezon içinde gelişen bir takım. Bu yıl takımın çok hızlı bir gelişim kaydedeceğini düşünüyorum. McLaren’in istikrarlı ivmesi düşünülürse takımın ortalara doğru Force India’nın önünde bir performans sergileyebilecek konuma geleceğini düşünüyorum. Ancak yıl sonundaki performans tamamen Honda’nın vanayı açmasına bağlı. İleri teknoloji ile üretilen bir aracın şu an en gereksinim duyduğu şey iyi bir motor. partnerin bu konuda olumlu bir şeyler yaptığı açık. Son sürümle daha net şeyler söyleyebiliriz.

  4. Hocam motordan haber ver bize. Açıkçası o taktığınız minik kanatlar hiç umrumda değil. Düzgün motorun olmadıktan sonra Batmobille çık ne fayda.

  5. Ali MclarenF1 avatarı
    Ali MclarenF1

    Bu sezon cou yariw ilk 10 da olacaklar.

  6. Masallar masallar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir