McLaren Sıralamada Red Bull'a Meydan Okuyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotları Mark Webber ve Sebastian, bu sezon şimdiye kadarki bütün sıralamalarda ilk cebi aldılar.

Bununla birlikte Türkiye’de Lewis Hamilton, sıralamada ilk cep sahibi Webber’e yakındı ve sorun yaşayan Vettel’in de önünde yer almıştı.

Goss, McLaren’in Malezya’dan bu yana ortaya koyduğu gelişimin ümit verici olduğunu, hatta Hamilton’un İstanbul Park’taki yarışın başlarında en hızlı isim olduğunu söyledi.

Goss: “Malezya dahil o zamandan bu yana araçta gerçekten iyi tempo bulduk. Şef mühendis olarak bu programa başkanlık ediyorum ve farkı kapatmak için fabrikada cidden sıkı bir şekilde çalışıyoruz”

“İlk yarışta Red Bulların ne kadar hızlı olduğunu gördüğümüzde şaşırmıştık ve bu farkı kapatmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz.”

“Şu ana kadar sıralama performansımızda biraz hayal kırıklığı yaşadık”

“Türkiye’deki sıralamada, Red Bull ile neredeyse başa baş olabileceğimizi gösterdik. Webber’den sadece 0,1’den biraz fazla uzaktık. İki Red Bull’un arasına girdik ve yarış tempomuz olağanüstüydü”

“Yarışın ilk başlarında bizim aracın daha hızlı olduğunu görmeniz gerek. Ama Lewis’in önü açık değildi.”


Yorumlar

  1. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    hadi lewis hadi button gösterin mclarenin gücünü

  2. Şampiyona için umutlarımı yeniden alevlendiren takımıma minnettarım.
    Redbull şuanda hala bizden 1 adım önde onlara meydan okumamız için daha sıkı çalışmamız lazım.Umarım kanadada galibiyet için Redbullara kafa tutabiliriz.

  3. şayet mclaren sıralamlarda rbr yi geçmeyi başarırsa yarışta mclarenin gerisinde kalan rbr zorlar ve dayanıksızlık sorunları yaşar webber ve özelliklede vettel zorlarken hata yapabilir.buda mclaren sayesinde diğer takımların rbr yi geçmelerini sağlayabilir.

  4. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Kanada rekor kırılmadan rb dur diyebileceğimiz mclarenle lewis in avantaj sahibi olduğu bir pist. hadi bakalım şansızlık olmaması dileğiyle

  5. Rahatlıkla kazanabilmesi için McLaren'in sıralama turlarında Red Bull'un önüne geçmesi gerek. Kanada'da gerçekleşebilir bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir