Ricciardo: Red Bull Beklenenden Daha Yakın

yazar:

kategori:

Red Bull’dan Daniel Ricciardo, dördüncü sırada tamamladığı Avustralya GP’sinin ardından mutlu.

Avustralyalı pilot “Kesinlikle eğlenceli bir yarıştı. Çok eğlendim. Yeniden yarışmak iyi oldu. Telsizden aracın ne kadar iyi olduğunu vurgulamak istedim”

“Başlangıçta iyi değildik. Opsiyon lastiği ile yüksek yakıt yükü vardı. Ama aracı sürmekten her zaman zevk aldım. Araçları geçmek eğlenceliydi”

“Belki yarışın sonuna doğru bir podyum elde edebilme umuduyla lastikleri idareli kullandım. Yine dördüncülük iyi bir sonuç. Mercedes ve Ferrari’ye yakın olmaktan dolayı mutluyum. İyi bir başlangıç yaptık. Beklenden daha yakınız” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: Red Bull Beklenenden Daha Yakın” için 10 yanıt

  1. tahmin yarışması sonuçları yarış sonrasında açıklanmıyor mu ? haftanın birincileri filan ?

  2. Şu F1’de Redbull kadar saygı duyduğum başka takım yok bir Mclaren’ci olarak Mercedes’e karşı da boş değilim eski yavuklumuz sonuçta hoş Hamilton olmasa hiç çekilecek takım değil ama 🙂

    Gerçekten hem strateji anlamında hem mühendislik anlamında adamlar dehalar tek sıkıntıları çoğu zaman boş muhabbet eden mızıkçı takım patronları.

    Her ne kadar içecek firması diye dalga geçilse de adamlar işlerini bütün takımlardan daha ciddiye alıyorlar bu yönlerini seviyorum. Ayrıca Ricciardo gibi pistin en sempatik ve en iyi pilotlarından birine sahipler.

  3. bu motorla bu derece. şasi gerçekten aşmış

  4. RedBull yıllardır çok iyi araç yapıyor gerçekten. Yöneticileri ve tavırlarından nefret ediyorum. Ama takım mühendisleri ve galiba bu işte en büyük payın sahibi Newey’e de diyecek söz bulamıyorum. Adamlar gerçekten bu işi çok iyi biliyorlar. Redbull’u keşke test amaçlı diğer üç üreticinin motoru ile de aynı pistte kullanılıp görme imkanımız olsa. Araçla motorun gerçek yerlerini görebilsek. İMkansız bişey tabi bu 😀

  5. Renault motoru ilk 2-3 yarış muhazafakar motor ayarlarında olacaktı.Büyük bir güncelleme de kanada da (+0.3-0.4sn) gelecek sezon sonuna kadar da yine 0.2+0.3 saniye getirecek geliştirme olacak

    Eğer Renault güncellemeleri beklendiği gibi gelirse Redbull Ferrari ve Mercedes(bazı pitlerde) ile yarışabilir

    1. Renault motoru geliştirsin bu sene zaten Mercedes-Ferrari mücadelesi olacak, onlar bu sezona odaklanırken seneye Redbull ortalığın tozunu atar yeni araçlarla.

  6. Eger dedikleri gibi kanada da reno iyi guncellemeyle gelirse bu adamlar tekrar kafaya oynamaya baslar.

  7. Hemen havalara girme istersen,ToroRosso bizim önümüzde deyip duruyordunuz bütün takım ağız birliği etmişcesine,ilk fırsatta Renault motorunu gömersiniz,mayanız bozuk takım olarak.

  8. MichaelJackson [RedBull RB12] avatarı
    MichaelJackson [RedBull RB12]

    Süperdi.Mührü basan biziz asıl 😀 benim beklentim en hızlı 5.takım olmaktı ama 3. gibi gözüküyoruz (pistten piste değişecektir ama genele bakılınca böyle) Hatta Singapur ve Monaco’da Mercedes’i zorlayabiliriz bile bence.

    1. Renault motoru güncellediğinde ne olacak ben onu merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir