HRT: "Her Alanda Gelişiyoruz"

yazar:

kategori:

HRT takımı Türkiye GP’sinde bir aracıyla yarış dışı kalırken diğer aracı da sorunların ardından klasmanda 6 tur geride kalmıştı. Ancak Kolles takımın hızlandığını ve gelişim programıyla Virgin ve Lotus’a yetişeceklerini düşünüyor.

“Takımın ilk hedefi zor bir başlangıç olan Bahreyn’e yetişmekti. O zamandan bu yana, takımı dengeye getirmeye ve normal bir çalışma seviyesine ulaşmaya çalışıyoruz. Her alanda gelişim kaydediyoruz.”

“Elimizde gelişen bir otomobil var ve kendi gelişim programımıza sahibiz. Mevcut araçta bazı güncellemelerimiz olacak ama 2010 için daha pratik bir yaklaşım sergilemeliyiz. 2011 gelişim programını da yakında açıklayacağız.”

“(Bir sonraki yarış için) de daha iyi olmasa da benzer bir performans bekliyoruz. Otomobilin karakteristiğinin Kanada ve Valensiya gibi pistlere daha uygun olacağını düşünüyorum. Daha yakın olacağızdır.”

Takım pilotları hakkında da konuşan Kolles: “Mühendislerimizden aldıklar bildirimlerle ikisi de iyi iş çıkardılar. Her ikisi de ilk yarıştan bu yana gelişen, yetenekli pilotlar.” diye konuştu.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir