Kobayashi, Kanada İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Kobayashi “Montreal’e sadece bir kez, 2008 yılında Toyota’nın yedek pilotu olarak gitmiştim. Açıkçası o zaman bile oradaki atmosfer çok güzeldi.”

“Bana biraz Melbourne’ü hatırlatıyor. Yarış haftası boyunca partiler düzenleniyor ve insanlar eğleniyorlar. ORadaki kalabalık önünde yarışmak için sabırsızlanıyorum.”

“Türkiye’deki güçlü yarışın ardından, şampiyonada bizim için daha güçlü bir periyodun başlangıcı olmasını umuyorum. Bunun gerçekleşmesi için sıkı çalışmayı sürdürmeliyiz.” dedi.

Pedro De la Rosa “Kanada’nın tekrar takvimde yer alması harika çünkü oradaki harika atmosfer nedeniyle herkes orada olmaktan ve yarışmaktan keyif alıyor.”

“Montreal pisti heyecanlı yarışlar sağlıyor ve geçişin en kolay olduğu pistlerden birisi. Daha önceki yarışlara göre daha az downforce gerektiren bir pist ve kendisine has karekteristiği olan pistlerden birisi.”

“Orada en son 2005 yılında cuma antrenmanlarında sürmüştüm. Benim için en eğlenceli yarışlardan birisi de 2001 Kanada yarışıydı. İlk 5 araçtan birisine sahiptim ve Mika Hakkinen ve diğer isimlerle mücadele ediyordum. Çk eğlenmiştik.”

“Burası frenler için en zorlayıcı yerlerden birisi ve motorlar için de zorlayıcı. Fiziksel olarak ise pilotlar için daha kolay bir yer.” dedi.


Yorumlar

  1. 2007 Kanada GP'sini hatırlayın. Belki Sato abisinden taktikler almıştır 😀

    Alonso bir kere daha Kanada'da bir Japona geçilirse harakiri yapar heralde 😛

  2. Dar olan ilk virajda kaç pilotu götürecek bakaLım:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir