2016 Formula 1 Yayın Hakkı: Avustralya GP D-Smart’ta, Gerisi Muamma!

2016 Formula 1 Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Avustralya GP Türkiye’de D-Smart’ta Smart Spor kanalı üzerinden yayınlanacak.

Yeni sezonun başlamasına saatler kaldı ancak bu konuda şu ana kadar resmi bir açıklama hala gelmedi. Formula 1 yayın haklarını elinde bulunduran Saran Holding’in hala görüşmelere devam ettiği söyleniyor.

Dün akşam hazırlamış olduğumuz haberlerde, D-Smart’ın internet sitesindeki güncellemelere bakarak F1 yayınlarının Digiturk macerasından sonra tekrar D-Smart’a döneceğini belirtmiştik.

D-Smart spikeri Emre Tilev, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Avustralya GP için anlaşmayı aldıklarını söyledi. Dün Tilev twitter üzerinden paylaşımlarında da F1 yarışını sunacağını belirtmişti.

Anlaşılan o ki geçen sene olduğu gibi Saran Holding bu sene de tüm sezonluk anlaşma yapmadan önce tek yarışlık anlaşmalar yapacak.

Serhan Acar da şu an için resmi bir duyuru olmasa da ilk yarışın D-Smart’ta Emre Tilev tarafından anlatılacak gibi göründüğünü söyledi.


Yorumlar

“2016 Formula 1 Yayın Hakkı: Avustralya GP D-Smart’ta, Gerisi Muamma!” için 92 yanıt

  1. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Bu adam ne anlatiyor!

  2. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Arkadaslar, D Smart F1 ve Moto GP De Blutv baglantili yayinlari keser gibime geliyor. 7 tl ye bunlar hic bir sey.izletmez. Heleki 1 ay bedava.

    1. FA 14Sulonso avatarı

      Bana da oyle geliyor gibi ama azeri kardeslerimizin dedigi gibi “bakak görek” 😀

  3. Sorunu an itibariyle çözdüm her kartla anlaşmaları yokmuş Garanti bonus ile denedim çözdüm onay aldım

  4. ismilazımdeğil avatarı
    ismilazımdeğil

    Arkadaşlar az önce Digiturk’ü aradım ve Formula 1 için bu sezon yayın yapmayacaklarını net bir şekilde belirttiler. 2016 sezonu için hiçbir f1 yarışını yayınlamayacaklarmış arayıp teyit alabilirsiniz. Dolayısıyla bende spor ekstra paketimi hemen iptal ettirdim. Blu tv’ye ilk bir ay ücretsiz sonraki aylar 6.90 tl ücretle kayıt oldum ve bu üyelik taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman iptal ettirebiliyorsunuz. Diyelim ki Dsmart’ta yayın haklarını alamadı istediğiniz zaman iptal ettirebiliyorsunuz. Bence şu an için en mantıklısı Blu tv ile olayı çözmek

    1. şu an @otonomaktor adlı arkadaşla da görüştüm o da mesela herhangi bir kanala basıp izlemeye çalıştığınızda ödeme hesabı bilgilerini tamamlanız için bir pencere açılıyor arkadaşı da oraya yönlendirmiş dolayısıyla demek istediğim hesap açıyoruz herşey tamam sağ üstte login olunmuş bir vaziyette isim soyisim gözüküyor onda bir sıkıntı yok gerisi olmuyor.

      1. Arkadaşlar blu tv yle olacak bişey deil. Sadece dsmart abonesi olanlar decoderlerindeki mevcut paketleri blu tv den ilk ay ücretsiz izleyebiliyorlar. Onun dışında mevcutta spor paketiniz yoksa bluda da izleyemezsiniz. Ben 17 tl olan sinema dizi paketimi spor paketine yükselttim ve 21 lira oldu taahhütümde değişmedi. Ama eğer blu tv de istersem +5 tl ye veriyolar fakat taahhütte vermem gerektiği söylendi bende şimdilik net olmadığı için sadece paketimi yükselttim ve taahhütümde değişmedi. 27 martta sona eriyo eğer yarışları almazlarsa iptal edicem zaten başvuru yapmıştım

        1. Ben şuan mh hattındayım görüşüyorum bir yandan şu saniye itibariyle d smart aboneliği şart değimiş aynı tivibu veya digiturk play mantığı aylık 6.90tl ilk ay ücretsiz ssonraki aylar karttan oto çekiliyor . Taahhüt yok.

          1. Sanırım ben abone olduğum için yararlanamıyorum ama şimdi tekrar aradım ve paketimi mega paket yaptım 1 tl farkla ve şuanda blu tv de bu pakete dahil olduğu için izleyebiliyorum.

        2. ismilazımdeğil avatarı
          ismilazımdeğil

          blu tv ile izleyebiliyorsun ki ben şu an izliyorum. Bence böyle belirsiz bir durum için en mantıklı çözüm. Yayın hakları belli olduktan sonra TV’de paket alınabilir tabiki

      2. ismilazımdeğil avatarı
        ismilazımdeğil

        acaba senin kredi kartı bilgilerinde bir hata olabilir mi ? Ya da kredi kartın online alışveriş için kapalı olabilir mi ? Çünkü ben ücretsiz izleye tıkladıktan sonra kredi kartı bilgilerimi girdim ve hemen izlemeye başladım

        1. Valla hiçbir şekilde olmadı kaç tane kartla denediysem de sonuç alamadım 4 farklı kartla denedim

  5. bana göre en iyisi TRT nin alması ama bu ihtimal dahilinde değil gibi hiç adı geçmiyor. O yüzden Serhan Acar’la birlikte d-smart seçeneği uygun gibi duruyor. dijitürk hiç özenmeden süre tanımadan kötü bir dönem geçirtti bana göre. d-smart ın digitürk e göre daha özeneceğini düşündüğümden Serhan Acar la d-smart seçeneğinden yanayım. d-smart blu ya ücretsiz üye oldum şimdi. hayırlısı bakalım.

  6. Arkadaşlar merhaba an itibariyle D Smart Blu ‘nun sisteminde yazılımsal bir hata varmış . Yeni üyelik yapılamıyor kayıt oluşturdum müş hizmetlerinden sorununuz çözülür beklemeniz gerekmekte diyorlar.
    Üyelik açıyorum ödeme bilgilerim kısmına 3 farklı tarayıcıdan 4 farklı kredi kartından bilgi girmeyi denedim ama hata oluştu diyip duruyor. Bana ücreti mukabilinde yarınki yarışı seyredebilmem için blu tv üyeliği verebilecek bir arkadaş var mı ? Bildiğiniz gibi 4 cihaz ile paylaşılabiliyor. Acil dönüşünüzü bekliyorum.

    1. biraz önce ücretsiz aldığım üyeliği paylaşabiliyor muyum mesela?

      1. ücretsiz üyeliği ödeme bilgisi girerek 1 ay ücretsiz olmak üzere tamamlamanız gerekiyor aksi takdirde hiçbir şey seyredemiyorsunuz. Yani şuanda herhangi bir kanal açmayı deneyin isterseniz. Dönüşünüzü bekliyorum

        1. 4 cihaz kaydedebiliyosunuz ama aynı anda tek cihazdan izlenebiliyor diye biliyorum yanlış olabilir ama aynı anda girip bi denemenizde fayda var sabah mağdur olmamak için.

          1. Kafayı yiycem ne yaptıysam olmuyor bu blutv kaydı

        2. izliyorum şu an yayınları herhangi bir sıkıntı yok. ikimiz aynı anda aynı üyelikle izleyebilecek isek paylaşabilirim üyeliğimi.

          1. Hocam bi gelen kutuna bakarmısın

          2. ismilazımdeğil avatarı
            ismilazımdeğil

            İlk ay ücretsiz olduğu için sadece 1 cihazdan izlenebiliyor fakat sonraki aylarda 4 farklı cihazı tanımlatarak izleyebiliyorsunuz

            1. hım teşekkür ediyorum bilgi için.

    2. ismilazımdeğil avatarı
      ismilazımdeğil

      Merhaba,

      Yaklaşık 5 dakika önce yani 00.08 gibi üye oldum. İstersen şimdi tekrar bir dene, ben üye olurken chrome’u kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Eğer yine olmaz ise yorumunu bekliyorum

      1. Deniyim hocam , üye oluyo bir sıkıntı yok , ödeme bilgisi girdiğim ekranda sıkıntı çıkıyor nr yaptıysam olmadı

  7. ismilazımdeğil avatarı
    ismilazımdeğil

    https://www.dsmart.com.tr/tvguide arkadaşlar yayın akışında f1 gözükmüyor şaka mı bu ?

  8. Digitürk almadan önce D-Smart sahibiydim. Taahhüt bitince full paketi 15 TL ye teklif etmişlerdi kabul etmedim. Şimdi tekrar D-Smart’a dönüyor, şaka gibi…

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Serhan’ın da çok güzel anlattığı falan yok adamda gram heyecan yok Okay Karacanın 2010 Istanbul Park taki anlatımı Serhana 10 basar karekökünü alır. Şahsen ben Skysport tan izliyorum yıllarca sporun içinde olanlar anlatıyor furbol spikerleri değil.

    1. Serhan Acar da yıllarca sporun içindeydi. Ayrıca istanbul parktaki Okay Karacanın anlatımı tam da futbol spikeri gibiydi kısaca aynı fikir de değilim dostum 🙂

  10. FA 14Sulonso avatarı

    Az önce SmartSpor’da akşam sporu programını takip ettim. F1 için sadece Avustralya Gp yayınlanacak dediler. MotoGp için ise üstüne basa basa bu sezonun tamamı D-Smartta dediler 😀

    Haydi bakalım hayırlısı.

    1. McLaren F1 (TEE) avatarı
      McLaren F1 (TEE)

      Öyle zaten. Tek yarışlık anlaşma. Kalanı hala belli değil. İnşallah Digiturk alır. D-Smart alırsa Emre Tilev anlatmaya devam edecekmiş.

      1. Arnoux-Ferrari avatarı
        Arnoux-Ferrari

        Yiğit Top anlatsa keşke. Zamanında Champcar anlatmıştı,eğlenceli bir tarzı var. Yiğit top & Serhan Acar olsa tadından yenmez.

  11. Dsmart rehbere eklenmiş.

  12. sky varken
    ne dsmart ne digi ne trt ne serhan

    serhan acar ne zaman 5 yaşındaki çocuga anlatır gibi anlatmaya başladı
    ozaman baydı zaten

  13. D-smartinda, lig tv ninda hepsinin allah B.. Yayın yapmaktan bile aciz bir mantık varken iyi bile yarış düzenlenmiş türkiyede.

  14. öncelikle herkese selamlar abimle altlı üstlü dairelerde oturuyoruz ende d smart onda digitürk var ikimizde müşteri hizmetlerini aradık 2 tarafta yarışlar bizde diyor iş yerinden arkadasım d smartı aramıs onada yayınlar bizde değil demişler ben işin içinden cıkamadım bir türlü bzıları tv8 diyor bazıları tivibu ama böyle giderse bize idman tv kalacak sonunda 🙂

  15. Umarım geri kalan yarışları Serhan Acar anlatır.

  16. dostlarım emre tilev twiitini geri kaldırmış nolacak bu halimiz ya

    1. yenisini atmış
      Emre Tilev:

      Sevgili dostlar yarın DSmart smart sporda Avustralya yarışı ile beraberiz Ahlaklı ve anlamlı her eleştiriyi bekleriz kısa sürede görev

      hayırlı olsun

      1. serhan acarla ilgili sorduğum soruyada hayır cevabı geldi

  17. Serhan Acar’ın şu sözü çok önemli; ”Önemli olan Türkçe yayının bir şekilde sürmesi, kimin anlattığı ikinci planda.” olaya bardağın dolu tarafından bakmakta yarar var.

  18. Muammer UYAR avatarı

    d samrt alırsa tekrar izle özelliği ile kaçırdığımız yada tekrar izlemek isteğimiz yarışları site üzerinden izleyebiliyoruz.Bu olay digiturk te yok.Tivibu da da var ama onun spor paketi çok pahalı.En makulu yine d smart.

  19. Digitürk bu zamana kadar izlediğim en berbat yayını yapıyordu. Serhan Acar olmasına rağmen almamıştım. D-Smart cidden kaliteli yayın yapıyordu, Serhan Acar’la tekrar anlaşırlarsa verdiğimiz paraya değeceğine eminim. Ama ortada ne sezonluk bir anlaşma ne de doğru düzgün bir spiker var. Umarım Digitürk tekrar almaz ve şu spiker arkadaş değişir…

  20. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Vet-tel polden başlamazsa 2. yerden başlasın. Ordan bayır aşağıya kulvara girip Hemıltın ve Rosberk i yeneriz. Zaten pisttede partikül falan olacak çimenliklere kaçar herkes…..

    Emre Tilev….. Neyse, daha fazla sinirlermi bozmayacam..

  21. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Emre Tilev yine kaldırmış F1 ile ilgili olan son paylaşını….. Bunlar bizle dalga geçiyor…

    1. Ozan Ulkugil avatarı

      kaldırıldığı yok

      1. Arnoux-Ferrari avatarı
        Arnoux-Ferrari

        Peki yarışlar bir orda bir burdamı olacak yoksa bir platform alırmı?

        1. Ozan Ulkugil avatarı

          bir platform alır ama hangisi bilinmez, şifresiz yayın artık hayal

          1. Arnoux-Ferrari avatarı
            Arnoux-Ferrari

            Umarım Bahreyn’den önce netleşir. O zamana kadar Blutv, Moto GP de de linkten daha iyi iş görür.

  22. Ozan Ulkugil avatarı

    Facebook sayfası onay vermiyor hala

    Smart Spor’a da bakıyorum ama ne tanıtım var ne yayın akışına eklenme…

  23. Hakkinen.Osman avatarı
    Hakkinen.Osman

    ARKADAŞLAR SON DAKİKA BİLGİSİ; TRT SEZONUN TÜMÜNÜ ALMAK ÜZEREYMİŞ!

    1. Nerden duydunuz trt durumunu?

  24. idman tv ye gelin arkadaşlar

  25. Emre Tilev yarışta “Uuuuuuuv geçişe bakın,nasıl geçişti o öyle” diye anlatmaya başlar desenize. Anlatacak kişi birkaç günlük çalışmayla bu işin altından kalkamaz. Spikerin F1 ile ilgili en küçük ayrıntılara varıncaya kadar hakim olması gerek. Serhan Acar bu işi çok güzel yapıyordu.

    Yarın telsiz konuşmalarında susmayı akıl edebilir umarım.En sinir olduğum şeylerden biri çünkü. Ve iyi ki tek yarışlıkmış.

  26. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    Evinde lig tv’si lanlar genelde Digitürk digitürk diyorlar ki kendi açılarından haklılar. Fakat bana göre D-Smart her açıdan daha avantajlı ve F1 için daha uygun bir platform.

    Bir defa Cnn Türk zamanlarından beri altyapıları var. O zamanlar da yayını Cem Yılmaz anlatır gayette makul seviyede anlatırdı. F1 anlatmak için biraz sporla ilgili olmak( dikkat ederseniz futbol demiyorum, spor her türlü branşı kapsar) yeterlidir.

    Ve bir de yabancı diliniz olup, autosport, motorsport, Fia resmi haberleri sayfası vs. bunları da okuyup notlar çıkarsanız yayın boyunca gayet makul bir anlatım yapabilirsiniz.

    Sağolsun Trf1.net sitesi F1’le ilgili neredeyse her haberi her söylentiyi anında çevirip haber yapıyor. Hâl böyle olunca acaba Serhan Acar ne diyecek? acaba yorumu veya vereceği haberler ne olacak diye çoğu insan artık pekte merak etmiyor.

    Serhan Acar yarışları yaşayarak anlatıyor mu? yani kendi içinde ve içimizde o heyecanı yaşatıyor mu? evet. Ama bence özellikle diksiyon olarak bazı eksikleri var. Tamamlayıcı bir yorumcu olarak kendisi çok iyi olur ama hem spikerlik hem yorumculuk ona da ağır geliyor. Bazen boğazını ağrıtıyor, başı falan ağrıyor. Tutkun oluğu için bunları fazla dile getirmese bile son senelerde çok yoruldu.

    Sezon öncesi antrenmanlarda haberleri seslendiren bir Trf1.net editörü vardı. O kişi Özge Yamak mıydı bilmiyorum ama diksiyonu çok hoşuma gitmişti. Mesela bir bayan F1 anlatsa çok iyi olur. Yeterli donanımı olan her bayan bence F1 anlatabilir. Sesleri de hiç rahatsız etmez. 😀

    Şimdi bunları yazdıktan sonra şuraya geleceğim. Yarışları neden D-Smart almalı? Şundan dolayı almalı; Smarttürk Web Tv diye bir uygulama var. Bu uygulamada yayın kalitesi makul oranda yüksek. D-Smart yayın haklarını alırsa bu programı kurabilen ve çalıştırabilen her insan evladı yayınları bir şekilde izler. Ama Digitürk’ün böyle bir uygulaması sanırım yok. Digiplay denen uygulama ücretsiz olarak bu fırsatı veriyor mu bilmiyorum.

    Yine bahsedildiği gibi Korhan Savran’ın yarış öncesi programları da oldukça iyi bir ara öğün gibiydi. Yani skysports ve diğer F1 platformları gibi stüdyodan yarıştan önceki heyecan ekrana getiriliyordu. Tivibu ve digitürkte bu olay olmadı. Olamaz da çünkü F1 altyapısı olan spikerleri ve yayıncılık deneyimleri yok. Transfer yaparak bu açığı ancak kapatabilirlerdi;yapmadılar.

    D-Smart bence hemen herkes için en hayırlı olanı. Eğer bu hakkı alırlarsa en az 2 yıllık alacakları da kesin. Gelecek sezon öncesi artık bu kederler olmaz. Yarışları aldıkları kesinleşirse ve Emre Tilev idare edemezse Serhan Acar 3. yarışta falan anlatıma döner. Ama benim isteğim F1’den iyi derecede anlayan iki kişinin spiker-yorumcu işbirliği ile yarışları sunması..

  27. Arnoux-Ferrari avatarı
    Arnoux-Ferrari

    Cidden sinirim bozuldu. Ama blutv ye üye oldum. 1 ay ücretsiz sonrasında 7 tl. F1’i başka bir kanal alsa bile ( D Smart’ın almama durumunda) Moto Gp için tutarım.

    Yanlız benim takıldığım bir mevzu var. Şimdi 1 yarış Digitürk’te bir yarış D Smartta bir yarış orda bir yarış burda mı olacak? Yoksa kafalarına estikleri yarışlarımı alacaklar? Digitürk alacak diyorlar ama ihale varmış… Bilgisi olan varmı detaylı?

    1. Kardeş Üyelik Tamamlayamıyorum ödeme sayfasında sürekli hata çıkıyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olabilirmisin acilen ..

  28. Digitürk aradım daha hiç bi platform. Sponsorluk anlaşması yapmamış. D smart tek yarışlık yayınlıycak. Büyük ihtimalle digitürk sezonun geri kalan yarışlarını yayınlar.

  29. 07.MEHMET.FERRARİ avatarı
    07.MEHMET.FERRARİ

    Benim açımdan sorun.yok arkadaşımın dsmart var daha once iki yıl kullandım yine alırım dijiturk zozlesmesi haziranda bitiyo ozamana kadar kesinleşir nasıl olsa. gönül isterki şifresiz bi kanalda ve serhan acar anlatımı olmasi

  30. Yaw ben bu saran holdingin taa a…. Madem bu işi beceremeyecekler niye aldılar be adiler daha kanalınız yok yayın hakkı alıyorsunuz milleti perişan ediyorsunuz.

  31. Dsmart abonesi olmaya gerek yokmuş. BluTv aboneleri izleyebiliyormuş sanırım. Ayda 6,90 TL ve ilk 1 ay ücretsizmiş.

  32. Çok zor ama Serhan Acar’lı bir Dsmart seçeneği kendi açımdan en iyisi.
    Dsmartta 2014’te yarış önü ve sonrası Serhan Acar, Korhan Savran, Elif Bekfelavi vs değerlendirme sohbetleri oluyordu. Üstelik 3. antremanları da mutlaka canlı yayınlıyorlardı.
    Digitürk alsın diyen arkadaşları anlayamıyorum. Digitürk 2015 sezonunda ne yaptı F1 için. Sıralama ve yarışı yayınlamaktan başka. Podyumu bile doğru dürüst izleyemedik. Üstelik daha pahalı.

    1. Şunu da söylemeden edemeyeceğim.
      2011 Kanada (4 saat süren muhteşem yarış) eğer ki Digitürk zamanında olsaydı pazar prime time’da (20:00-00:00) olduğundan kesinlikle izlenemezdi. Çünkü yayın akışında mutlaka futbol ya da basketbol olacaktı.

      1. FA 14Sulonso avatarı

        Olayı nereden nereye bağlamışsın be arkadaş. 2011 de TRT veriyordu zaten. D-Smart ile ne alakası var bunun?

        1. Denklem çok basit aslında.
          Digitürk 2015’te sizi mutlu ettiyse sorun yok. Beni etmedi.
          Dsmart’ın F1’e daha çok önem verdiği açık. 3.antremanlar, yarış tekrarları, f1 özel programı vs. Bunların hangisini yaptı Digitürk???

      2. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Arkadaşım Lig TV’de bir sürü kanal var. Hepsinden yayınlar sen sıkma canını.

        1. Ozan Ulkugil avatarı

          milyon tane futbol ligi aldı, Lig TV’nin tek derdi futbol, öyle olmasaydı basar parayı alırdı.

        2. Aynen arkadaşa katılıyorum. Futbol derdinden zamanında Show TV yi de kaptırdı. Bütün ligleri yayınlıcam diye lig tv 100 u acıcak yakında. Baştan aşağı futbol kanalı izlenimi var insanlarda doğal olarak.

  33. Ben bu sezon yarışlarının spor extra paketinde yer alacağı taahhüdüyle üye olmuştum. Eğer Dijitürk almazsa küçük çaplı bir dolandırıcılık vakasıyla karşı karşıyayım demektir:) Lakin kendimi keriz yerine koydurmam.

  34. Böyle bisey yok ya bu hafta kapattım d-smart’ı sırf formula 1 olmadığı için her aradıklarındada söyledim biride çıkıp bekleyin şu an görüşmeler oluyor demedi…

  35. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Serhan Acar’ın tweetleri:

    Henüz resmi duyuru yok ama gözüken şu: Avustralya GP’si @Emre_Tilev anlatımıyla @DSmartDunyasi nda yayınlanacak, spor için hayırlısı olsun..

    Önemli olan Türkçe yayının bir şekilde sürmesi, kimin anlattığı ikinci planda. Sonrasında umarım yayınların durumu bir şekilde netleşir…

    Hala resmi bir anlaşma yokmuş. Haydi be Digiturk al artık şu yayınları ya. Ayrıl da gel be koçum. 😀

  36. Serhan Acar’dan dinleyemedikten sonra Türkçe izlemenin benim için bir anlamı yok.

  37. Ozan Ulkugil avatarı

    Serhan Acar yok, sezonun geri kalan yayınları belirsiz.

    Ordan oraya sürüklenen F1 seyircilerine hiç acımıyorlar

  38. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Dün dedim zaten tek yarışlık diye. İnşallah kalan sezonu Digiturk alır. Saran Medya’nın da Allah cezasını versin. İçine ettiler işin. İnşallah bizi bu Saran Medya isimli kan emiciden kurtarırlar.

  39. FA 14Sulonso avatarı

    Arkadaşlar BluTv ilk üyelik yaptıranlara 1 ay ücretsiz ve Smartspor mevcut. 1 ay sonra iptal ettirmezseniz 6.90 tl olarak devam ediyor. Bedava hakkından faydalanmanızı tavsiye ederim. Dil seçeneğini de orijinal yaptığınız an sadece seslerle izleyebilirsiniz.

    1. Taahhütludur

      1. Taahhülüdür mü ? Taahhütlü mü ? kesin bilginiz var mı ?
        Sitelerinde Eğlence BluTV ile her yerde!
        Yeni üyeye aylık 6,90TL olan BluTV, lansmana özel ilk ay ücretsiz diyor. Dediğiniz gibi olsa şu kadar süre taahhüt verene ilk ay ücretsiz demesi gerekir diye düşünüyorum.

      2. Taahhüt yok.

  40. D smarts 10 yıl da üyelik yapardım adam gibi serhan acar olsa ve yayınlar olsaydı . Ama sırf bu adama sunduracakları için skydan seyredicem

  41. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
    MichaelJackson [RedBull RB12]

    Offff…. En istemediğim olay arkadaş. Digitürk ne güzel alsaydı tüm yılı.. Şimdi git işin yoksa yabancı yerler ara sabahın köründe.

    Dostlar , ace stream’de donmayan ve yarışta reklam girmeyecek id var mı elinizde ? Veya güzel bir internet sitesi de olabilir. Teşekkürler şimdiden.

    1. FA 14Sulonso avatarı

      İdman Tv var mis gibi 😀

      1. Su idman tv muhabbeti ne usta 🙂

      2. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
        MichaelJackson [RedBull RB12]

        Digitürk’te bu kanal yok :/ Nasıl bulurum bu kanalı televizyondan/internetten ?

        1. SebastianVettel05 avatarı
          SebastianVettel05

          Hocam idman tv azerspace uydusundan yayın yapıyor.bu yüzden yayını alabilmek için çanak anten ayarı yapmak gerekiyor tv’den izlemek için.internette her yerde yayınını bulabilirsin idmanın. Ama sana tavsiyem ace player indir http://fb-streaming.blogspot.com.tr/2015/11/acestream-channels.html?m=1 verdiğim bu linkten istediğin dilde izle ?. (Tavsiyesem movistar f1)

          1. SebastianVettel05 avatarı
            SebastianVettel05

            *Tavsiyem ?

          2. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
            MichaelJackson [RedBull RB12]

            Teşekkür ederim kardeşim çok faydalı gerçekten bu site 🙂 Movistar’ı da beğendim , sky veya movi’den izlerim muhtemelen çok iyi oldu sağol 🙂

            1. SebastianVettel05 avatarı
              SebastianVettel05

              Eyvallah rica ederim.

          3. Bu ace player da donma istenmeyen reklamlar vs. şeyler çıkıyor mu ? Yeni laptop aldım sorun çıkarmasın bana o yüzden soruyorum.

            1. @sebastianvettel05 Süpersin linkler için teşekkürler site aramaya gerek kalmadı. 🙂

              Reklam yok bunda. İnternet hızın iyiyse yayın akar.

              1. SebastianVettel05 avatarı
                SebastianVettel05

                Eyvallah?

            2. SebastianVettel05 avatarı
              SebastianVettel05

              Reklam olmuyor yani ben hiç denk gelmedim ?

  42. Digiturku ariyorum hala bizde diyorlar.

  43. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    1 yarışlıkda olsa D-smartın alması kötü oldu herseye rağmen en kaliteli f1 yayını yapan sky f1 den izlicez o yüzden TR anlatım olmasada gayet keyifli bence .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir